İncirli Mahallesi Pelinli Sokak No:23, Bakırköy, İstanbul 34144
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
f....
Kendisi ile İncirli Medivita hastanesinde tanıştım
Uyuz şikayetiyle gitmiştim. Saolsun çok ilgilendi. Tedavi sürecini detaylı bir şekilde anlattı. Yanından ayrıldıktan sonra kendi şahsi cep telefonumdan arayıp nasıl olduğumu sordu. Doğrusu ben kendisinden çok memnun kaldım.• Doktor muayenehanesi • Diğer •
R
r....k
Doktor hanıma sivilceler için gitmiştim fakat yüzüme bile bakmadan 2 tane krem yazdı verdiği kremler yüzümde olmayan sivilceler çıkarttı sorduğum soruları ne yazık ki cevaplama gereksiniminde bile bulunmadı
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Halide Ufacık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halide Ufacık, Dermatoloji.
Halide Ufacık adresi nerede?Halide Ufacık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncirli Mahallesi Pelinli Sokak No:23 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halide Ufacık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halide Ufacık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halide Ufacık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halide Ufacık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halide Ufacık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halide Ufacık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Halide Ufacık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar