- Çocukluk Çağı Apraksisi ,
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Z
z ...)
Çocuğumun yaşıtlarıyla kıyaslandığında konuşması geriden geliyordu. 1 sene devam ettik, farklı bir yere geçtiği için bırakmak zorunda kaldık. Seanslarından olumlu sonuçlar aldık, memnun kaldık. Çok ilgili bir uzman. Ders sonunda bana her şeyi anlatıyor ve yönlendiriyordu.
Y
y.....
Oğlum yaklaşık 5 aydır Gülerva Hanım’dan kekemelik terapisi alıyor. İlk görüşmeden itibaren hem oğlumla hem bizimle çok güzel bir iletişim kurdu. Terapi sürecinde oğlumun konuşma akıcılığı gözle görülür şekilde gelişti, artık kendini ifade ederken daha rahat ve özgüvenli. Gülerva Hanım’ın sabırlı yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde seanslara isteyerek gidiyoruz. Gerçekten çok memnunuz, iyi ki yollarımız kesişmiş.
• Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Kekemelik Terapisi •
f....y
Kekemelik nedeniyle sınıf içinde konuşmaya çekinen oğlumuz artık sunum bile yapacak cesareti buldu. Sizin akıcılık teknikleriniz ve moral desteğinizle konuşma blokları büyük ölçüde azaldı. Ailesi olarak bu ilerlemeyi görmek bizi gururlandırıyor
• Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Kekemelik Terapisi •
an...m
Oğlum o kadar hızlı konuşuyordu ki ne dediğini anlamakta zorlanıyorduk; sizden öğrendikleriyle şimdi konuşma temposunu kontrol edebiliyor. Okulda öğretmeni bile “duygularını daha rahat ifade ediyor” diye övgüyle bahsediyor.
• Dkt. Gülerva Yanardağ • Konuşma Terapisi •
Z
ze....
Gülerva Hocayı aliağa özel yaşamda tanımış olduk. Kızımızın yaşadığı travmadan sonra kızımız tamamen içine kapanıp konuşmayı kesti. Sizin duygusal destek temelli yaklaşımınızla, güvenli bir alan yarattınız ve yavaş yavaş kendini ifade etmeye başladı. Şimdi adım adım eskisi gibi gülümseyerek bizimle sohbet ediyor, bu bize büyük umut veriyor. Size minnettarız
• Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
i̇....
Gülerva Hocam, oğlumuz sürekli “şüt” diyordu ve kimse onun “süt” demek istediğini anlayamıyordu. Terapide kullandığınız hedef ses alıştırmaları sayesinde artık doğru telaffuza ulaştı ve kendine güveni yerine geldi. Bu gelişme sayesinde hem yemek saatleri hem de oyun anları çok daha keyifli hale geldi.
Dkt. Gülerva Yanardağ
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
g....k
Çocuk” yerine “çocu” dediğinde hep tamamlamaya çalışıyorduk, artık o son “k” sesiyle kendini net ifade ediyor. Verdiğiniz ev ödevleri sayesinde her gün düzenli pratik yapıp büyük yol kat etti.
• Dkt. Gülerva Yanardağ • Dil Terapisi •
Gülerva Hocam, ergenliğin getirdiği hızlı duygu değişimleri ve argo kullanımı, oğlumuzun kendini düzgün ifade etmesini zorlaştırıyordu. Sizinle kurduğu güvenli iletişim sayesinde, düşüncelerini daha seçkin kelimelerle ifade etmeyi öğrendi ve argo kullanımını minimize etti. Bu olumlu dönüşümü görmek, hem onun iletişim becerilerini hem de okul başarısını olumlu etkiledi.
gi....
Gülerva Hocam, diğer çocukların seviyesine yetişemeyeceğini düşünüyorduk ama sizin oyun temelli seanslarınız ile dil gelişiminde büyük ilerleme kaydettik. Oyunlar sırasında gösterdiğiniz yaratıcılık sayesinde kızımız her gün yeni kelimeler öğrenmeye motive oluyor. Siz olmasaydınız bu süreci bu kadar keyifli ve verimli yaşayamazdık.
na...n
Merhabalar , 8 yaşındaki Çocuğumuz G ve R harflerini çıkartmasında sıkıntı yaşıyordu sayın gülerva hanımdan 7 derslik bir terapi aldık sayesinde kızımın dil gelişiminde katkı sağlandı. Kendileri işini gerçekten hakkıyla yapıyor kızımız hem eğlenerek kendini geliştirmiş oldu sayın gülerva hanım başarılarınız devamını dilerim .
• başka bir yer • Diğer •
Gülerva Yanardağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülerva Yanardağ, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Gülerva Yanardağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Normal Randevu, Online Terapi, Oyun Terapisi, Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi.
Gülerva Yanardağ adresi nerede?Gülerva Yanardağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kasımpaşa Mahallesi 1002 sokak No:21 Daire: 16 İzmir
- Yalı Hürriyet Caddesi Yalı Mahallesi No:272 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülerva Yanardağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülerva Yanardağ uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülerva Yanardağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülerva Yanardağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gülerva Yanardağ hangi dilleri konuşuyor?Gülerva Yanardağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gülerva Yanardağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülerva Yanardağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülerva Yanardağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Gülerva Yanardağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülerva Yanardağ hangi sigortaları kabul ediyor?Gülerva Yanardağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri