Sağlığınızı ertelemeyin

Evinizden ayrılmadan tedavinizi başlatmak veya devam ettirmek için online danışmanlığı seçin. Eğer ihtiyacınız varsa, muayenehane ziyareti için de randevu alabilirsiniz.

Uzmanları göster Nasıl çalışır?

Gölcük, Kocaeli

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi +2 daha fazla

Fizik Tedavi

Hakkımda

Fizyo D Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlığı'nın kurucusu ve fizyoterapistiyim. 2016 yılından bu yana gerek Fizik Tedavi Merkezlerinde gerekse Evde Fi...

Daha fazla

P
Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi

Ayak kırığı sonrası annemin fizik tedavisini yaptı. Ona moral ve cesaret vererek ilerleme sağladı. Korku oluşmuştu annemde korkuyu yenmesini sağladı ve yürütmeyi başardı. Evde fizik tedavi almasaydık işimiz zordu.

Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Nörolojik Rehabilitasyon

Trafik kazası sonrası omurilik yaralanması ve birkaç kırdığım oluştu. Felçli vaziyetteydim belden aşağım neredeyse hiç tutmuyordu diyebilirim. Araştırmalarım sonucu Halil beyle tanıştık ve evde fizik tedaviye başladık. Benimle fazlasıyla ilgilendi seans sürelerini aşsak da sıkıntı yapmadı elinden geleni yaptı ben de çok azim gösterdim ve başarılı sonuçlar gördük. Halil bey sağ olsun manevi olarak da çok destekledi egzersiz olarak da hiç acımadı gereken neyse yaptırdı ve değdi iyiki birlikte çalışmışız. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

K
Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Vestibüler Rehabilitasyon

Öncelikle söylemek isterim ki Halil bey çok iyi bir fizyoterapist ve çok iyi bir insan. Bir süredir babamda denge kaybı vardı düşmeler başladı. Doktoru yaşlılıktan dolayı olduğunu söyledi ve fizik tedavi tavsiye etti. Hastaneye gidip gelmesi zor olduğu için Halil beyden evde fizyoterapi seansları aldık. Zamanla yürüyüşünün düzeldiğini gördük. Düşmeler olmadı. Ayakları daha sağlam yere basıyor gibi. Halil beye çok teşekkür ederiz ilgisi ve sabrından dolayı.

Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Ortopedik Rehabilitasyon

Düşme sonrası ayak bileğimi kırdım fizik tedaviye ihtiyacım oldu. Halil beyi internette bulduk ve iyi ki rastgelmişiz. Yere basamıyordum hem ağrım vardı hem de korku oluşmuştu. Halil hoca tedavi sürecinde çok güzel bilgilendirdi ve cesaretlendirdi. Sayesinde kısa sürede yürümeye başladım. Gittikçe yürüme mesafesini arttırdım. Ağrısız yürümeye başladım sonunda. Canı gönülden herkese tavsiye ederim.

Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon

Annemin diz protez ameliyatı öncesi ve sonrası Halil beyden fizik tedavi hizmeti aldık. Sayesinde operasyon sonrası işimiz çok kolaylaştı. Hareket kısıtlılığı ve kuvvet kaybı çok az oldu. Ağrımız da minimaldi. Kısa sürede toparladık. Ameliyat öncesi de fizik tedavi büyük önem taşıyor. Doktorumuz bizi uyardı bu konuda. Halil bey de sağplsun çok ilgilendi ve başarılı bir süreç geçirdik. Hemen atlattık ameliyatın olumsuz etkilerini.

Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Nörolojik Rehabilitasyon

Halil hocam mükemmel bir fizyoterapist. Komşumuzun tavsiyesi üzerine evde fizik tedavi için anlaştık 3 ay kadar birlikte çalıştık çok memnun kaldım. İnme sonrası sol tarafım tutmuyodu ilk başlarda oturamıyordum bile yatağa bağımlı kalacam sandım. Adım adım ilerledik güzel bir rehabilitasyon süreci geçirdik. Çok teşekkür ediyorum Halil hocaya. Tavsiye ederim

Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Evde Fizyoterapi

Felçli babam için evde fizyoterapi hizmeti aldık Halil beyden. Çok memnun kaldık çok güzel ilgilendi ve bizi bilgilendirdi gerekli durumlarda doktora yönlendirdi. Babam çok yaşlı olmasına rağmen ilerlemesi muazzam oldu. Kendi işlerini görmeye başladı. Çok şükür atlattık sıkıntılı günleri.

Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Evde Fizyoterapi

Kızım için Halil beyden tedavi aldık çokda memnun kaldık. Haftada üç kere diz ve kalça problemleri için fizik gördü. Kasları baya gelişti ağrıları azaldı rahat hareket etmeye başladı. Halil bey ile güzel anlaştılar ve hareketlerini güzel yaptı başarılı bir tedavi geçti

Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Randevu

Halil hoca mükemmel bir insan MS için fizik aldık ondan çok ilgilendi güleryüzlü ve samimiydi. Çokta iyi geldi fizik Allah razı olsun

Konum: Evde Fizik Tedavi Hizmeti Felç

Eşimin felç geçirmesinden sonra Halil beyden evde hizmet aldık başarılı bi süreç sonunda eşim yürümeye başladı çok başarılı bir fizyoterapist tavsiye ederim

Hakkımda

Daha fazla