Psikolog Hasan Burak Fırat

Anadolu Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunuyum. Eğitim hayatım boyunca insan davranışını bilimsel temelde anlamaya ve bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalara odaklandım.

Terapi sürecinde ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımını kullanıyorum. Danışanlarımla birlikte; düşünce-duygu-davranış ilişkisini ele alarak işlevsel olmayan düşünce kalıplarını fark etmeyi ve daha sağlıklı baş etme yöntemleri geliştirmeyi hedefliyoruz.

Ayrıca çocuk ve ergenlerle çalışmalarda kullanılan çeşitli çocuk değerlendirme testleri eğitimlerine sahibim. Çocukların duygusal, bilişsel ve davranışsal süreçlerini objektif ölçme araçlarıyla değerlendirerek süreci bilimsel temelde yapılandırıyorum.

Terapi sürecini; güvenli, yargısız ve iş birliğine dayalı bir alan olarak görüyorum. Her bireyin biricik olduğuna inanıyor, danışanlarımın ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş bir yaklaşım benimsiyorum.

Kaygı, depresyon, stres yönetimi, özgüven sorunları, ilişki problemleri ve çocuk-ergen psikolojisi alanlarında destek sunmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

• Sigortası olan hastalar

Psk. Hasan Burak Fırat

Osmangazi/Bursa, Osmangazi, Bursa 16000

• Sigortası olan hastalar

• G

Anksiyetem için başvurdum ve ilk seans olmasına rağmen beklentimi çok iyi karşıladı terapilere devam edeceğimi düşünüyorum

• Online Danışmanlık Online Terapi  •