- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Doktor Muayenehanesi
sh...
Halime Hanım ile geçirdiğim bu süreçte bana olan katkıları çok fazla oldu , bir çok psikolog gezdim ama yolum iyiki size düştü. Seansımızın olduğu günleri her zaman iple çekiyorum . Bir psikologdan daha fazlasısınız benim için ; güler yüzünüz , her daim yanımda oluşunuz , harika donanımınız ile bana çok şey kattınız . Teşekkür ederim
• Denizli Özel Denipol Hastanesi • Psikoloji Randevusu •
Hasta
Öncelikle halime hanıma çok teşekkür ediyorum. Çok iyi geçen seanslar sonrasında olumlu sonuçlar aldım. Bilgisi ve birikimi beni çok tatmin etti, ilgisine ve alakasına çok ama çok teşekkür ediyorum.
• Denizli Özel Denipol Hastanesi • Çift Terapisi •
e....k
Halime hanım güler yüzü ,sakın konusmasiyla karşı tarafta hoş bir etki birakiyor. Daha yeni başlamama rağmen bu iki görüşme bile kendimle ilgi bir çok şeyi anlamamı sağladı gitmeden önce biraz gergindim ama konuştukça halime hanımın sorularını cevapladikca rahatladim.
• Denizli Özel Denipol Hastanesi • Psikoloji Randevusu •
h....e
Çok memnun kaldım . Bu kadar sürede böyle yol alacağımızı tahmin bile edemezdim. Kaygımla anlaşabildim artık daha özgürüm. Hocam emekleriniz için çok teşekkür ederim saygı ve sevgilerimle...
• Denizli Özel Denipol Hastanesi • Psikoterapi •
g....h
Yaklaşık 2 aydır Halime hocamla Psikoterapi görüşmeleri yapıyoruz. Uzun zamandır eşimle sorunlar yaşıyorduk basit konulardan evi terk ettiğimiz hatta boşanma aşamasına geldiğimiz zamanlar oldu tam o sırada Halime Hocamla tanıştım. Sorunlarımızı nasıl çözmemiz gerektiğini, Sorunlara karşı nasıl tepkiler vermemiz gerektiğini aslında her bireyin farklı bakış açıları olduğunu ve buna rağmen nasıl çözümlememiz gerektiğini öğretti. Uzun zamandır çözemediğimiz kişiliğimizi Halime Hanımın Terapileri sayesinde öğrendik hala görüşmelerimiz devam ediyor ve Sayesinde hayatta karşılaştığım olumsuz durumlara karşı nasıl davranacağımı biliyorum… Çok teşekkür ediyorum kendisine…
• Denizli Özel Denipol Hastanesi • Psikoterapi •
Halime Nur Biçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halime Nur Biçer, Psikoloji. Size Halime Nur Biçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Halime Nur Biçer adresi nerede?Halime Nur Biçer adresini belirtmedi. Halime Nur Biçer yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Halime Nur Biçer adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halime Nur Biçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halime Nur Biçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halime Nur Biçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halime Nur Biçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halime Nur Biçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halime Nur Biçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Halime Nur Biçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.