1987 yılında Malatya - Yeşilyurt'da doğdu.
İlköğrenimini Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulunda, ortaöğretimini Malatya Turgut Özal Anadolu Lisesinde dönem birincisi olarak tamamladı.
2004-2009 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans ve 2009-2013 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalında doktora eğitimini dereceyle tamamlayıp "Ortodonti Uzmanı" ünvanını almaya hak kazandı.
2014-2016 yılları arasında İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yaptı. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli dergilerde makaleleri ve bilimsel kongrelerde çok sayıda bilimsel sunumları bulunmaktadır.
Malatya’ da kendine ait ortodonti kliniğinde "ideal ortodontik tedavi hizmeti" sunma hedefi ile 2016-2023 ortodonti hastalarına hizmet verdi. Asrın Felaketi 6 Şubat 2023 Depreminden sonra Mersin’e taşındı. 2024 yılında Mersin’de Dr. Erkoç Bulut ile birlikte Platin Dental Polikliniğini hizmete açtı.
Platin Dental kliniğinde hastalara hizmet vermeye devam etmektedir. Türk Ortodonti Derneği (TOD), Avrupa Ortodonti Derneği (EOS) üyesidir. Ortodonti ile ilgili güncel kongre ve sempozyumları yakından takip etmektedir.
Evli ve iki çocuk annesidir

Yetişkin
Çocuk

Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı No:59 Ofisium34, Mersin 33200

• Sigortası olan hastalar

• P

Hatice hanım'a bir arkadaşımızın tavsiyesiyle gittik. İlk görüşme çok güzel çok sıcak ve biz aydınlatıcıydı tatmin ediciydi. Sonra şeffaf plak tedavisine başladık. Henüz daha tedavinin yarısındayız ama çok memnunuz gelişmelerden. Hatice Hanım'ın ve yanında çalışan ekibinin sıcak ve güler yüzlü oluşum tecrübeli oluşları , aradığımız zaman hemen geri dönüş ve bilgi alışverişi aynı zamanda iletişimin çok sağlıklı olması bizi memnun ediyor. İyi ki tanımışız iyi ki Hatice hanıma gitmişiz hocam güzel yüreğinize ve emeğinize sağlık

• Özel Platin Dental Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)  •

Merhabalar,
    Oğlunuzda invisalign şeffaf plaklarla hem çene hem diş tedavisi yapıyoruz. Tedavimizin yarısına bile gelmedik ama gelişmeler çok güzel gerçekten de.
    Sizlerin de sıcakkanlı davranışlarınız sayesinde sizleri de ailemizden bir gibi görüyor ve sizleri misafirimiz gibi güzel ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.

• O

Doktorumuzun yeri yolumuzun üzerindeydi; bu yüzden fark ettik. 9 yaşındaki oğlumun şeffaf plak tedavisi için tercih ettik; ilgi ve alakaları çok iyiydi. Herkese tavsiye ederim.

Merhabalar,
    Kliniğimizi bir tesadüf sonucu bulup, oğlunuzda invisalign şeffaf plaklarla tedaviye başladınız. Ama aslında hiçbir şey tesadüf değildir, yollarımızın kesişmesi gerekiyormuş diyelim.

• D

Kızımın dişlerinde problem vardı. Şeffaf plak uygulandı. Doktorum Hatice Hanım'dan çok memnunum. Son derece ilgili, başarılı bir hekim. Herkese tavsiye ediyorum.

Merhabalar,
    Kızınızda invisalign şeffaf plaklarla ortodonti tedavisi uyguladık.
    Tedavimizden memnun kalıp bizleri tavsiye etmenizden onur duydum. Vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim.

• I

Ben kızımın ortodonti tedavisi için internetten doktor araştırdım. Hatice Hanım çıktı karşıma. İyi ki de Hatice Hanım’a gitmişiz. Şeffaf plak tedavisi ve üst damak genişletme tedavisi uygulandı. Her işlem öncesinde detaylı açıklama yapması ve hastasını rahatlatması insana güven veriyor. İşini her anlamda büyük titizlikle yapan, kafanızı takılan sorulara hassasiyetle ve tüm güler yüzlülüğüyle verdiği cevaplar, hastanın tam randevu saatinde alınmasıyla bizi çok memnun etti. Kızım ve ben diş hekimi korkumuzu Hatice Hanım'la ve güler yüzüyle yendik. Şu anda ben de kliniğinde implant tedavisine başladım. Böyle özenli ve mesleğini hakkıyla yapan hekimlerle karşılaşmak gerçekten çok kıymetli. Ayrıca ekip arkadaşları sizi tüm samimiyetleriyle karşılıyorlar.

