Op. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Denizli 1 adres
Dr. Güray Yılmaz Konya’da doğmuştur. Tıp Fakültesini Selçuk Üniversitesinde bitirmiştir. Uzmanlık eğitimini 2014 yılında Kocatepe Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğinde başarıyla tamamlamıştır. Şu an Denizli Çamlık’ta kendi özel kliniğinde hizmet vermektedir.
Hakkımda
Kınıklı Mah. 6016 Sok. No : 2 Kat : 3, Denizli
Güray Yılmaz Muayenehanesi
Kınıklı Mah. 6016 Sok. No : 2 Kat : 3, Pamukkale, Denizli
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
g.....
Doktoruma güvendim iyi ki de güvendim. Burun ameliyatı oldum 10. ayım ve hiçbir şikayetim olmadı.Profesyonel bir tutumu var.
s....a
Çenemdeki beni aldırmak için gittim. Gerçekten çok ilgili güler yüzlü ve samimi bir insan. Ülkemizin böyle doktorlara ihtiyacı var. Kendisine çok teşekkür ediyorum
zh...
İlgili bi doktor.Kaşım da bi yaralanma olmuştu sebebini nasıl geçeceğini güzel bi şekilde anlattı. İ
• Denizli Devlet Hastanesi • Diğer •
Güray Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güray Yılmaz, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Güray Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu.
Güray Yılmaz adresi nerede?Güray Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kınıklı Mah. 6016 Sok. No : 2 Kat : 3 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güray Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güray Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güray Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Güray Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Güray Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güray Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güray Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güray Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Güray Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra