Lisans eğitimimi İstanbul Aydın Üniversitesi psikoloji bölümünde tamamladıktan sonra 2017 yılında Bakırköy ruh ve Sinir hastalıkları hastanesi psikiyatri Yatılı servisinde Stajyer psikolog olarak stajımı tamamladım. Staj sürem boyunca psikiyatri servisindeki hastaların görüşmelerine ve Vizitlere katılarak rehabilitasyon süreçlerini gözlemleme fırsatı buldum. Lisans eğitimim devam ederken pedagojik formasyon eğitimimi de İstanbul Aydın Üniversitesinden alarak formasyon kapsamında Bahçelievler Aka kolejinde stajyer PDR öğretmeni olarak görev yaptım. Mesleğe adımımı attığım ilk yıllarda bir çok uzman hocanın eğitimlerine katılarak alandaki yetkinliğimi artırmaya yönelik çalışmalarda bulundum. 240 saatlik bir eğitim alarak Bütüncül Oyun Terapisti olmaya hak kazandım. 2018-2020 yılları arasında 5 anaokulunun psikologluğunu yaptım. Görev sürecim de çocuklarla birebir görüşmeler ve sorun tespitleri yaparak veli görüşmeleri, veli seminerleri düzenledim. Çocuklara yönelik gerekli testleri uygulayarak gelişimlerini yakından takip ettim. Okul öncesi öğretmenlerine yönelik alaniçi eğitim kapsamın da bir çok eğitim vererek çocuklara ve velilere daha faydalı olmaları konusunda koçluk yaptım. Şu anda aktif olarak kurucusu ve sahibi olduğum Konyaaltı Psikoloji Merkezi'nde yetişkin/çocuk-ergen alanların da danışanlarıma hizmet vermekteyim.

Konyaaltı Psikoloji Merkezi

Uncalı Mahallesi 1221 Sokak Altıngül Konakları 12 / A Blok Kat : 1 Daire : 6, Antalya

Röportaj

• H

İnsanın kendisini cok rahat ve güvende hissettiği bir sohbet ortamında gibi geçen seanslar vakit su gibi akıp geçiyor.

• B

Hande hanıma kızımı götürdük ve süreç muazzam güzel geçti. Herzaman ulaşabildik, her konuda detaylı bilgi alabildik. Akademik yönü güçlü, yeni gelişmelerden haberdar. Kızımla iletişimi çok başarılıydı. Oyun terapisi kınusunda kendisinden çok fayda gördük. Alanında yetkin bir psikolog.

• Konyaaltı Psikoloji Merkezi Oyun Terapisi  •

Süreç boyunca Hande hanımla gayet iyi bir dinamik yakaladık ve şu andaki duygusal durumumda büyük bir etki aldım

• O

Kaygılarım ve korkularım için başvurdum. 15 - 16 seanstir gidiyorum. Seanslar sayesinde sorunlarımda azalmalar oldu. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Hande Hanım gayet iyi bir uzman. Hızlı bir şekilde bağ kurduk. Memnunum kendisinden herhangi bir problemim yok.

•  •

Kaygı ve anksiyete için tavsiye üzerine başvurdum. 8-9 seans olmuştur. İlk başta adapte olmakta zorlandım ama sonra kendimi daha iyi hissettim. Eskisine nazaran hayata bakış açım daha olumlu. Genel olarak enerjik ve mutluyum. Olaylara karşı daha az stres yapıyorum. Hande Hanım anlayışlı bir uzman. Heyecan yaptığımda beni sakinleştiriyor. Nerde ne konuşacağını iyi biliyor. Çok memnunum kendisinden.

• N

Panik atak için tavsiye üzerine başvurdum. 3 aydır gidiyorum, olumlu sonuçlar alıyorum. Seanslarım gayet verimli geçiyor. Hande Nur Hanım cana yakın ve anlayışlı bir uzman.

• R

Oğlumun öfke kontrolü ve kardeş kıskançlığı nedeniyle başvurduk. Seanslarımızı tamamladık. Çok iyi ilerledik, Hande Hanım devamına gerek duymadı. Bir sıkıntı olursa tekrar danışacağız. Hande Hanım gayet iyi bir uzman. İlgisinden memnun kaldık, kısa sürede güzel sonuçlar aldık.

•  •

Sosyal medyada araştırıp buldum OKB için başvurdum. Seanslarımız iyi geçiyor. Herhangi bir problemim yok. İyi anlaşıyorum, yargılamadan konuşuyor. Sürece devam ediyorum, memnunum kendisinden.

• G

6 seanstır kaygı sorunum için gidiyorum. Seanslarım verimli geçiyor, olumlu sonuçlar alıyorum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Farklı uzmanlara gittim. Hande Nur Hanım ise daha anlayışlı ve danışanını yargılamadan dinliyor. Memnunum kendisinden.

• H

4 yaşındaki kızımın okul kaygısı konusunda başvurduğumuzda çok endişeliydik ama iyi ki Hande Nur Hanımla yollarımız kesişmiş. Hem çocuğuma yaklaşımı hem bize verdiği güven gerçekten çok kıymetliydi. Sabırlı, anlayışlı ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde kızım çok daha rahatladı.