22 Ocak 1975 tarihinde Rize'de doğmuşum. 1997 yılında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesini bitirdim. İki yıl kendi özel muayenehanemde Diş Hekimliği yaptım. 1999 yılında Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti ABD da Ortodontide Doktora Programına başladım. 2004 yılında doktora tezimi vererek Ortodontide Uzman Doktor Ünvanını aldım. Türk Ortodonti Derneği ve Dünya Ortodonti Derneği üyesiyim. Uzmanlığım boyunca ve sonrasında yurtiçi ve yurtdışı kongrelere ve sempozyumlara katıldım ve halen uzmanlığım ile ilgili kongre ve sempozyumlara katılarak ortodontideki gelişmeleri yakından takip etmekteyim.

Alemdağ Cad.Tokgözler İş Merk. No:110 Kat:1 Çamlıca, Üsküdar, İstanbul 34692

Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Muayenehanesi/ Anadolu Yakası

Kavacık, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No: 39 Has Oğlu Plaza, Kat: 2, D: 45, 34810 Beykoz/İstanbul, Beykoz, İstanbul 34762

Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Dent58 Bulvar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

58. Bulvar Cad. Gökalp Mah, No:2, Tamer İş Hanı, Kat : 1 (Kaymakamlık Karşısı), Zeytinburnu, İstanbul 34020

Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:110/2 Tokgözler İş Merkezi, Üsküdar 34696

Ortodonti Randevusu

Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Özel Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Kavacık, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No: 39 Has Oğlu Plaza, Kat: 2, D: 45, 34810 Beykoz/İstanbul, İstanbul

Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Muayenehanesi/ Anadolu Yakası

58. Bulvar Cad. Gökalp Mah, No:2, Tamer İş Hanı, Kat : 1 (Kaymakamlık Karşısı), İstanbul

Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:110/2 Tokgözler İş Merkezi, Üsküdar

Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:110/2 Tokgözler İş Merkezi, Üsküdar

Röportaj

Gülay hanım ile yollarımız arkadaşımın tavsiyesi ile kesişti kızımın çene darlığı ve diş teli tedavisini tamamladı.Surecimizde çok ilgili,her aradığımız da ulaşabildiğimiz çok tatlı doktorumuz oldu kendisi.Tedavimiz çok hızlı kolaylıkla bitti.Deneyimi,bilgisi ve tecrübesi ile şahane bir doktor.

• Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Muayenehanesi/ Anadolu Yakası Ortodontik Tedavi  •

• Ü

Çocuklarım için başvurdum. Çocuklarıma diş teli taktı. Tedavimiz çok güzel geçiyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Benim gençliğimde de bana tel taktı. Ben memnun kaldığım için çocuklarımı götürdüm. İlgili ve alakalı bir doktor.

•  •

Kızımın çenesinde bozukluk olduğu için başvurdum. Şeffaf plak tedavisine başladık. Tedavimiz güzel geçiyor şu an için bir sıkıntımız yok. Kendisi ilgili ve alakalı bir doktor. Kısa sürede baya bir yol kat ettik. Çok memnunuz kendisinden.

•  •

İyi ki Gülay hanım diyebilirim kızımın ortodonti tedavisinde ilk aşamada 1 yıl aperey kulladik ve şimdi tel tedavisindeyiz inanılmaz derecede yol aldık ve hala devam etmekteyiz çok memnunuz , kesinlikle tavsiye ederim

• Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Muayenehanesi/ Anadolu Yakası Randevu  •

• H

Kızım ve oğlumun plak tedavileri çok güzel gidiyor. .

• Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Muayenehanesi/ Anadolu Yakası Randevu  •

• B

Gülay Hanım bizim için çok değerli bir insan, işinde de uzman. Biz çok memnunuz. Çocuğumun tel tedavisini yaptırdık. Tedavimizden çok memnunuz. Herhangi bir sıkıntımız yok.

•  •

Biz çok memnun kaldık. Kızımın tedavisi de gayet iyi başarılı bir şekilde gitti. Diğer çocuğum içinde ona gideceğim. Tel tedavisi yapılacak öncesinde aparey kullanıldı. Kendisiyle tedavimize devam ediyoruz.

• R

Merhabalar, mart ayında diş tellerim takıldı. Gülay Hanım çok güleryüzlü, çok sevecen bir doktordur. Hastalarıyla her zaman çok ilgilenir bu yüzden dişlerimin sağlığı konusunda Gülay Hanım'a güveniyorum. Sürecim Gülay Hanım sayesinde çok iyi ilerliyor. İlgilerinin ve yeteneğinin sonucunda devam eden sürecin aynı şekilde biteceğine de eminim.

• Özel Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodonti Randevusu  •

Ortodonti tedavisi için Gülay Hanım ile iletişime geçtik. Tedavim boyunca gerçekten her şeyimle, her sorunumla en ince ayrıntısına kadar ilgilendi Gülay Hanım. Bu işin profesyoneli olduğu her yönden belli oluyor. Kendisini de çok severim, çok güleryüzlü birisi ve de çok yardımsever. Bu tedaviye başlayacak kişiler gönül rahatlığıyla Gülay Hanımdan yardım alabilirler.

• Ortodontist Dr. Dt. Gülay Durmuş Özel Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ortodontik Tedavi  •

Gülay hanım ile yaklaşık 1,5 yıl süren bir tedavi gerçekleştirdik. Diş tellerim bugün çıktı ve gerçekten çok mutluyum. Gülay hanım hastalarına elinden geldiğince yardımcı olup samimi davranıyor. Sorularınızı çekinmeden sorabiliyorsunuz, ayrıca sohbeti de çok keyiflidir. Her ay belirli periodlarla gerçekleşen kontrollerimde her hangi bir sorun da yaşamadım. Diş teli taktırmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.