Halenur Bozdağ

Cevizli, Bağdat Caddesi No:547, İstanbul

• R

Rahmimde yaklaşık 2 cmlik bir polip vardı ameliyat olmuştum. Ameliyatımdan 7-8 ay sonra doktor tekrar ameliyat olmam gerektiğini çünkü rahmimde 1 cm polip olduğunu ve ısrarla hemen ameliyat olmamı istedi. Bende sürekli ameliyat olmak istemediğimi bunun başka bir çözümü olması gerektiğini söyledim ama ısrarla ameliyat olmamı söyledi. Sonra başka bir doktora göründüm polibim 0.3 cm olduğunu kendiliğinden düşeceğini belirtti ikinci kontrole gittiğimde kendiliğinden düşmüştü.

• B

Halenur Hocam, bizim güvenli sığınağımız oldu hamileliğimiz süresince. Gebe kaldığımı anladığımda kendisine ilk kez kontrole gittim. O kontroldeki sakinliği ve güler yüzü sayesinde devam ettik. Asla gereksiz cümleleri olmayan, hastayı germeyen biri. Sakin ve bilgili. Hamileliğim 34. haftasına kadar su gibi ilerledi, her muayenede sevgiyle yaklaştı bebeğime ve bana. Eşime her zaman gerekli açıklamaları yaptı. Son 1 ayda bebeğim kilo alamıyordu ama hiç korkma dediklerimi çok iyi takip et bu yolda beraberiz diye de ekledi. Bense bütün hamilelikte onun sözlerini çok iyi takip ettim ve sakin kaldım. Vajinal doğum yapmak istememi hep destekledi. Doğum sürecinde bebeğimin kalp atışlarında ani düşüşlere neden olmaya başlayınca Halenur hocam ameliyathaneyi hazırlıyorum dediğinde hiç düşünmedim. Doğum sonrasında da ilgisini ve şefkatini hep hissettik. Sezaryen olmama rağmen ben çok hızlı iyileştim onun sayesinde. Hayatımda ilk kez birinden doktorum diye bahsediyorum. Kenan'ın da Doktor annesidir

• başka bir yer Diğer  •

Canımız doktorumuz Halenur hanımın güler yüzü, desteği ve tüm sorularımızı içtenlikle cevaplaması bizi hep çok iyi hissettirdi. Kendisi ile hamileliğimin başlarında tanıştık ve iyiki de tanışmışız ve bu süreci birlikte geçirmişiz. Bu süreçte her zaman yanımızdaydı. Mükemmel motivasyonu sayesinde harika bi doğum gerçekleşti. Doğumdan sonraki süreçtede yakın takibi ve ilgisi için çok minnettarız. Hamilelik ve doğum sürecimi Halenur hanımla birlikte geçirdiğim için kendimi şanslı görüyorum. Ek olarak başta Halenur hanımın asistanı Dilara hanım olmak üzere kadın doğum bölümündeki tüm herkes inanılmaz ilgililerdi. Sürecin güzel geçmesinde kendilerinin çok katkısı vardır.

• P

Mart ayında Halenur Hocam açık miyom ameliyatımı yaptı. Hem çok iyi bir cerrah hem de çok tatlı bir insan. İyi ki tanıdım.. Miyomun yeri sebebiyle açık miyom ameliyatının benim için daha uygun olacağını iletti ameliyatta rahimim alınabilir diye başta çok korkmuştum ama Halenur Hocam bana detaylı açıkladı ve rahatlattı rahimi almadan başarılı bir şekilde operasyonu gerçekleştirdi kısa sürede toparladım. Kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini . Çok sevgiler

• R

Halenur hocamla hamileliğimin ilk haftasından itibaren sürecimi birlikte yürüttük. Yaklaşımı, yakınlığı, bilgeliği, anaçlığı her açıdan mükemmeldi. Kendisi ile birlikte pozitif bir normal doğum sürecim oldu ve çok hızlı bir şekilde toparlandım. İyi ki bu süreci onunla yürütmüşüm

• B

Halenur hocayla hamileliğimin 36. Haftasında tanıştık keşke çok daha önce tanışmış olsaydık takip ve doğum sürecinde gösterdiği ilgi alaka ve profesyonel yaklaşımı sayesinde normal doğum sürecimi tamamladık gerek kendisine gerek doğum ekibine ben vazgeçip yapamayacağımı düşündüğümde bile bana cesaret verip beni teşvik etmeleri sayesinde normal doğum yapabildim, bütün ekibin ve halenur hocanın güler yüzleri yaklaşımları insanı çok güçlü ve güvende hissettiriyor bir daha çocuk planlarsam kesinlikle en başından halenur hoca ile planlayacağım.

