- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Karamustafalı Mahallesi, Kadir Karakurum Cad, No 1/A, Erzin, Hatay
T
t...
Benim Güldane Hanım başvurma sebebim verdiğim kiloları koruyamamaktı. İyi ki de yollarımız kesişti. İlgisinden memnun kaldım. Sağlıklı beslenmeye başladım sayesinde. Kardeşime ve arkadaşlarıma tavsiye ettim
s...
Dyt. Güldane Coşkun’a Sedef rahatsızlığı için başvurdum. Önerdiği takviyeler, verdiği diyet programı ve detoxbody ile hastalıktan tamamen kurtuldum.
Kendisini tavsiye ederim.• • •
s...
Dyt. Güldane Coşkun’a Sedef rahatsızlığı için başvurdum. Önerdiği takviyeler, verdiği diyet programı ile hastalıktan tamamen kurtuldum.
Kendisini tavsiye ederim.• • •
Ö
ö...
Zayıflamak için çok farklı deneyimlerim oldu. Diyetisyen olarak Güldane Hanım'a gelince girdiğim cihaz ve güzel bir motivasyonla ritmi yakaladım ve kilo verme sürecim başlamış oldu. Daha devam ediyorum tabii ki... Umarım istediğim kilo ve esnekliğe ulaşabilirim.
h...
Kliniği evime çok yakındı. Daha önce çok diyetisyene gitmiştim. Bir de Güldane Hanım'a gitmek istedim. Çok memnun kaldım. Çok pes etsem de onun güler yüzlü olması ve işinde iyi olmasından dolayı tekrar tekrar diyetime geri döndüm. Çok memnunum. Bende insülin direnci, duygusal yeme bozukluğu ve polikistik over sendromu var. Bununla ilgili görüşmek istemiştim. Sürecimden çok memnunum. Kendisiyle ilgili de çok memnunum. Çevreme de tavsiye ederim.
f...
Güldane Hanım ile kilo vermek için başladığımız diyet sürecimiz son derece keyifli. Kendisi oldukça profesyonel, pozitif, deneyimli ve ilgili. Ayrıca 2 yaşındaki oğlumun beslenmesini de düzenledi ve süreci olumlu yönde yönetmemize yardımcı oldu. Her yönüyle güvenilir, bilgili, deneyimli ve sıcak kanlı. Tanıdığım herkese öneririm.
m...
Kilom çok fazla olduğu için ben bu süreçte nasıl ilerleyeceğim diye düşünürken Dyt. Güldane Coşkun'u sosyal medya üzerinden takip ettim ve kliniğine gitmeye karar verdim. Çok güzel karşılandım. İlk günden itibaren kilo verme sürecim çok sağlıklı ve disiplinli ilerliyor. Yasaklarla dolu listeler yerine, yaşam tarzıma uygun bir programla ilerliyoruz. Öncelikle sadece kilo vermemi değil sağlıklı beslenmeyi de öğrenmemi sağladı. Verdiği motivasyon sayesinde her gün hedefime 1 adım daha yaklaşıyorum. İyi ki Dyt. Güldane Coşkun diyorum ve çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
di....
Bir yıldan fazla bir süredir annem için gittiğimiz bir diyetisyen. Tartıda yağ ve kas kütlesine detaylı bakıp incelemesi bizleri bilgilendirmesi bizim için oldukça önemliydi. Annemin kronik hastalıklarını göz önünde bulundurarak doktor kontrollerimizi sıkı takip edip, kan değerlerini ve doktor görüşlerini de dikkate alarak anneme özel olarak listelerini şekillendirdi. 6-7 senedir kullandığı şeker ilacını Güldane Hanımın uyguladığı diyet sonucu artık şekeri düzeldiği için bıraktık. Böbrek yetmezliği tedavisinde diyet destekli ilerlediğimiz için diyaliz sürecinin başlamasını geciktirdik ve bunda diyetisyenimizin rolü oldukça fazla. Aslında bir diyetsiyenden daha fazlası her isteğimize bir çözüm bulup seanslardan hep gülerek çıkmamızı sağladık. Seans dışında acil durumlarda ulaşabildik sorularımızı hiçbir zaman yanıtsız bırakmadı. Keyifle ilerlediğimiz bir süreç oluyor bizler için, gerek tartıda gerekse kıyafetlerle incelip sıkılaştığımızı görebiliyoruz.
• Diyetisyen Güldane Coşkun • Diğer •
d.....
2 haftadır kendisine gidiyorum ve gerçekten çok memnunum.Öncelikle vücut kitle indeksi ile olmamamız gereken kiloyu (hedefi) belirliyor.Sonrasında vücut kilo oranını hesaplıyor (yağ,su,kas) sonra buna ilişkin kişisel diyet programı hazırlıyor.Randevu saatleri asla sarkmıyor.Son derece güleryüzlü,disiplinli ve anlayışlı birisi.Gerçekten bana yararı çok oldu.Gidip görüşmeniz çok faydalı olacaktır.
• Diyetisyen Güldane Coşkun Sağlıklı Yaşam Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
Ö
ö....ç
Mesleğine olan sevigisi danışana da yansıyor diye düşünüyorum. İlgisi alakası yazdığı diyeti dört dörtlük bir diyetisyen. Kendisinden oldukça memnunum. Hızlı kilo vermeye değil bunun bir süreç olduğunun farkında olarak ilerlememi sağlıyor. Rahat hissettiriyor. Teşekkürlerimi iletiyorum. Çekinmeden tercijh edebilirsiniz. Hiç olmazsa bir görüşmeye gidin derim, zaten görüşmede kararınız netleşecektir. Sevgilerimle
• Diyetisyen Güldane Coşkun Sağlıklı Yaşam Merkezi • Diyetisyen Randevusu •
Güldane Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güldane Coşkun, Diyetisyen. Size Güldane Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Beslenmesi, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom, Ön Görüşme, Çölyak Hastalığında Beslenme, İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti, İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü, İştah Kapatma.
Güldane Coşkun adresi nerede?Güldane Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karamustafalı Mahallesi, Kadir Karakurum Cad, No 1/A Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güldane Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Güldane Coşkun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Güldane Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güldane Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Güldane Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güldane Coşkun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güldane Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Güldane Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.