Op. Dr. Hakan Cici , Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde hasta kabul etmektedir.

Yetişkin

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Arap Hasan, İnönü Cd. 275 A, Karabağlar, İzmir 35150

• Sigortası olan hastalar

• Ö

Dış menisküs yırtıgı ameliyatımı gerçeklestirdi Hakan Hocamız gercekten güler yüzlü ve insana güven veren bir yapısı var .Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla muayene olabilirsiniz işinin ehli.

• başka bir yer Diğer  •

• I

Ayağimdaki kırık nedeniyle ilgili endişelerimden dolayı kendisinden görüş almak için gitmiştim,oldukça ilgili ve detaylı açıklayarak hastada olumlu izlenim bırakıyor.

• Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi , Hatay Hizmet Binası Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

İki yıl geçmeyen bacak ağrımdan dolayı gitmiştim ileri tetkik istedi ve çıkan sonuca göre iğne yazdı ve o iğnelerden sonrada ağrım geçti kesin tanıyı koydu ilgisi ve özenli açıklamalarından dolayı teşekkür ederim

Merhametinden ve iyiliğinden kesinlikle şüphe duyulmayacak değerli bir kişidir kendileri.Gönül rahatlığı ile kendinizi güvenli ellerine teslim edebilirsiniz.Geçirmiş olduğum topuk kemiği kırığına(kalkaneus) bağlı olarak ameliyatsız bir şekilde beni tedavi etmiş ve sağlıma kavuşturmuştur. Allah razı olsun ve sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin.

• Siirt Devlet Hastanesi Kalkaneus kırığı  •