Merhabalar,
    kızınızda önce üst çene genişletmesi ardından invisalign şeffaf plak tedavisi ile ortodonti tedavisine başladık.
    Kızınızın yanında randevulara gelerek sizlerde diş fobinizi yendiniz ve kliniğimizdeki diğer hekim tarafında implant tedavisine başladınız. Ailecek diş tedavilerinize çözüm bulduğunuz için bizler de mutluyuz.
    Randevu saatlerine birebir uyum konusunda çok dikkat ediyoruz. Sizlerin kıymetli vaktini klinikte sıra bekleyerek harcamak istemiyoruz ve çok titiz çalışyoruz.

Mersin Ortodonti Uzmanı

Doktorumuza internet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştım. Dudak damak yarığı rahatsızlığım için güvenilir ve deneyimli bir doktor ararken kendisi hakkında yapılan olumlu yorumlar dikkatimi çekti ve bu nedenle başvurmaya karar verdim. İlk muayeneden itibaren çok ilgili, açıklayıcı ve güven veren bir yaklaşımı vardı. Tedavi sürecimin her aşamasını detaylı bir şekilde anlattı ve aklımdaki soruları sabırla cevapladı. Bu durum benim için çok önemliydi çünkü böyle bir tedavi sürecinde kendim güvende hissettirmeleri gerçekten büyük bir rahatlık sağlıyor. Tedavi sürecim boyunca hem doktorumuzun hem de ekibinin ilgisi ve profesyonelliği sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Yapılan işlemler planlı ve titiz bir şekilde ilerledi. Süreç boyunca her zaman yardımcı oldular ve gerektiğinde bilgilendirme yaptılar.
    Tedavim şu anda devam ediyor ve gayet memnunum. Benim gibi benzer bir rahatsızlık yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.

Merhabalar,
    Dudak damak yarığı hastaları bizim için çok özel hastalardır. ilk muayeneden itibaren çok titiz bir planlama gerektirir. Önce üst çene genişlemesi ardından invisalign şeffaf plak tedavisi ardından da ameliyat ile tedaviyi tamamlayacağız inşallah.
    Kliniğimizde kendini güvende hissetmen bizim için çok kıymetlidir. Senin ve ailenin sabrı ve özverisi ile güzel sonuçlar alacağız inşallah.
    Vakit ayırıp yorum yazdığın için teşekkür ederim.

Mersin Ortodonti Uzmanı

İnternet üzerinden ulaştım. Hatice Hoca'ya ikiz kızlarıma diş plağı taktırmak istiyordum; uzun araştırmalar sonucunda Hatice Hoca'ya karar verdim. Şehir dışında olduğumuz için önce tereddüt ettim, git-gel zor olur mu diye; ama sonra çok güzel bir takvim oluşturdu. 3 ayda bir gidip geliyoruz; hem biz hem çocuklar zorlanmadan süreci devam ettiriyoruz. Biz çok memnun kaldık; kendisinden, güler yüzüyle, işine verdiği önemle herkese tavsiye ediyorum.

Merhabalar,
    Şehirdışından gelerek ikiz kızlarınızda invisalign şeffaf plak tedavisi yapıyoruz.
    3 ayda bir kontrole gelerek tedavimiz çok güzel planlandığı şekilde ilerliyor. Sizlerin de emeklerinize sağlık o kadar yolu bizim kliniğimizde tedavi olmak için geliyorsunuz. Sizlerin de destekleriyle güzel gülümsemelere az kaldı inşallah.

