- Diş Gıcırdatma
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Diş Hekimi Gülay İlhan Aydoğan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Subgingival Küretaj
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Diş Hekimi Gülay İlhan Aydoğan Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
fa...
Sigorta şirketinin yönlendirmesiyle gittim bu kadar iyi olacağını beklemiyordum.
hocamız çok özenli bir şekilde eşimin ve benim diş tedavimizi yaptı. hijyen açısındanda gayet temiz ve şartlar uygun memnun kaldık.• Diş Hekimi Gülay İlhan Aydoğan Muayenehanesi • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) •
b...
Tavsiye üzerine ulaştım dişlerimde ağız bakımı dört adet dolgu bir adet yeni kanal bir adet eski kanal tedavisi olmak üzere işlemler gerçekleşti bir işlemlerim bir kısmı devam ediyor halen. Tedavi sürecim randevu saatinde gittim çok güzel ilgilendi tüm şikayetlerimi sabırla dinleyerek gerekli tetkikler yapıldıktan sonra tedaviye başlandı beklediğim çok daha iyi bir hoca halen tedavi sürecim devam ediyor. Çevreme şiddetle tavsiye ederim
n...
Doktoruma oğlum sayesinde ulaştım. Oğlum çok memnun kalmıştı. Bana da Gülay Hanım muhteşem işini özenle yapıyor dedi ve ben de gittim. Kanal tedavisi, dolgu, çıtçıtlı protez, implant, köprü, diş beyazlatma uyguladı. Gülay Hanım'dan çok memnunum. İşini özenle ve itina ile yapıyor, o güler yüzü beni çok memnun etti. Sanki yıllardır tanıyor muşum gibi. Ben diş doktoruna gitmekten korkuyordum, ama hiç korkmadım. Bana cesaret verdi. Bir de yanındaki asistanı da çok güler yüzlü ve muhteşem bir insan. Gülay Hanım'ı tanıdıklarıma da önerdim.
Az önce dolgudan çıktım her anlamda mükemmeller gerek mekan olarak gerek kendilerinin bilgi ve alakaları olarak. Gönlünün şefkati ellerine yansımış hocamın. Ailemizin tek adresi
• Diş Hekimi Gülay İlhan Aydoğan Muayenehanesi • Diş Dolgusu •
e....a
Kanal tedavisi ve dolgu için başvurdum. Diş etlerimde zayıftı. Diş etlerimi temizledi. Benimle çok güzel ilgilendi. Kendisinden memnunum, bir sıkıntı yaşamadım. 4 yıl önce kendisine referans ile gittim, memnun kaldığım için devam ettim. Aradığımda zamanında ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.
Y
y....y
Kanal tedavisi, dolgu ve kaplama işlemlerini yaptırdım. Eşime de diş temizliği yaptırdık. Tedavisinden memnun kaldım. İyi ve hızlı bir şekilde tüm işlemleri gerçekleştirdi. Sonra küçük çaplı ağrım oldu, hemen müdahale etti. Gülay Hanım güler yüzlü bir uzman. Aynı zamanda bilgili olduğunu düşünüyorum.
I
i̇...b
Talihsiz bir olay yaşadım, kaza geçirdim. Araçla demir taşıyorduk, çenemde bayağı hasar vardı. 1.5 yıldır dişlerimi severek yapıyor. İşinde mükemmel bir uzman. Kendisinden başka bir yere gitmem. Kişiliği de çok iyi. Hasta takibi güzel, kontrole de çağırıyor beni. Gülay Hanım'ı çok seviyorum ve çok memnunum. Arada hasta olmasam bile kendisini ziyaret ediyorum. Ben kendisinden razıyım, Allah'ta kendisinden razı olsun.
b....ş
Dolgu yaptırdım. Diş etlerim çekiliyordu, ameliyat oldum. İki tedavimiz de başarılı geçti. Sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalar bulunuyor. Her soruma cevap alabiliyorum. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. İlgili, güler yüzlü bir uzman. Yanından memnun bir şekilde ayrılıyorum.
s....y
Kanal tedavisi, dolgu ve kaplama için başvurdum. Tedavim çok güzel geçti. Çok memnun kaldım kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Çok ilgili ve işinde iyi bir uzman. Hiçbir problem yaşamadım, her şey yolunda ilerledi. İsmini çevremde çok duydum ve tercih ettim. İyi ki kendisine gitmişim.
h....ç
Diş ağrım için gittim. Kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı. Tedavisinden ve kendisinden memnun kaldım. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Bir kurumda olumsuz şeyler yaşamıştım, korkuyordum ama kendisi beni rahatlattı. Korkularımı yendim. Bir sorunum olsa tekrardan kendisini tercih ederim.
Gülay İlhan Aydoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülay İlhan Aydoğan, Diş Hekimi. Size Gülay İlhan Aydoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Pembe Estetik.
Gülay İlhan Aydoğan adresi nerede?Gülay İlhan Aydoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nazım hikmet cad. or çelik city a blok no 2 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülay İlhan Aydoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülay İlhan Aydoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gülay İlhan Aydoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülay İlhan Aydoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülay İlhan Aydoğan hangi dilleri konuşuyor?Gülay İlhan Aydoğan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülay İlhan Aydoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülay İlhan Aydoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülay İlhan Aydoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 53 hasta / danışan, Gülay İlhan Aydoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülay İlhan Aydoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Gülay İlhan Aydoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.