Diğer kurumları göster

• Mapfre Sigorta
  • Medisa Sigorta
  • Neova Sigorta
  • Prive Sigorta
  • QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
  • Quick Sigorta
  • Ray Sigorta
  • Referans Sigorta
  • SGK
  • Sompo Sigorta
  • Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
  • Türk Hava Yolları A.O. (THY)
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
  • Türkiye Katılım Hayat Sigortası
  • Türkiye Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • İstanbul Ticaret Odası
  • Tüm sigortaları göster

• Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi, Küçükçekmece şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi, Küçükçekmece şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Cerrahı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Dil ve Konuşma Terapisti, Diş Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), El Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Genel Cerrah, Genetik Uzmanı, Girişimsel Radyoloji Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Göz Doktoru, Hematolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Medikal Estetik Hekimi, Mikrobiyolog, Nefrolog, Nörolog, Oral İmplantoloji Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Perinatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Pratisyen Hekim, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Psikiyatrist, Psikolog, Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı, Romatolog, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Ürolog.
  • Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi, toplam 181 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Histerosalpingografi (HSG), Dilatasyon Ve Kürtaj, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Endometriyal Biyopsi.
  • Hayır, şu anda Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
  • Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi adresi Atakent Mahallesi 4. Caddesi No:36 Küçükçekmece şeklindedir.