Op. Dr. Hande Yurtsever, özel muayenehanesinde çalışmaktadır

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Makaleler

Mehmet Akif ersoy mahallesi 66/1 sk A blok kat 2, Merkezefendi, Denizli 20030

• I

Dünyanın en iyi doktoru ilk gebeliğim ve kendisi beni her gidişimde çok rahatlatıyor her şeyi tek tek anlatıyor ve açıklıyor. İyi ki yollarımız kesişmiş

• G

Çok ilgili çok güler yüzlü bir doktorla karşılaştım arkadaşımın tavsiyesiyle gittim iyiki gitmişim aklıma takılan her soruya sıkılmadan yanıt verdi doğrularımı yanlışlarımı konuştuk bebeğimin emin ellerde olduğuna artık bende eminim iyiki gitmişim

• L

O kadar memnunum ki ilk doğumum çok kötü geçmişti o yüzden doğum korkum var hamile olduğumu duyduğum an ilk önce aklıma o doğum korkusu geliyordu ama hamde hocama gittiğim günden bu yana o kdar rahatladım ki o kadar ilgili o kadar güzel yaklaşımı var ki gittiğim her kontrolde içimi rahatlatıyor kadın doğum doktoru arayışı içinde olanlar hiç düşünmeden gelmelerini tavsiye ederim hiç düşünmesinler hamde hocam müthiş bir doktor

• MUAYENEHANE Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Kızımdan sonra genel kontrolüm ,Oğlumun doğumunda ,yeğenimin dünyaya gelmesinde bize yardımcı olan muhteşem bir doktor Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim güvenebilirsiniz

• MUAYENEHANE Normal Randevu  •

• Ü

Nokta atışı tespitler ve lafı gevelemeden sonuç odaklı yaklaşım

• K

Hande Hanım aklımdaki bütün sorulara net ve tutarlı cevaplar vererek güvenimizi kazanan bir doktor. 2 hamilelikte de doktorumuzdu. Güler yüzlü ve pozitif bakış açısı ile bize hep enerji kattı. İyi ki Hande Hanım ile yollarımız kesişti.

• MUAYENEHANE Doğum Kontrol  •

Hayatımda gördüğüm en iyi ve güvenilir doktor güvenle ve rahatla gidebilirsiniz Denizli’deki tek en iyi kadın doğum doktoru çok defa doktor değiştirmiş biri olarak söylüyorum bebeğiniz ve kendinizi güvenle teslim edebilirsiniz

• MUAYENEHANE Doğum Kontrol  •

Her iki gebeliğimde de doğru tedavisiyle hamile kaldım bilgisi, zarifliği, ve güler yüzü ile mükemmel bi doktor en başından sonuna kadar yanlız hissettirmeyen doktorumuzdan Allah razı olsun

• N

Hande hanım o kadar iyi bir doktor ki her detayı ince ayrıntısına kadar anlattı ayrıca bebeğim cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yaptı ama hande hanım sürekli pozisyon değiştirerek cinsiyeti gördü

• MUAYENEHANE Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Hande hanıma genel muayene için başvurdum. Tek tek sorularımı gayet açık bir şekilde büyük bir özenle cevapladı. Muayenehanesi çok temiz . Kendisi ve çalışanları ilgili, kibar, güler yüzlü ve sıcakkanlılar. Muayene sürecimden memnun kaldım.

• MUAYENEHANE Normal Randevu  •