• Z

Halenur hanım ile 2. Hamileliğimde tanıştık.
    Keşke ilkinde de kendisini bulabilseymişim.
    Hamileliğim boyunca hep ulaşılabilir oluşu, her soru ve sorunda hızlı yanıtları ile varlığını hep hissettiriyor. Yaşadığım tansiyon problemimde protein kaçağından şüphelenerek tüm detaylı testleri tab noktasına kadar yaptırdı, başka doktorların bence yoktur dediği noktada pes etmeyerek kaçağıda buldu. Açıkçası gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir hekim.
    Doğum sürecinde ise tam hayal ettiğim gibi bir doğum ile bizi taçlandırdı. Doğum esnasındaki yönlendirmeleri sayesinde kesim olmadan tamamlayabildim ve hemen ayağa kalkabildim. Sancı odasından doğumhaneye kadar geçen sürede neredeyse hiç yalnız bırakmadı, elimi tutup çok güzel gidiyor motivasyonlarını asla unutamam, yeni hastanesinde çok daha güzel bir ortamda güzel doğumların devamını diliyorum.

• D

Halenur Hocam ile hamileliğimin en başından beri devam ettik ve istediğim gibi hocamın da yardımıyla normal doğum gerçekleştirdik.. Kendisi çok insancıl ve şefkatli bir doktor, her yazdıgımızda da mutlaka dönüş aldık her konuda.. Çocukları da çok seviyor daha ultrasondan bakarken bile fark ediliyordu.

• Halenur Bozdağ Diğer  •

Gebeliğimin 34. Haftasına kadar kendisiyle takipli ilerledik. Fakat maalesef ki yeterli ilgiyi göremedim. Acil bir durumda iletişime geçmeye çalışıyorum 5 saat sonra bana geri dönüş yapıyor veya hiç dönüş yapmıyordu. Her görüşmemizde de kendimi tanıtmak zorunda kalıyordum. Ayrıca 34. Haftamda sosyal medya üzerinden kendisinin hastane değiştireceğini öğrendim. En azından takipli hastalarıyla bu bilgiyi çok daha önceden paylaşmalıydı. İlerleyen haftamda böyle bir durumla karşı karşıya kalmak beni bu güzel süreçte maalesef ki strese soktu ve ben doktor arayışına girdim. Üzülerek söylüyorum ki memnun kalmadık.

• C

Halenur hocam için ne yazsam az kalır kendisi her şeyden önce çok iyi bir insan. Güler yüzü, bilgisi, ilgi alakası ile dört dörtlük bir doktor. Bizi doğum planımızdan tutun sonuna kadar gerekli bütün kontrollerimizde hep destekledi. Ilk bebeğimi düşürdüğümde doktorum 3 düşüğe kadar genetik faktörlerden şüphelenmeyiz derken Halenur hocaya düşük hikayemi anlattığım gibi beni korkutmadan gayet güzel bir şekilde gerekli testlere yönlendirdi 3 evlat daha kaybetmemi beklemedi bazı doktorlar gibi… Kısacası sayesinde en sağlıklı şekilde planımızı yaptık adım adım takipler yapıldı 28. Haftadan itibaren ha doğdu ha doğacak korkusuyla takip ettiğimiz bebeğimizi vaktinde sağlıkla kucağımıza almamızı sağladı. Kendi açımdan oldukça zorlanarak atlattığım bu dönemin sancılarını psikolojik olarakta hafifleten nadir insanlardan biri oldu. O ne derse güvendik ve güvenimizi asla boşa çıkarmadı. Allah binlerce kez razı olsun.