0850 333 0388 Ücret öğren

1987 yılında Malatya - Yeşilyurt'da doğdu.
İlköğrenimini Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulunda, ortaöğretimini Malatya Turgut Özal Anadolu Lisesinde dönem birincisi olarak tamamladı.
2004-2009 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde lisans ve 2009-2013 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalında doktora eğitimini dereceyle tamamlayıp "Ortodonti Uzmanı" ünvanını almaya hak kazandı.
2014-2016 yılları arasında İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yaptı. Yurt içi ve yurt dışında çeşitli dergilerde makaleleri ve bilimsel kongrelerde çok sayıda bilimsel sunumları bulunmaktadır.
Malatya’ da kendine ait ortodonti kliniğinde "ideal ortodontik tedavi hizmeti" sunma hedefi ile 2016-2023 ortodonti hastalarına hizmet verdi. Asrın Felaketi 6 Şubat 2023 Depreminden sonra Mersin’e taşındı. 2024 yılında Mersin’de Dr. Erkoç Bulut ile birlikte Platin Dental Polikliniğini hizmete açtı.
Platin Dental kliniğinde hastalara hizmet vermeye devam etmektedir. Türk Ortodonti Derneği (TOD), Avrupa Ortodonti Derneği (EOS) üyesidir. Ortodonti ile ilgili güncel kongre ve sempozyumları yakından takip etmektedir.
Evli ve iki çocuk annesidir

Yetişkin
Çocuk

Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı No:59 Ofisium34, Mersin 33200

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • B

Doktorumuza bir yakınımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Çok ilgili, güler yüzlü ve işini harika yapan bir ekip ile karşılaştım. Kesinlikle tavsiye ediyorum, çok memnun kaldık. Kızımın plak tedavisini başarıyla tamamladık. Kızım severek randevularına katıldı, bu benim için önemliydi. Kendisini tavsiye ediyorum.

• Z

Doktorumuza bir tavsiye üzerine ulaştım. Kızıma şeffaf plak taktırdık. Biz çok memnun kaldık. Doktorumuz titizlikle çalışıyor. Herkese de tavsiye ederim.

•  •

Hatice Hanım güler yüzlü, anlayışlı, alanında uzman bir doktor. Özellikle çocuklara yaklaşımı çok güven verici ve rahatlatıcı. Kızımın ortodonti (tel) tedavisi ve diş çekimi için başvurduk. Her türlü diş problemi için tekrar tercih edeceğim bir doktor.

• N

Hatice hocamın ilgisi, alakası, güler yüzlülüğü, cesareti ve işinin ehliliğiyle kalbimi fethetti ve gözü kapalı Hatice hocama güveniyorum. Tip 1 diyabet hastasıyım. Diyabet ve genetik olarak diş kemik erimesi %30'lardaydı, ciddi bir ayrılma vardı dişlerimde. Şu an şeffaf plak tedavisi görüyorum. Ortodonti üzerine Mersin'de birçok doktora muayene ve ön görüşmeye gittiğimde hep bir güvensizlik ve soru işaretleriyle ayrıldım. Fakat Hatice hocam beynimi okuyor sanki; soracağım soruyu sormadan o söyleyip cevaplıyor. Tedavi sürecim bittikten sonra mutlu olacağımdan şüphem yok.

•  •

Çene darlığı ile başvurduk, çene genişlemesi için Invisalign tedavisine başladık. Yaşı küçük olunca plak kullanamaz endişesi yaşadık. Ancak güler yüzlü Hatice Hanımımız bu süreci çok güzel yönetti. Kısa sürede çenede gözle görülür değişim oldu. Plak kullanma sürecinde de herhangi bir sorun yaşamadık, çocuk çok kolay uyum sağladı.

• C

Kızımın diş çekimi ve kendi 20’lik diş çekimim için başvurdum. Kızım çok korkuyordu, sayesinde çok sakinleşti. Benim de 20’lik diş çekimim çok kolay oldu. Hatice Hanım’a çok güveniyoruz, işinde çok profesyonel ve bilgili. Herkese tavsiye ediyorum.

• Ü

Hatice Hocamı internet yorumları sayesinde buldum. Yorumları okuyunca içim ısındı ve ön görüşmeye gitmeye karar verdim. İlk andan itibaren sıcak, samimi ve içten yaklaşımıyla bana güven verdi. Bu yüzden plak tedavisi sürecime Hatice Hocam ile başlamaya karar verdim.
    Süreç boyunca benimle çok yakından ilgilendi, aklıma takılan her soruyu sabırla ve güler yüzle cevapladı. Kendisi sadece işini iyi yapan bir hekim değil, aynı zamanda çok anlayışlı ve ilgili biri. Bu süreçte her zaman yanımda olduğunu hissettirdi.
    İyi ki Hatice Hocamı seçmişim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

•  •

Hocamıza daha önce tedavi gördüğümüz değerli bir hocamız tarafından ulaştık. Ortodonti tedavisi plak kullanımından dolayı kendisiyle yollarımız kesişti ve gerçekten iyi ki kendisini ve değerli ekip çalışanlarını tanıdık. İlk görünüş çok önemli ve bizi ilk ağırlamaları olsun, güler yüzlü oluşları hiçbir gün bile değişmedi. Her muayeneye gittiğimizde özenle ilgilendiler, kızımla her detayına kadar konuşmaları, ona anlatımları gayet güzel. Tedavi süreci de hocamızın dediği süre zarfında ilerliyor. Her şey gayet iyi, herkese tavsiye ederim, gönül rahatlığıyla gidebilirler. Kısaca iyi ki Platin Dent ve iyi ki Uzm. Dt. Hatice Akıncı Cansunar hocamız.

• G

Doktorumu internet üzerinden araştırma yaparken buldum, dişlerim arasında oluşan ayrılmadan dolayı başvurdum. Tedavi sürecinin başında olası durumlar hakkında bilgi verdi ve onayım doğrultusunda ölçüler alındı ve şeffaf plak tedavisine başladım. Yaklaşık 8 aydır tedavi görüyorum, ki belirgin şekilde düzelme ve ilerleme mevcut. Şeffaf plak tedavisi sonrasında izlenecek yollar ve planlanan geri kalan tedavi için ayrıntılı bilgi alıp gönül rahatlığıyla devam edebiliyorum. Hatice Hanım ve ekibi işine son derece hâkim, güler yüzlü, iletişim konusunda hiç sıkıntı yaşamayacağınız kişiler. Ben şu ana kadarki tedavimden çok memnunum ve böyle bir sorunu olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• H

Hatice Hocamla bir yakınım vasıtasıyla iletişim kurdum. İlk etapta dişimin filmi çekilerek operasyonel neler yapılacağı anlatıldı. Karar sürecim çok kısa oldu. Dişimde yapısal bozukluklar vardı ve şeffaf plak tedavisi başlatılacak, 3 çekim ve 1 cerrahi müdahale yapılacaktı. Bütün müdahaleler profesyonelce yapıldı. Şeffaf plaklarım aylık kontrolümde takip ediliyor. Hatta 2-3 tane tekli diş teli bile takıldı. Şu anda her şey yolunda. Benim şu anda yönlendirdiğim 2 hatta 3 hasta var. Alanında çok iyi bir doktor.