Bandırma ve çevresine kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak özel muayenehanemde hizmet vermekteyim ilgi alanlarım :
*GEBELİK TAKİBİ ( 4 BOYUTLU RENKLİ USG ile )
*KISIRLIK ( İNFERTİLİTE ) TAKİP VE TEDAVİSİ
*JİNEKOLOJİK CHECK-UP
*DOĞUM VE TÜM KADIN DOĞUM AMELİYATLARI

Yetişkin
Çocuk

Röportaj

Op Dr Halil Şen Muayenehanesi

Paşabayır Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı No:69/A, Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı No:69/A, Bandırma, Balıkesir 10200

• Sigortası olan hastalar

• C

Bandırma'da oturuyordum zaten; Halil Bey'in eşi, kızımın çocuk doktoru. Rahatsızlanınca ben de Halil Bey'e gitmeye karar verdim. Vajinada siğil çıkmıştı; tahlil sonucu HPV olduğu ortaya çıktı; 2 yıl tedavi süreci oldu. Çok memnunum. Tavsiye ederim.

• Y

Adet düzensizliği şikayetiyle Halil Bey'e başvurdum. Doktorum ilaç tedavisi uyguladı. Tedavimden çok memnunum, iyi ki varsınız.

•  •

Bebek isteğim konusunda başvuru yaptım ve Halil hocamdan çok memnunum. Kendisi çok ilgili bir doktor. Kesinlikle çevreme tavsiye ediyorum.

•  •

Ben gebelik şüphesiyle gitmiştim; 6 haftalık hamileymişim gittiğimde. Kayınvalidem beni götürmüştü; sonrasında çok ilgilendi; benimle ve bebeğimle kendisine güven duyduğum için başka bir doktor arayışına da girmedim. Şu an 19 haftalık hamileyim ve hâlâ kendisine gidiyorum. İnşallah doğumumu da beraber yaparız. Ben çok memnunum; kendisinin tecrübeli ve babacan tavrından ötürü bana çok güven veriyor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim şu an.

•  •

Halil Bey, 13 yıldır doktorum; kendisiyle 3 gebelik takibi yaptık. İlgisi, ulaşılabilir olması ve donanımıyla şahane bir doktordur. Bütün süreçlerde her zaman yanınızdadır; ilgilidir. Her zaman etrafıma tavsiye etmişimdir; zaten ben çok memnunum.

• H

Halil Bey gerçekten işinin ehli bir doktor. Polip ve kist tanısı konmuştu. Tedaviden sonra hiçbir şikayetim kalmadı. Herkese önerebileceğim bir doktor; elimden geldikçe herkese tavsiye ediyorum.

• D

İnternette gördüm ve birçok kişiden tavsiye aldım.
    Kendisi çok tecrübeli bir doktor. Akıntı, yara gibi şikayetlerim vardı. Esas şikayetim siğildi.
    Uzun bir tedavi gerektiren durumum vardı.
    Hâlâ devam ediyorum. Eşimle birlikte HPV aşısı yaptırdık.
    İlgi ve alakasından dolayı ben de çok memnunum.
    Herkese tavsiye ederim.

•  •

3 çocuğum var. En büyük olan 18 yaşında. Üçündede hem gebelik takibimi hemde doğumlarımı Halil Bey gerçekleştirdi. Hiçbir sorun yaşamadım. Çok nazik, kibar ve anlayışlı bir doktordur. Mesleğinde çok bilgili ve yeteneklidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

• D

Sürekli kanama şikayetim oluyordu. Birçok doktora gittim ama net teşhis konulamadı. Rahimin alınması gerekiyor dediler. Daha önce gebelik sürecimde ve doğumdada Halil Bey'le devam ettiğim ve çok memnun kaldığım için kendisine gittim. Rahimim alınmasına gerek kalmadan tedavimi gerçekleştirdi. Harika bir doktor. Hastasına karşı yaklaşımı ve ilgisi çok güzel. Detaylı olarak bilgilendiriyor.

• B

Koltuk altı impilantı için tavsiye üzerine ulaştım Halil Bey'e. Kısa sürede acısız takıldı. Sonrasındada takibi başarılıydı. Halil Bey çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Hasta karşılaması çok iyi. Genel anlamda memnun kaldım.