• Ş

Hatice Hanım'a oğlumun dişlerindeki yapısal bozukluk sebebiyle gittik. Yaptığımız araştırmalar ve doktorumuz hakkında yazılan pozitif yorumlardan sonra kendisiyle görüşmeye karar verdik. Oğlumla çok güzel bir şekilde ilgilendi. Invisalign tedavisinin uygun olduğuna karar verdi ve hemen tedaviye başladık. Oğlumun dişleri bu süreçte inanılmaz düzeldi. Çene yapısında gelişmeler oldu. Hâlâ tedavimiz devam ediyor ve oldukça başarılı bir şekilde süreci birlikte yönetiyoruz. Kesinlikle bu gibi sorunları olan hastaların bu güleryüzlü, ilgili doktorumuzla görüşmelerini tavsiye ediyorum.

Merhabalar,
    internetteki yorumları inceleyerek kliniğimize geldiniz ve oğlunuzda invisalign şeffaf plaklarla tedaviye başladınız.
    Erken teşhis sayesinde oğlunuzda çene ve diş yapısında olumlu gelişmeler sağladık.
    Çocuklarla iletişimde olmayı çok seviyorum, onların dişlerini düzeltmek beni de çok mutlu ediyor.

• B

Ortodonti, plak tedavim süresince Dr. Hatice Hanım’dan son derece memnunum. Tedavi planım detaylı bir şekilde oluşturuldu ve süreç titizlikle takip ediliyor. Her kontrolde gerekli bilgilendirmeleri yapıyor ve tüm sorularımı içtenlikle yanıtlıyor. İlgi ve emeği için kendisinden çok memnunum. Ortodonti tedavisi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Merhabalar,
    Kliniğimizde invisalign şeffaf plaklarla ortodonti tedavisi görüyorsunuz.
    Her kontrolde aklınızdaki tüm soruları cevaplamaktan mutluluk duyuyorum. Her zaman ne zaman isterseniz tüm sorularınızı seve seve cevaplarım.

Mersin Ortodonti Uzmanı

Hatice hanımla mayıs ayında kızımıza diş teli uygulaması için irtibata geçtik.Uygulama öncesi bilgilendirme aşamasından başlayarak tedavinin her kademesinde gerek çocuğumuzun gerekse ebeveyn olarak bizlerin aklına takılan her konuyu detaylıca cevapladı.Gönlümüz rahat şekilde tedavi sürecimiz başladı ve aylık rutin kontroller kapsamında sürecimiz sorunsuz devam ediyor.Ayrıca konu sağlık olduğunda insanın psikolojik olarak kendisini rahat ve güvende hissetmesi en az tedavinin başarısı kadar önemli. Bu anlamda da içimiz rahat şekilde tedavi sürecimize devam ediyoruz.Gerek mesleki bilgi ve tecrübesi, gerekse yakın ilgi ve alakası ve en çok da güler yüzü için Hatice hanıma minnettarız.

• Özel Platin Dental Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Teli Tedavisi  •

Merhabalar,
    kızınızda diş telleri ile ortodonti tedavisi yapıyoruz. Tedavi öncesi bilgilendirme ve tedavi süreci boyunca düzenli takip, tedavinin başarısını olumlu etkiliyor. Tüm hastalarımızın aklındaki tüm soruları detaylı olarak cevaplamaya çalışıyoruz.
    Kliniğimizden memnun olmanızdan onur duydum. Vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.

• L

Hatice hocam ile yapılan plak tedavisi öncesi yapılması gereken işlemler tek tek incelenip neler yapılması gerektiğini ve dişlerimin ne kadar zamanda düzelmesini kolay, rahat ve kısa sürede sonuç alabilmemiz için gösterdiği titiz çalışma sayesinde hem muayene sırasında hem plak kullanımı sırasında detaylı bir takip sağlanmıştır. Hatice hocam, diş tedavilerinde doğru tercih...

Uzm. Dt. Hatice Akıncı Cansunar

Kliniğimizde invisalign şeffaf plaklarla ortodonti tedavisi görüyorsunuz.
    Daha ilk muayeneden itibaren tedavinin tüm detaylarını tek tek anlamayı seviyorum çünkü hastalarımın kafasındaki tüm soruları cevapladığım zaman tedavi başarısı da yükseliyor. Hastanın tüm beklenti ve istekleri tek tek not ediliyor ve başarı artıyor.