Psikoloji · Daha fazla

Aksaray 1 adres

Kurucu Psikolog Hanife Merve Akoda MİA Psikolojik Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezin de Hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi

Hamidiye mahallesi 7/ Atatürk bulvarı Huzur ap. A blok kat:1 no:1, Aksaray 68100

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

• Ş

Yaklaşık bir yıldır terapiye devam ediyorum. Aldığım sonucu şöyle anlatabilirim
    , icindeki ışığı kaybeden bir annenin terapi sayesinde perdeyi aralayıp içeri günışığı girmesine izin vermişim ve herşeyi bambaşka görmeye başlamışım gibi.. Bazı seanslarda gerçekle yüzleşmenin zorluğu ve ardından gelen iç huzur tarif edilemez. İyi ki yollarımız kesişmiş Merve Hocamla. Sonsuz tavsiyedir

• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi Randevu  •

• M

Her seansımda kendimi sorguluyorum ve tespitler bana aktarması gereken şeyleri nasıl anlayacağımı tespit ederek o şekilde çok güzel aktarıyor Merve hanım danışanlarına çok güler yüzlü sakin yaklaşıyor oradaki sekreterde güleryüzlü ve pozitif enerjisi var

• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi Bireysel Terapi  •

Psk. Hanife Merve Akoda

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Paylaşımınız bizi mutlu etti.

Çok zor dönemlerden geçerken tanıdım değerli hocamı ve bir yıldır yardım ve desteğini alıyorum. Gözle görülür bir ilerlemem oldu. Başarıları, tecrübesi ve anlayışlılığı ile eminim her kesimi kucaklıyordur.

Psk. Hanife Merve Akoda

Yorumunuz için teşekkür ederim, paylaştığınız geri bildirim çok değerli.

Zor bir süreç ama ilerlediğimi hissediyorum, bu da motivasyonumu artırıyor. Kendimle ilgili fark ettiklerim sayesinde değişimin mümkün olduğuna daha çok inanıyorum. Terapi süreci sayesinde kumarın benim için neyi temsil ettiğini daha net görmeye başladım. Farkındalığım arttı.

• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi Gottman Çift Terapisi  •

Psk. Hanife Merve Akoda

Yorumunuz için teşekkür ederim. Değerli geri bildiriminizi paylaşmanız bizim için çok kıymetli.

• M

Kontrol kaybı yaşadığım anları daha iyi tanıyorum artık, bu benim için önemli bir adım. Terapi bana durup düşünme becerisi kazandırdı, hemen tepki vermediğimi fark ediyorum.

• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi Psikoloji Randevusu  •

Psk. Hanife Merve Akoda

Bu farkındalığı kazanmanız çok önemli bir adım. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.

• K

Terapi sayesinde alkol olan ilişkimi daha net görmeye başladım. Tetikleyici durumları daha iyi tanıyorum artık, bu da kendimi daha güçlü hissettiriyor

• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Psk. Hanife Merve Akoda

Terapi sürecinde kazandığınız bu farkındalık, güçlenmenize katkı sağlıyor. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.

• M

Terapi, kontrol duygumu yavaş yavaş geri kazanmama yardımcı oluyor. Kendime karşı daha dürüst ve şefkatli olmayı öğreniyorum, bu da süreci olumlu etkiliyor. Zor bir yol ama yalnız olmadığımı hissetmek beni motive ediyor.

• Online Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

Psk. Hanife Merve Akoda

Kontrol duygunuzu yeniden kazanmanız ve kendinize karşı şefkat geliştirme süreciniz çok kıymetli. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.

Merve hanım gerçekten çok ilgilendi tüm bu süreçte. Ön yargılarım vardı aslında bu tarz şeylere ama hem ön yargılarım kırıldı hem de terapi ile daha da güçlü hale geldim.

• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi EMDR Terapi  •

Psk. Hanife Merve Akoda

Başta ön yargılarınızın olması çok anlaşılır. Buna rağmen sürece açık kalmanız ve terapiden güçlenerek çıkmanız çok kıymetli. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Bazı kişisel ve alevi problemlerim için kendisinden destek aldım. Gerçekten çok fayda gördüm. Yoluma ışık tutup önümü görmemi sağladı.

• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi Çift Terapisi  •

Psk. Hanife Merve Akoda

Bu süreçte aldığınız desteğin size yol gösterici olması çok kıymetli. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.

• N

Çocuğum için başvurduk ve süreç boyunca hem çocuğumla hem bizimle iletişimi çok iyiydi. Evdeki davranışlarında ve duygularını ifade etmesinde gözle görülür değişimler oldu. Biz ebeveynler olarak da çok desteklendik. Güvenle tavsiye ederim.

• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi Oyun Terapisi  •

Psk. Hanife Merve Akoda

Çocuğunuzun ve sizin süreçten gözle görülür şekilde fayda görmeniz çok sevindirici. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.