- Artroz
Rotator Kılıf (Cuff) Onarımı
Total Diz Replasmanı
Total Kalça Replasmanı
s....a
Hakan hocamda ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldum.öncesinde hemşiresi ile iletişime geçtik çok yardımcı oldu iletişimi çok iyiydi sonra Hakan hocamla görüştük güler yüzüyle bizi karşıladı iyi bir hekim olduğuna çok emindik zaten bunun yanı sıra çokta iyi bir insanmış.Ameliyat olduk ve çevremizdeki insanların bu ameliyat ile alakalı olumsuz tecrubelerinden ötürü çekinmiştik ameliyattan fakat ameliyat sonrası sürecimiz çok iyi geçti hocam ve ekibi sayesinde iyi ki yollarımız kesişmiş.
a....e
omuzum sureklı çıkıp duruyordu Hakan hocama tavsıye uzerıne gıttım
Omuzda en iyi cerrah olduğunu soylemıslerdı. Gercktenn de hocam ısın de çok ıyı ameliyatı mı başarı ıle gerceklestırdı
Ona mınnettarım
ıyı kı tanımışım ıyıkı Hakan hocam• Doç. Dr. Hakan Çiçek • Omuz Artroskopisi •
ah...
Hakan hocayı depremde oluşan omurga kırığım için başvurdum insancıl tavrı cana yakınlığıyla insanı kendinden biriymiş gibi hissettiriyor. Hakan hocamın sayesinde ameliyat olmaktan kurtuldum.
• Doç. Dr. Hakan Çiçek • Omurga Cerrahisi •
me...n
Muayeneye gittigimde çok güzel ilgilendi verdiği tedavinin faydasını gördüm
Ç
ça...
Hakan bey tanidigim en iyi doktor diyebilirim mütevazi koca yurekli bir insan kizimin kalca cikiginda dogru yonlendirme ve mudahalesiyle kizim rahatsizligi atlatti cok sukur . Esimin depremde beli kirildi cogu doktor ameliyat dedi ama kendisi ameliyat etmeden iyilesmesine olanak tanidi .insani yapisindan tut doktorluguna kadar ne desem az hic teredut etmeden kendisine gidebilirsiniz .Her aklimiza geldiginde kendisini minnetle guzel dileklerle anacagimiz bir doktor iy ki iy ki karsimiza cikmis .
C
ce...
Hakan bey çok mütevazi çok ilgili Bi hekim.. ve mesleğinde de çok basarili. Annemin kolu kirilmisti ,herkes ameliyat diyordu ama annemin panik atağı old icin çok korkuyordu hakan bey sabirla annemi takip ederek ameliyatsiz seklde kolunu iyilestirdi, babamın diyabetten dolayi parmağı kesilecekti yine kendisi farklı yöntemleri ile kesilmesine izin vermedi ve iyileştirdi... kesinlikle hakan cicek işinde çok tecrübeli ve başarılı.. tek dogru adres bizim için...
• Doç. Dr. Hakan Çiçek • Randevu •
Z
ze...a
Babamın Menisküs tamiri ameliyatımda emeği geçen Hakan Çiçek hocam Operasyon sürecinde hem profesyonelliği hem de ilgisiyle güven verdi Ameliyat sonrası iyileşme süreci de oldukça rahat geçti ve yine çok ilgiliydi Kendisine minnettarız.
m....d
6 şubat tarihinde hatayda gerçekleşen büyük depremde yaşadığım. Evin duvarı ayağıma düşmüştü ondan sonra çoğu doktora gitmeme rağmen herhangi bir fayda görmemiştim daha sonrasında hakan hocamla tanıştım emar filmimi gördükten sonra ön çapraz bağ dış yan bağ ve iç yan bağımın ve menisküsümün kopuk olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi çoğu doktorun bir daha ayağa kalkmaz demesiyle içimde bir korku oluşmuştu bana o güveni veren. Beni tekrardan hayata bağlıyan Eskisi gibi yürümemi işe başlamamı sağlıyan ve bu mucizeyi birlikte başardığımız saygı değer doktorum hakan bey iyiki varsınız ve hakan hocamın yanında görev alan hemşiresine iletişiminden ve ilgisinden dolayı minnettarım iyiki varsınız hakan hocam allah sizi başımızdan eksik etmessin
ay....
Kızım Patella çıkığı ameliyatı oldu Hakan beyin sayesinde çok rahat ve huzurlu bir ameliyat geçirdik ilk günden son güne kadar yanımızda olup ilgilendiler sevgili hemşiresi ile beraber gayet mütevazi ve ilgiliydiler hala da arayıp soruyorlar kızımız nasıl oldu diye kesinlikle en doğru yerdeyiz iyiki Hakan beyi bulmuşuz diyorum şimdi çok iyiyiz .
• Doç. Dr. Hakan Çiçek • Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu •
Kızım hem sağ hem sol dizinden patella ameliyatı oldu. Ameliyat öncesi klinik muayenesi detaylı açıklamaları o kadar güven verdiki Adana da bir çok doktor muayene etti kızımı hepsi Hakan hocama yönlendirdi ameliyat başarılı ve sorunsuz geçti çok şükür. Ameliyat sonrası ilgisi hiç eksilmedi hemşireside çok ilgiliydi defalarca arayıp sordu. Hakan hocam bu alanda gerçekten bir numara bilgisiyle tecrübesiyle iyi ki Hakan Çiçek diyorum.
• Doç. Dr. Hakan Çiçek • Diz Kapağı Çıkığı Cerrahisi •
Hakan Çiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Çiçek, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Hakan Çiçek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Artroplasti, Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi, Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu), Rotator Kılıf (Cuff) Onarımı, Total Diz Replasmanı, Total Kalça Replasmanı, Kalça Protezi, Diz Artroskopisi, Omuz Artroskopisi, Artroskopik Bankart Onarımı.
Hakan Çiçek adresi nerede?Hakan Çiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Çiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Çiçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Çiçek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Çiçek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Çiçek hangi dilleri konuşuyor?Hakan Çiçek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Çiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Çiçek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hakan Çiçek hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Hakan Çiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Çiçek hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Çiçek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları