Göz Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Alemdağ Caddesi Bulgurlu Mahallesi No:100, İstanbul • Harita
Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaDemetevler Mahallesi Vatan Caddesi No:81, Yenimahalle • Harita
Lokman Hekim Demet Tıp Merkezi
Muradiye Mah. 19 Mayıs Caddesi No.55/A Uzunköprü, Edirne • Harita
Dr. Emre Ersoy
Veni Vidi Göz Merkezi Çankaya
Göz hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz
, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaZiyabey Caddesi 1421. Sok. No:9 Balgat, Çankaya • Harita
Veni Vidi Göz Merkezi Çankaya
19 Mayıs Mahallesi, Doktor Kamil Caddesi No:6, Samsun • Harita
Dünyagöz Samsun
Özel Algomed Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaKozan Yolu Üzeri Sarıçam Mahallesi No:136 Yüreğir Otogar Karşısı, Yüreğir • Harita
Özel Algomed Hastanesi
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Saim Çıkrıkçı Cad.No:59, Karabağlar • Harita