Atatürk Bulvarı No:5 Palandöken/ERZURUM, Palandöken
ni....
Halil Sezgin hocama eşimin el bilek ameliyatı için gittik gerçekten çok ilgili bir o kadarda bilgili olduğunu gördük ,Kayserimize gerekli olan el cerrahı ve ortopedi doktoru olarak gelmesine gurur duydum.Konulara çok hakim eline sağlık başarılarının devamını diliyorum.
• başka bir yer • Diğer •
gü...r
Sezgin hocama sağ bilek parçalı kırık şikayeti ile gittik. Öncelikle güler yüzlü detaylı açıklamalarıyla bizi rahatlattı. Operasyonumuz başarılı bir şekilde gerçekleşti sonrasında Sezgin hocamın şefkatli ve sevgili tutumu iyileşmemde faylasıyla etkili oldu. Hekim olmanın yanı sıra iyi bir insan olduğunu hissettirdi bizlere. Herkese tavsiye edebileceğim bir daha ihtiyaç olduğunda kesinlikle gitmek isteyeceğim bir hekim kendisi.
• başka bir yer • Diğer •
T
t.....
Kayak kazası geçirip parçalı bilek kırığı ile gittiğim Buhara hastanesinde ameliyat olduğum doktor. Harika bir insan ve müthiş bir doktor. Her soruma cevap verdi ve çok güzel bir tedavi süreci uyguladı. İşinin tam anlamıyla ehli. Her şey için müteşekkirim. Ayrıca asistanları ve ekip arkadaşları da en az kendisi kadar duyarlı ve yardımsever davrandılar. Halil hocama minnetimi bir kez daha sunuyorum.
• Özel Buhara Hastanesi • Diğer •
Hasta
02. 02.2022 de Erzurum Buhara hastanesinde sağ omzuma implant ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ederim.
• Özel Buhara Hastanesi • Diğer •
Halil Sezgin Semis isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Sezgin Semis, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Halil Sezgin Semis adresi nerede?Halil Sezgin Semis şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Bulvarı No:5 Palandöken/ERZURUM Palandöken
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Sezgin Semis isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Sezgin Semis online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil Sezgin Semis isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Sezgin Semis bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Sezgin Semis ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Sezgin Semis hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Halil Sezgin Semis hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.