Obsesif-Kompulsif Bozukluk, Avcılar
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Üniversite Mahallesi Mareşal Caddesi: No: 38, İstanbul • Harita
Psk. Evin Ateş (Değişim Danışmanlık Merkezi)
Zafer Mah. Haramidere Yolu Caddesi No:28 Sembol İstanbul Residence B Blok Kat:14 D:368, İstanbul • Harita
Psk. Betül Demir
Tahtakale Mah. Fırat 1 Cad. No:2 İşmekan Rezidans Kat:3 Daire:28, İstanbul • Harita
Leda Psikoloji
Denizköşkler Mah. D-100 Güney Yan Yolu No:59. Daire:1, İstanbul • Harita
Çağdaş Psikoloji Merkezi
Tahtakale Mah. Fırat 1 Cad. İşmekan Rezidans Bina no:2 A Blok Kat:3 D:28 Bahçeşehir, İstanbul • Harita
Leda Psikoloji
Merkez Mah. Reşitpaşa Cad. No.53 Daire.6 Kat.3 Yücel Apartmanı, İstanbul • Harita
Psk. Emine Demir
Üniversite mahallesi Uran caddesi No:5C Avcılar Hospital Karşısı, İstanbul • Harita
Güçlü Psikoloji
İstanbul üniversite mah. Hilal sokak, Uran Cd., İstanbul • Harita
Güçlü Psikoloji Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Firuzköy, Pilevne cd. No:70, 34315 Avcılar, İstanbul • Harita
Firuzköy Kadın Sosyal Yaşam Merkezi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kayabaşı Sokak No:1/3, Avcılar • Harita
Özel Avcılar Anadolu Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaÜniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10, Avcılar • Harita
Gümüşpala Mahallesi İskeçe Caddesi No:64, Avcılar • Harita
Cihangir Mh.Boncuk Sk. No:13 D:4, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Tuğçe Aktan Yılmaz
Avcılar, İstanbul • Harita
Üniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10, Avcılar • Harita
Gümüşpala Mahallesi İskeçe Caddesi No:64, Avcılar • Harita
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Pedagoji, Sertifikalı medikal estetik Daha fazlaGümüşpala Mahallesi İskeçe Caddesi No:64, Avcılar • Harita
Psk. Gizem Ekici Hocaoğlu
Psikoloji
Denizköşkler Mah. D-100 Güney Yan Yol No: 59 Daire: 1 Çiloğlu apartmanı, İstanbul • Harita
Çağdaş Psikoloji
İstanbul Obsesif-Kompulsif Bozukluk