Kurucu Psikolog Hanife Merve Akoda MİA Psikolojik Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezin de Hizmet vermektedir.
- Aile İçi İletişim Sorunları
Gottman Çift Terapisi
Grup Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
İmago Çift Terapisi
MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi
Hamidiye mahallesi 7/ Atatürk bulvarı Huzur ap. A blok kat:1 no:1, Aksaray 68100
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Ş
ş.....
Yaklaşık bir yıldır terapiye devam ediyorum. Aldığım sonucu şöyle anlatabilirim
, icindeki ışığı kaybeden bir annenin terapi sayesinde perdeyi aralayıp içeri günışığı girmesine izin vermişim ve herşeyi bambaşka görmeye başlamışım gibi.. Bazı seanslarda gerçekle yüzleşmenin zorluğu ve ardından gelen iç huzur tarif edilemez. İyi ki yollarımız kesişmiş Merve Hocamla. Sonsuz tavsiyedir• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi • Randevu •
m....b
Her seansımda kendimi sorguluyorum ve tespitler bana aktarması gereken şeyleri nasıl anlayacağımı tespit ederek o şekilde çok güzel aktarıyor Merve hanım danışanlarına çok güler yüzlü sakin yaklaşıyor oradaki sekreterde güleryüzlü ve pozitif enerjisi var
• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi • Bireysel Terapi •
Psk. Hanife Merve Akoda
Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Paylaşımınız bizi mutlu etti.
Çok zor dönemlerden geçerken tanıdım değerli hocamı ve bir yıldır yardım ve desteğini alıyorum. Gözle görülür bir ilerlemem oldu. Başarıları, tecrübesi ve anlayışlılığı ile eminim her kesimi kucaklıyordur.
Psk. Hanife Merve Akoda
Yorumunuz için teşekkür ederim, paylaştığınız geri bildirim çok değerli.
Zor bir süreç ama ilerlediğimi hissediyorum, bu da motivasyonumu artırıyor. Kendimle ilgili fark ettiklerim sayesinde değişimin mümkün olduğuna daha çok inanıyorum. Terapi süreci sayesinde kumarın benim için neyi temsil ettiğini daha net görmeye başladım. Farkındalığım arttı.
• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi • Gottman Çift Terapisi •
Psk. Hanife Merve Akoda
Yorumunuz için teşekkür ederim. Değerli geri bildiriminizi paylaşmanız bizim için çok kıymetli.
Kontrol kaybı yaşadığım anları daha iyi tanıyorum artık, bu benim için önemli bir adım. Terapi bana durup düşünme becerisi kazandırdı, hemen tepki vermediğimi fark ediyorum.
• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Psk. Hanife Merve Akoda
Bu farkındalığı kazanmanız çok önemli bir adım. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.
K
k.....
Terapi sayesinde alkol olan ilişkimi daha net görmeye başladım. Tetikleyici durumları daha iyi tanıyorum artık, bu da kendimi daha güçlü hissettiriyor
• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Psk. Hanife Merve Akoda
Terapi sürecinde kazandığınız bu farkındalık, güçlenmenize katkı sağlıyor. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.
Terapi, kontrol duygumu yavaş yavaş geri kazanmama yardımcı oluyor. Kendime karşı daha dürüst ve şefkatli olmayı öğreniyorum, bu da süreci olumlu etkiliyor. Zor bir yol ama yalnız olmadığımı hissetmek beni motive ediyor.
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Psk. Hanife Merve Akoda
Kontrol duygunuzu yeniden kazanmanız ve kendinize karşı şefkat geliştirme süreciniz çok kıymetli. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.
a....
Merve hanım gerçekten çok ilgilendi tüm bu süreçte. Ön yargılarım vardı aslında bu tarz şeylere ama hem ön yargılarım kırıldı hem de terapi ile daha da güçlü hale geldim.
• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi • EMDR Terapi •
Psk. Hanife Merve Akoda
Başta ön yargılarınızın olması çok anlaşılır. Buna rağmen sürece açık kalmanız ve terapiden güçlenerek çıkmanız çok kıymetli. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Bazı kişisel ve alevi problemlerim için kendisinden destek aldım. Gerçekten çok fayda gördüm. Yoluma ışık tutup önümü görmemi sağladı.
• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi • Çift Terapisi •
Psk. Hanife Merve Akoda
Bu süreçte aldığınız desteğin size yol gösterici olması çok kıymetli. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.
Çocuğum için başvurduk ve süreç boyunca hem çocuğumla hem bizimle iletişimi çok iyiydi. Evdeki davranışlarında ve duygularını ifade etmesinde gözle görülür değişimler oldu. Biz ebeveynler olarak da çok desteklendik. Güvenle tavsiye ederim.
• MİA Psikoloji Danışmanlık ve Neurosound Dikkat Algı Geliştirme Merkezi • Oyun Terapisi •
Psk. Hanife Merve Akoda
Çocuğunuzun ve sizin süreçten gözle görülür şekilde fayda görmeniz çok sevindirici. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.
Hanife Merve Akoda isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hanife Merve Akoda, Psikoloji. Size Hanife Merve Akoda tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Hanife Merve Akoda adresi nerede?Hanife Merve Akoda şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hamidiye mahallesi 7/ Atatürk bulvarı Huzur ap. A blok kat:1 no:1 Aksaray
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hanife Merve Akoda isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hanife Merve Akoda uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hanife Merve Akoda isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hanife Merve Akoda, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hanife Merve Akoda hangi dilleri konuşuyor?Hanife Merve Akoda ile Almanca, İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Hanife Merve Akoda isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hanife Merve Akoda tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hanife Merve Akoda hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Hanife Merve Akoda hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hanife Merve Akoda hangi sigortaları kabul ediyor?Hanife Merve Akoda tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.