Uzm Dr Gözde Ulaş, 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tip Fakültesinden mezun oldum. Istanbul'da pratisyen hekim ve aile hekimi olarak mecburi hizmet görevinde bulundum. 2012 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında asistan hekimliğe başladım. 'Bipolar bozukluk tanılı hastaların yüksek riskli çocuklarında karşılaştırmalı nörobilişsel özellikler, dürtüsellik ve psikolojik sağlamlık ilişkisinin araştırılması’ isimli tez çalışması ile 2017 yılında uzmanlık eğitimimi tamamladım. Mecburi hizmetim süresince 2017-2019 yılları arasında Çankırı Devlet Hastanesi'nde uzman hekim olarak çalıştım. Ekim 2023 tarihine kadar izmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptım. Ardından İzmir Şehir Hastanesi'nde görevime devam ettim. 2024 yılında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda ögretim üyesi olarak çalıştım. Kasim 2025 tarihinden itibaren serbest hekim olarak hasta ve danışanlarımı kabul edıyorum.

Gözde Ulaş Kliniği

Ilıca Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi, No:123 Daire:16 Narlıdere/İzmir, Narlıdere, İzmir 35130

• Sigortası olan hastalar

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Gözde Ulaş Kliniği

Takıntıları olan kızımızda hocamın tedavisi ile hızlı bir sonuç aldık. Sürekli iletişimi ile bize hep güven verdi.

• Gözde Ulaş Kliniği Çocuk Psikiyatrisi Randevusu  •

• D

Gözde Hanım’a dikkat sorunları olan çocuğum için başvurdum, alanına hakim ve samimi bir doktor. Birkaç ayda çocuğumla çok yol katettik. Görüşmelerimize devam ediyoruz. İyi ki başvurmuşuz.

• Gözde Ulaş Kliniği Randevu  •

Oğlumdaki Dehb şikayetleri için muayene olmaya gittiğimizde Gözde hanım bize şikayetlerinin çok hafif olduğunu ve ilaç kullanmamıza gerek kalmadığını söyledi. Gözde hanımın doğru yönlendirmeleri sayesinde oğlumun problemleri geride kaldı.

• Gözde Ulaş Kliniği Bilişsel Davranışçı Terapi  •

• N

ilgili ve ayrıntılı gorusmesı sayesınde daha once hıc farketmedıgımız hatalarımızı duzelttık. sımdı aılecek mutluyuz :)

• D

Daha önce gittiğimiz psikologumuzun önerisiyle gitmiştik. Öyle memnun kaldık ki daha ilk görüşmede doğru yerde olduğunuzu anlıyorsunuz. Oğlum da çok seviyor. Kendisi gitmek istediğini söylüyor. Terapilerden çok faydalandı. Çok yol katettik. Her zorlandığımızda bize hep cevap verdi. Her sorumuza dönüş yaptı.