Botoks, Dolgu, Mezoterapi, PRP gibi Medikal Estetikle ilgili alanlarda hizmet vermekteyim. Haliç Üniversitesi ileri dolgu ve botoks eğitimi, Medipol Üniversitesi dolgu ve botoks Eğitimi, Koç Üniverstiesi İeri Dolgu ve Botoks eğitimi, Okan Üniversitesi Mezoterapi Eğitimi, Medipol Üniversitesi Mezoterapi Eğitimi aldığım eğitimlerin bazılarıdır.Medikal Estetik alanında yapılan güncel yayınları ve kongreleri takip etmekteyim. Hasta ilişkilerinde güven, samimiyet ve memnuniyet odaklı çalışmaya özen gösteriyorum. Halen kendi kliniğimde hastalarıma medikal estetik alanında hizmet vermekteyim.
Mahmutbey Mahallesi , Taşocağı yolu caddesi, 6.kat, daire no:102, Ağaoğlu My Office 212, İstanbul
Anti-aging Uygulamaları
Yüz Gençleştirme
Çene Dolgusu
İple Yüz Germe
b....n
Doktor beyin en sevdiğim özelliği samimiyeti ve bana uygun uygulamayı seçmesi. Ayrıca çok hijyenik ve titiz çalışıyor. Uygulamaları muhteşem. Ben burun dolgusu, göz altı dolgusu ve botoks yaptırdım. Çok memnun kaldım.
m....g
Hep mutlu ayrıldığım ve işlemlerden memnun kaldığım bir yer. Her zaman çok ilgililer, kendinizi aile ortamında hissediyorsunuz. Ayrıca Gökhan bey çok yetenekli bir hekim. Botoks ve gençlik aşısı yaptırdım, cildim oldukça aydınlık, nemli ve dinlenmiş bir görünüme kavuştu. Klinik ortamıda oldukça temiz ve nezih. Güvenle tercih edebilirsiniz.
s....y
Dudak dolgusu için öneri üzerine gittim. Sürecim mükemmel geçti. Yapılan işlemden ve Dr beyden çok memnun kaldım. Dudak dolgum çok hoşuma gitti. Dr bey oldukça ilgili ve nazik. İşlem sonrası da istediğim zaman kendisine ulaşabildim. Herkese tavsiye ediyorum
h....a
Hocamla arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Dudak dolgusu, çene dolgusu ve botoks yaptırdım. Tam istediğim gibi ve çok doğal oldu. İşlem öncesi bilgilendirmesi, samimi yaklaşımı ile çok güven verdi. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
tu...l
Gökhan bey’e dudak dolgusu, jawline işlemi ve gıdı lipolizi için gitmiştim.Gerek ortam gerek karşılama gerek işlemler konusunda çok memnun kaldım. Ağrısız acısızdı işlemlerim tutmak için şirin yastıklarıda vardı herşey düşünülmüş tekrar kendilerini tercih edeceğim.
bu...ı
Eşimle birlikte mezoterapi işlemi için Gökhan Gürül’ün kliniğini tercih ettik ve gerçekten çok memnun kaldık. Doktorumuz son derece nazik, ilgili ve işinde uzman biriydi. İşlem öncesinde her aşamayı detaylıca anlattı, bu da bize güven verdi. Uygulama sırasında kullanılan anestezik krem sayesinde hiçbir rahatsızlık hissetmedik. Hem konforlu hem de başarılı bir deneyim oldu. Profesyonel yaklaşımı ve sıcak ortamı çok güzeldi.
Gökhan hocamdan botoks için randevu almıştım gerek ilgi alakası gerekse bu işteki profesyonelliği beni çok memnun etti. Tavsiye ederim.
a....k
Gökhan hocama dudak dolgusu için randevu aldım. Tam istediğim ölçüde ve istediğim gibi doğal bir görünüm yakaladık. Herşey için çok memnun kaldım tavsiye ederim.
se...m
Dudak dolgusu yaptırdım, istediğim şekli de öncesinde gösterdim ve tam olarak istediğim şekilde uygulama yapıldı
t.....
Gökhan hocama dudak dolgusu, gençlik aşısı, botoks, burun dolgusu işlemleri için başvurdum. Güzellik merkezleri gibi ne olduğu belirsiz uzmanımsı değil gerçek tıp doktoru kendisi. Emin ellerdesiniz anatominize uygun şekilde eli dahi titremeden işlemlerimi gerçekleştirdi. Gökhan hocama 3 senedir başvuruyorum. Klinik temiz ve çok merkezi metroyla ulaşım harika. İyi ki denk geldik elinize sağlık hocam
Gökhan Gürül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Gürül, İç Hastalıkları. Size Gökhan Gürül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Anti-aging Uygulamaları, Botoks, Botox Uygulaması, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı, Göz Altı Işık Dolgusu, Dudak Dolgusu.
Gökhan Gürül adresi nerede?Gökhan Gürül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mahmutbey Mahallesi , Taşocağı yolu caddesi, 6.kat, daire no:102, Ağaoğlu My Office 212 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Gürül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Gürül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Gürül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Gürül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gökhan Gürül hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Gürül ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Gürül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Gürül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökhan Gürül hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Gökhan Gürül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Gürül hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Gürül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları