Uzm. Dr. Güner Koyuncu, Hacettepe Üniversitesi - Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Şuan Dr. Güner Koyuncu Muayenehanesi'nde hizmet vermektedir.

Esenler Mah. Horasan Sok. Görgülü Center A Blok No:4/3, Selçuklu, Konya 42080

• Sigortası olan hastalar

Dr. Güner Koyuncu Muayenehanesi

2016 yılında serebrovasküler bir rahatsızlık geçirdim. Bu süreçte doktorum Güner Koyuncu her konuda benimle yakından ilgilendi. Ben de hangi hastaneye gittiyse peşini bırakmadım. Anabilim dalı başkanlarından birine muayene olmaya gittiğimde bana “Bu işlemleri hangi doktor yaptı?” diye sordu. Güner Koyuncu olduğunu söylediğimde, “Onu sakın bırakma, yapılması gereken tüm işlemleri eksiksiz yapmış” dedi. Ben de bırakmadım. Hastalarıyla son derece ilgili, alakalı ve işini büyük bir özenle yapan çok değerli bir doktordur.

• Dr. Güner Koyuncu Muayenehanesi Felçli Hasta Takibi  •

Babam uzun yıllardır MS hastası. Dr. Güner hanımın diğer hastanelerde çalışırken de takip ettiği bir hastasıydı. Tedavilerini sürekli güncel tutarak babamın hastalığının ilerlemesini yavaşlattı . Uzun ve detaylı muayenesi sonucunda uyguladığı tedavilerle şu anda iyileşme hali gözlemliyoruz. Kendisinin ilgi ve alakasından dolayı memnunuz. Şehir dışına taşınmamıza rağmen kontrollerimizi yine burada devam ettiriyoruz.

• Dr. Güner Koyuncu Muayenehanesi MS Takibi  •

Yüz felci geçirdim. Bu sebepten dolayı başvurdum. Yaptığı ve önerdiği ilaçlarla tedaviye başladık. Uyguladığı tedaviden çok iyi sonuçlar aldım. Güner Hanım, aile hekimi diyebileceğimiz sıcakkanlı, güler yüzlü bir doktor. Samimi bir ortamı var, hastalara moral ve motivasyon veriyor. Memnunum kendisinden.

• M

Bir doktordan ne isteye bilirsiniz ilgi ve sizi anlaması ise kesinlikle doğru adres yıllar önce hayata küsmüş genç bi ms hastası olduğumu öğrendim saçma sapan doktorların benim psikolojimi alt üst etmesinden mi yoksa denek gibi kullanması mı azarlamasi mı diyim herşey vardı taki canım doktorumla tanışana kadar beni öyle bi ayağa kaldırdı ki hem tedavi hem moral olarak Allah bin kere razı olsun.
    Cidden bir nörolog un mr açık saatlerce araştırdığını ve baktığını sizi dinlediğini anladığını gözünüze bakıp konuştuğunu ona göre tedavi verdiğini gittiğiniz de anlayacaksınız şimdi sonuç ne 5 sene sonunda 28 yaşında 1 çocuk annesi iki senedir ilaç kullanmayan ve hayatla barismis biri var iyi ki varsınız hocam hep var olun

• Ö

Sevgili Güner hocamı tanıdığım için çok şanslıyım. Alanındaki uzmanlığı , sihirli dokunuşları , ilgi ve alakasıyla üst sıralarda yerini alıyor. Yüzüme yaptığı şahane işlemleri(botoks , mezoterapi) ve çok başarılı sonuçları için kendisine minnettarım.

• Dr. Güner Koyuncu Muayenehanesi Mezoterapi  •

• M

Güner hoca çok tatlı ve samimi botoks işlemim çok keyifli geçti

• Dr. Güner Koyuncu Muayenehanesi Botoks  •

Güner Hocam harika bir insan, harika bir doktor. Alanında uzman olduğu her halinden belli. Gayet ilgili, gayet anlayışlı. Çok detaylı muayenemi yaptı, ilerleyecegimiz süreci açık bir sekilde anlattı. Çok memnun kaldım. MS hastasıyım, Güner Hocamla devam diyorum. Çok memnun kaldım.

• Dr. Güner Koyuncu Muayenehanesi MS Takibi  •

Güner Hoca nöroloji alanında bence çok başarılı bir doktor. Hastasıyla iletişimi, yönlendirmesi, bilgisi bana çok güven verdi. MS hastasıyım, takiplerimi kendisi sağlıyor. Hala daha takibindeyim.

•  •

Güner Hoca'dan çok memnunum. Kendisini çok beğeniyorum. Tedavisi çok güzel, her zaman gidip geliyorum. 4-5 sene öncesinde damarlarımda tıkanıklık olduğunu söyleyerek ilaç verdi. İlaç tedavisinden sonra açıldı. 2-3 hafta önce tekrar gittim, bir şeyin yok dedi. B12 ilacı verdi. Şu anda bir rahatsızlığım yok. Güner Hoca dalında başarılı bir hoca. Herkese tavsiye ediyorum. Yakınlarım, komşularım bir şey dediğinde Güner Hoca'ya gidin diyorum.

•  •

Güner hocamla tanışalı uzun yıllar oldu Konya da başladığı ilk hastaneden son hastanesine ve sonrada muayenehanesine kadar takip ettim onu. Bir hemşire olarak doktor hanımın iletişimine egosuz samimi yaklaşımına hayran kaldım.bizzat numarasını veren 7/24 iletişim kuran biri kendisi. 12 yıllık Ms hastalığı takipli babama bir doktor olarak elinden gelenin fazlasını da yaparak tetkiklerde işlerimizi kolaylaştırarak her konuda babamın hastalığını kabullenip olabilecek en konforlu hale getirmeye çalıştı. İl değiştirse yine peşinden gideriz.