Merhaba, İstanbul Bilgi Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nü burslu olarak bitirdim. Şu anda İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde yine burslu olarak Çocuk Gelişimi alanında yüksek lisans tez sürecindeyim.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden Pedagojik Formasyon Belgesi, Marmara Üniversitesi’nden ise 450 saatlik eğitim, uygulama ve süpervizyon içeren Aile Danışmanlığı Sertifikası alarak resmi olarak Aile Danışmanı unvanını kazandım.
DIR Floortime 201 Terapistiyim.
Çalışmalarım, bakım veren-bebek etkileşimini güçlendirmeyi, duyarlı ebeveynlik becerilerini desteklemeyi ve gelişim zorluğu yaşayan çocuklar için gelişimsel müdahale programlarıyla ailelere yol göstermeyi amaçlıyorum. Özellikle Tohum Otizm Vakfı’nda edindiğim deneyimler, beni DIR Floortime yaklaşımına yönlendirdi. Bu model sayesinde çocuklar ve aileleriyle bireysel farklılıkları gözeterek, ilişki odaklı ve oyun temelli bir şekilde gelişimlerini destekliyorum.
Bugün, hem akademik birikimim hem de anneliğin bana kazandırdığı iç görü ile çocukların gelişimsel yolculuklarında ailelerin yanında güvenilir bir rehber olmayı sürdürüyorum.
- Hiperaktivite
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
KALİYE Çocuk Gelişimi Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
Barbaros Mah. Troya Cad. Hasan Çubuklu Evleri No: 131/6, Çanakkale 17020
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Kendisiyle yaptığımız seanslardan sonra kendimi daha iyi hissetim. Samimi güler yüzlü oluşuyla seanslara devamlılığım sağladı. Kendisine bilgisini çok güveniyorum iyi ki tanıdım kendisini
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
e...
Uzmanımıza sosyal medya ve tavsiye üzerine ulaştık. Oğlumuz hem Down hem otizmli. Uzmanımız sanki akrabamız gibi oldu ve boğulurken el uzattı. Çevremize kesinlikle tavsiye ediyorum.
s...
Gülnaz Hanım'a tanıdık vasıtasıyla ulaştım, tavsiye üzerine. 3 yaşındaki kızımın odaklanma sorunu ile ilgili başvurdum. Süreç çok keyifli ve faydalıydı. Oyun sürelerinde uzama, odaklanmasındaki ilerleme son derece iyiydi bizim için. Herkese tavsiye ederim, sırf çocuğunuz için değil, kendiniz için de danışma alabileceğiniz biri Gülnaz Hanım.
Gülnaz Pola
Çok teşekkür ederim. Ailenin çocukları için özverili ve sevgi dolu katılımı sürecin çok kısa zamanda etkili olmasını sağladı.
Gülnaz Pola isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülnaz Pola, Çocuk Gelişimi. Size Gülnaz Pola tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bender Gestalt Motor Algı Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Bebek Beslenmesi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi.
Gülnaz Pola adresi nerede?Gülnaz Pola şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Troya Cad. Hasan Çubuklu Evleri No: 131/6 Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülnaz Pola isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gülnaz Pola uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gülnaz Pola isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gülnaz Pola, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gülnaz Pola isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülnaz Pola tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gülnaz Pola hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gülnaz Pola hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gülnaz Pola hangi sigortaları kabul ediyor?Gülnaz Pola tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.