Maltepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden 2019 yılında onur derecesiyle ve yarım dönem erken mezun oldum. Lisans eğitimimde Maltepe Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nde, Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimim sırasında ise Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde staj yaparak klinik alanda önemli deneyimler kazandım.
Mesleki gelişimime katkı sağlayacak çeşitli eğitimleri tamamladıktan sonra Dil ve Konuşma Merkezi ile Özel Eğitim alanlarında psikolog olarak görev yaptım. 2022 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanarak psikolog olarak çalışmaya başladım. Kamu görevim süresince farklı yaş grupları ve çeşitli psikolojik ihtiyaçlara sahip bireylerle çalışma deneyimi edinirken aynı zamanda Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimimi tamamlayarak akademik ve mesleki yetkinliğimi güçlendirdim.
Yaklaşık dört yıl süren kamu hizmetimin ardından danışanlarıma daha fazla zaman ayırabilmek ve bilimsel temellere dayanan, etik ilkeler doğrultusunda bireye özgü bir psikolojik destek süreci sunabilmek amacıyla kamu görevimden ayrılarak çalışmalarımı kendi kliniğimde sürdürme kararı aldım. Mesleki yaklaşımımda güvene dayalı bir ilişki kurmayı, her bireyin ihtiyaçlarını bütüncül bir bakış açısıyla değerlendirmeyi ve danışanlarıma güvenli bir terapi ortamı sunmayı ön planda tutuyorum.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
Fobilerden Kurtulmak
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk. Gülden KELEŞ GÜLER
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Gülden Keleş Güler adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Gülden Keleş Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülden Keleş Güler, Psikoloji. Size Gülden Keleş Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Online Terapi, Bireysel Terapi, Beck Depresyon Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi.
Gülden Keleş Güler adresi nerede?Gülden Keleş Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cenap Şahabettin Sokak Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülden Keleş Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülden Keleş Güler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Gülden Keleş Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülden Keleş Güler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.