Merhabalar , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanlığımı Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldım. Mecburi hizmetimi Hakkari Şemdinli'de tamamladım. 5 sene Özel Bodrum Acıbadem Hastanesinde çalıştıktan sonra 2020 ortasından itibaren Bodrumda özel muayenehanemde çalışmaktayım.
Riskli gebelikler , doğal doğum, laparoskopik ameliyatlar ve genital estetik ile ilgiliyim.
Boş zamanlarımın çoğunu müzikle geçiririm. 15 yaşından beri gitar çalmaktayım. . Sevgiler

Yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Röportaj

Hakkı Sencer Şimşek Muayenehanesi

Yeniköy Mah. Severcan Cad. Zeytindalı Ön Bahçe Vilları C Blok No:1 Bodrum, Muğla 48420

• Sigortası olan hastalar

• N

Kendimi rahat hissedip güven duyarak işlem yaptırdım. İşini seven, kendinden emin, başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum.

• Hakkı Sencer Şimşek Muayenehanesi Botox Uygulaması  •

• D

Bütün hamilelik sürecimde gitmiş olduğum tek doktor. Olumlu olumsuz bütün süreçlerde sakınlıkle takip edip başarıyla doğumumuzu gerçekleştirdik. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz asla pişman olmazsınız

• Hakkı Sencer Şimşek Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

2 yıl önce yaşadığım olumsuz bir muayne deneyimden sonra internette Sencer beye denk geldim ve genel kontrol randevusu aldım. Karşılama sürecinde çok güleryüzlü karşılandım, hemşire hanım çok güleryüzlü yaklaştı. Açıkçası çok gergin girdiğim muayneden Sencer beyin desteği sayesinde çok güleryüzlü bir şekilde çıktım. Doktor bey işinde oldukça açıklayıcı ve destekleyiciydi. Stresli olduğumu farkedip bana destek oldu. Bu süreçten sonra kontrollerim için kendisini seçeceğim.

• B

Hamileligimin ilk sürecindeyim ilk görüşmem ve ikinci kontrolüm oldu şuan oldukça pozitif bir süreçteyiz . Bodrum da gidebileceğiniz en iyi hekim olduğunu düşünüyorum. Oldukça pozitif ve iyi bir hekim olduğunu gittiğinizde anlayacaksınız.

• Hakkı Sencer Şimşek Muayenehanesi Gebe Takibi  •

Bodrumun en iyi kadın doğum doktoru olabilir kendisi. 4 gün önce doğum yaptım o kadar içten ve iyi bir şekilde sizlere yol gösteriyor ki kafanızda ki tüm şüpheler sorular gidiyor iyi ki sencer hocamla kesişmiş yollarımız sadece doktor değil daha ötesi oldu bizim için sevgiler.

• Hakkı Sencer Şimşek Muayenehanesi Sezeryan Doğum  •

• H

Birkaç senedir düzenli takiplerimi ve yıllık smear testimi yaptırıyorum. Yaşadığım sorunlarda da çok açıklayıcı bilgiler verdi. Benim için en önemli nokta da hastayı korkutmadan ve güler yüzle hizmet veriyor olması. Tavsiye ederim

• Hakkı Sencer Şimşek Muayenehanesi Smear Testi  •

• B

Tavsiye üzerine gittim ve doktor beyin detaylı anlatımlarından ve ortamın sıcaklığından çok memnun kaldım. Gebelik sürecimi kendisi ile tamamlamaya karar verdim, herkese tavsiye ederim.

• Hakkı Sencer Şimşek Muayenehanesi Detaylı Ultrason  •

• D

Dr. Bey ile hamileliğimin son aylarında tanıştık. Çok samimi ve içten bir doktor kendisi .Aklımda olan soruları endişe ettiğim durumları ve süreci detaylı bir şekilde anlattı .Hastasına olan yaklaşımı ve işindeki profesyonelliği ile gercekten fazlasiyla guven veriyor. Bodrum da bulabileceğimiz en iyi kadın hastalıkları ve doğum doktorlarından biri oldu benim için

• Hakkı Sencer Şimşek Muayenehanesi Randevu  •

Tam anlamıyla hamileleligim boyunca ilgilenmesi yaklaşımı detaylı kontrolleri ve yapmış olduğu test sonuçları ile vermiş olduğu hizmet kusursuz ve harika

• R

Benim düşük riskim vardı ve zor bir süreç yaşıyordum o süreçte sencer hoca ile yollarımız kesişti iyikide kesişmiş bana hep kasmak yerine rahat olmayı aşıladı işe devam ettim çalıştım tatile gittim bolca eğlendim bolca gezdim tüm bunları sencer hoca pimpirikli olmak yerine oldukça olumlu karşıladı destek verdi inandırdı bunların hepsi sürecime inanılmaz olumlu katkıda bulundu ve bu serüveni böylece bitirmiş olduk çok şükür herşey için teşekkür ederiz sevgili doktorumuza

• Hakkı Sencer Şimşek Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •