Lomber Kitle, İstanbul
Hakkı Yeten Caddesi No:23 Kat:5 Vital Fulya Plaza, İstanbul • Harita
Dr. Zekeriya Kul
Yücetarla Cad.Erciyes Apt. No:9/2 Bakırköy, Bakırköy • Harita
Bahattin Uçar Muayenehanesi
Bağdat Cad. Harput Apt. No:503/6 Bostancı - Kadıköy ( Bostancı Trafik Şube Müdürlüğü Yanı ), İstanbul • Harita
Eser Aydoğdu Muayenehanesi
Nüzhetiye Cad. Deryadil Sk. No:1, Beşiktaş • Harita
Özel Ota - Jinemed Hastanesi
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Ataköy 7,8,9,10 kısım mahallesi, E-5 Yanyol caddesi, Nef 22 B blok Daire:283 Bakırköy-, İstanbul • Harita
Karayolları Mahallesi Osman Bey Caddesi No:120, İstanbul • Harita
İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Medicana Çamlıca Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla -
Karayolları Mahallesi Osman Bey Caddesi No:120, İstanbul • Harita
İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi · Daha fazlaPetrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45, Kartal • Harita
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
Altunizade, Tophanelioglu Cd. No:1, 34662 Üsküdar/Istanbul, Ankara • Harita
Vanity Estetik
Batı Ataşehir, Deluxia Palace A Blok Daire 448, İstanbul • Harita
Elif Eren Aydın Muayenehanesi
Bahçelievler Mh, Talatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. 7/9, 34180 Bahçelievler / İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Aile Hastanesi
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Zeytinlik, Fişekhane Cd. No:54/7, İstanbul • Harita