Trigeminal Nevralji, İstanbul
Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Barış mah. Belediye Cad.No:30 A blok Kat:3 Daire:27, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Hidayet Akdemir Muayenehanesi
Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. N:13 Terrace Fulya Center 2 Kat:10 D: 58, İstanbul • Harita
Emine Nur Tozan Muayenehanesi
19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. No: 3 Golden Plaza, K: 5 D: 9, İstanbul • Harita
Dr. Tahsin Saygı Muayenehanesi
Terazidere Mah. 60.Yıl Cd. No:3, Bayrampaşa • Harita
Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi
Nöroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp
, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaAtatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul, İstanbul • Harita
Muallim Naci Cad. 43/B K:2 D:8 Ortaköy İSTANBUL, İstanbul • Harita
Dr Yeşim Işıkçı Muayenehanesi
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Atatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul, İstanbul • Harita
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Kartaltepe Mahallesi Alpay İzer Sokak No : 7 H.Erol Yaşar Apartmanı Daire : 6 İncirli, Bakırköy • Harita
Auramed Sağlık Hizmetleri
Teşvikiye mahallesi Hakkı yeten caddesi Fulya teras Center 2 kat 15 daire 95, İstanbul • Harita
Prof. Dr. M. Volkan Aydın
Fulya Mahallesi, Yeşilçimen sok No: 12/426 Polat Ofis Tower Side Binası Giriş Kat, Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Bilgehan Bilge Muayehanesi
Ortabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita