Mehmet Akif ersoy mahallesi 66/1 sk A blok kat 2, Merkezefendi, Denizli
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
K
kü...
Hande Hanım aklımdaki bütün sorulara net ve tutarlı cevaplar vererek güvenimizi kazanan bir doktor. 2 hamilelikte de doktorumuzdu. Güler yüzlü ve pozitif bakış açısı ile bize hep enerji kattı. İyi ki Hande Hanım ile yollarımız kesişti.
ay...
Hayatımda gördüğüm en iyi ve güvenilir doktor güvenle ve rahatla gidebilirsiniz Denizli’deki tek en iyi kadın doğum doktoru çok defa doktor değiştirmiş biri olarak söylüyorum bebeğiniz ve kendinizi güvenle teslim edebilirsiniz
su...i
Her iki gebeliğimde de doğru tedavisiyle hamile kaldım bilgisi, zarifliği, ve güler yüzü ile mükemmel bi doktor en başından sonuna kadar yanlız hissettirmeyen doktorumuzdan Allah razı olsun
• MUAYENEHANE • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Hande hanım o kadar iyi bir doktor ki her detayı ince ayrıntısına kadar anlattı ayrıca bebeğim cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yaptı ama hande hanım sürekli pozisyon değiştirerek cinsiyeti gördü
es...a
Hande hanıma genel muayene için başvurdum. Tek tek sorularımı gayet açık bir şekilde büyük bir özenle cevapladı. Muayenehanesi çok temiz . Kendisi ve çalışanları ilgili, kibar, güler yüzlü ve sıcakkanlılar. Muayene sürecimden memnun kaldım.
• MUAYENEHANE • Normal Randevu •
P
pı...r
Hande hocama ria(spiral) işlemi için başvurdum. Öncelikle detaylı muayene neticesinde işleme geçtik. Temiz ve hijyenik detaylara sonuna kadar dikkat eden ve özen gösteren bir hekim. Sorunsuz ağrısız acısız mutlu şekilde yanından ayrıldım. Sıcak kanlılığı ve doğal olması bilgisi ile harika bir hekim. Enerjisi size geçen bir doktor. Asistanının ilgisi randevuları hatırlatması ve işine hakim olması da ayrıca bir güzellik.
C
ce...l
Merhaba ikinci oğlumda da Hande hanıma gitmiştim üçüncü kızımda da Hande hanımi tercih ettim zor bı hamilelik geçirdim hande hanım o kadar ilgili ve bilgili bı uzmanki her animda her aradığımda hemen dönüş yaptı hep. Yardımcı oldu o kadar sempatik.güler yüzlü birisi ki insan kendini onun yanında Cook rahat hissediyor tekrar gebe kalsam tekrar kendisini tercih ederim gönül rahatlığıyla kendisine gidebilirsiniz Biz kendisini.çok seviyoruz
• MUAYENEHANE • Sezeryan Doğum •
Y
y....k
Sayın Uzm.Dr.Hande Yurtsever hanımefendiyi başka bir hekimim sayesinde tanıma fırsatı buldum.
Kendisi son derece kibar ve problemlerinizle ilgili her şeyi anlaşılır bir şekilde izah eden profesyonel bir hekim.
Uzun yıllar ağrılı ve yoğun kanamalı geçen regl dönemlerim, Doktor hanımın teşhis ve tedavisiyle son derece konforlu bir sürece dönüştü.
Tedavi sonrasında da ilgi ve alakasını eksik etmeyen size güven veren, her konuda bilgi alabileceğiniz harika bir doktor.
Saygılarımla…
ha...a
2. Gebeliğimde Hande Hanıma gittim ve planlı bir gebelik olmadığı için süreç benim için zor oldu ama Hande hanım her muaynede o kadar güzel destek oldu ki bana kendisinin enerjisi hastaya yaklaşımı bilgisi çok güzel doktora değilde sanki arkadaşıma gidiyormuş gibi hissettirdi hep bana. Gözünü kapalı kendinizi emanet edebilceniğiniz bir doktor
ec...r
Gebeliğimin en başından beri her daim yanımızda olan, enerjisiyle, güler yüzüyle, anlayışıyla bizi hep pozitif tutmaya çalışan, en sonunda bir tanecik bebeğimizi hayatımıza kazandıran canım doktorumuz.. her anımızı bizimle beraber bizim kadar heyecanla paylaştığın için, unutulmaz doğum hikayemizi bize yaşattığın için minnettarız. Yerin bizde apayrı
• MUAYENEHANE • Randevu •
Hande Yurtsever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Yurtsever, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hande Yurtsever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi.
Hande Yurtsever adresi nerede?Hande Yurtsever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif ersoy mahallesi 66/1 sk A blok kat 2 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Yurtsever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hande Yurtsever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hande Yurtsever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Yurtsever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hande Yurtsever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Yurtsever tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Yurtsever hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Hande Yurtsever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları