Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Özel Özkaya Tıp Merkezi
Z
ze...p
Hocama tesadüfen, sadece gebe olup olmadığımı öğrenmek için gitmiştim. Tavırlari, guler yuzunden sonra hala kontrollerim için kendisine gitmeye devam ediyorum. Bana çok güven veriyor ve bir hasta olarak onemsendigimi, benim için en iyisini yapmaya çalıştığını hissettiriyor. Gözüm kapalı öneririm..
gü...u
Davranışi ve yaklaşımı iyi, sicakkanli güleryüzlü ve ikna edici davranıyor . Gerekli bilgileri açık bir dille anlatıyor. Tekrar kontrole seve seve giderim. Dost çevreme ve akrabalara güvenerek tavsiye edebileceğim bir hekim olarak değerlendiriyorum.
ne...n
1996 yılnda 2,hamileliğimde tanşdım halada sorunum olduğunda gideceğim tek kişi, hem mesleki hemde kişilik olarak herkeze güvenle tavsiye ediyorum
se...n
TESPİT VE TEŞHİSLERİNE GÜVENEBİLİRSİNİZ. YAKLAŞIMI DOĞAL VE İNSANCILDIR.
Günseli Gence isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Günseli Gence, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Günseli Gence tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Günseli Gence adresi nerede?Günseli Gence şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Milli Müdafaa Caddesi No:16 Kızılay/Ankara Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Günseli Gence isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Günseli Gence online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Günseli Gence isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Günseli Gence bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Günseli Gence ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Günseli Gence hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Günseli Gence hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Yenimahalle bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları