1997 yılında Denizli’de doğdum. 2020 yılında Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldum. Beslenme ve diyetetik alanındaki uzmanlığımı, 2022 yılında tamamladığım Aşçılık Bölümü ile zenginleştirerek, beslenme bilimi ile gastronomiyi birleştirme fırsatı buldum.
Eğitim sürecimde, Ankara Şehir Hastanesi, Denizli Devlet Hastanesi ve Hacettepe Hastanesi’nde staj yaparak, hem teorik bilgimi hem de pratik deneyimlerimi güçlendirdim. 2020 yılından itibaren, bireylerin sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmak amacıyla, gerek online gerek yüz yüze diyet ve beslenme danışmanlığı hizmeti vermekteyim.
Fonksiyonel beslenme, sürdürülebilir beslenme, diyabet, gebelik ve emziklilikte beslenme, hastalıklarda beslenme, otoimmün hastalıklarda beslenme ve alerjilerde beslenme gibi özel alanlarda hizmet sunuyorum. Amacım, bilimsel bilgiyi kişisel ihtiyaçlara uygun bir şekilde sunarak, bireylerin sürdürülebilir ve sağlıklı alışkanlıklar kazanmasına yardımcı olmak.
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
Gluten İntoleransında Beslenme
Glutensiz Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Dyt.Hatice Büşra Çelik Kliniği
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
f.....
Uzun zamandır kilo vermek istiyordum ama bir türlü başaramıyordum. Diyetisyenim Büşra Hanım sayesinde hem kilo vermeye hem de sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye başladım. Güler yüzü ve ilgisiyle hem süreç kolaylaşıyor hem de bu yolculuktan keyif alıyorum kendisinden çok memnun kaldım:)
• Dyt.Hatice Büşra Çelik Kliniği • Diyetisyen Randevusu •
Z
z...
Dyt. Hatice Büşra Çelik’e sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak ve kilo vermek amacıyla başvurdum. Diyet sürecinde zorlanmadan, sürdürülebilir bir beslenme düzeni oluşturmak istiyordum. Tavsiye üzerine kendisiyle iletişime geçtim ve iyi ki de öyle yapmışım!
Sürecimiz oldukça verimli ve keyifli ilerliyor. Hatice Büşra Hanım, sadece bir diyetisyen değil, aynı zamanda süreci anlayışla yöneten, motive eden ve destekleyici bir uzman. Listeleri kişisel ihtiyaçlarıma ve yaşam tarzıma göre şekillendirdiği için uygulamak çok kolay oluyor. Aç kalmadan, yasaklar olmadan, sürdürülebilir bir beslenme düzeni oluşturdum ve bu süreçte farkında olmadan pek çok doğru alışkanlık kazandım. Kendisiyle çalışmaya başladığımdan beri hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok daha iyi hissediyorum.
Kesinlikle herkese tavsiye ederim! Eğer sağlıklı beslenmeyi öğrenmek, diyet yaparken kendinizi kısıtlanmış hissetmeden ilerlemek istiyorsanız, Hatice Büşra Çelik doğru adres!• • •
Ş
ş....ö
Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. 5 ay boyunca gittim ve 30 kilo verdim. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyordu. Sevip sevmediğim gıdaları göz önünde bulundurarak ilerliyor. Hatice Hanım işine önem veren, ilgili ve alakalı bir uzman, özverili bir şekilde çalışıyor. İstediğim zaman arayıp konuşabiliyorum, hemen yardımcı oluyor. Benim tavsiyelerime uyanlar çok memnunlar.
f....b
Kilo vermek için arkadaş tavsiyesi ile başvurdum. 1 yıl gittim. 7 kilo verdim ve hedefime ulaştım. Diyet listesini bana göre hazırlıyordu. Sevip sevmediği gıdaları göz önünde bulundurarak ilerledi. Sürecimiz bitti. Hatice Hanım çok güler yüzlü, sevecen, sempatik bir uzman. Yanında kendimi rahat hissediyordum, bazen kaçamaklar yapıyordum ama Hatice Hanım hemen yardımcı oluyordu, danışanını hiç sıkmıyor. Memnun kaldım kendisinden.
h....ö
Hamilelik döneminde gittim. Kilomu korumak istiyordum, sayesinde korudum. Gebelik için liste hazırladı. Sonra emzirme döneminde de destek aldım, her konuda yardımcı oldu ve aldığım kiloları da verdim. 2 sene online üzerinden devam ettik. Hatice Hanım çok samimi bir uzman. İnsanın moralini bozmuyor, çok yapıcı davranıyor. Diyetten şaşmamamı sağladı. Alanında bilgili. Bana çok faydası oldu. Sormuş olduğum soruları cevapsız bırakmadı. Benimle konuşarak sürekli listeyi değiştirdi, kan değerlerime bakıyordu. Süreç benim için çok güzeldi.
m....s
Kilo vermek için gittim. 1 yıl devam ettim, çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. İlgisi, alakası, sevimliliği çok tatlı. Allah ondan razı olsun. Bana göre diyet listesini hazırlıyordu. Hedefime ulaştım, süreç bitti, hiçbir problem yaşamadım.
n....g
Şeker düşüklüğü sorunum vardı, sağlıklı beslenmek için başvurdum. Sağ olsun, kendisi düzene soktu. Her şey çok güzel bir şekilde ilerliyor. İyi ki varsın, inşallah başkaları da faydalanır. Amacı zayıflatmak değil, sağlıklı beslenmek. Sağlıklı beslenmeyi öğretti bana. Her şeyi detaylı bir şekilde bana anlattı, kilo verimimde oldu, sporda yapıyorum. Çok ilgili bir uzman. Danışan takibi çok iyi, ilk defa böyle bir uzman ile karşılaştım. 3-4 diyetisyene gittim, kendisi çok farklı. Kişiye özel program hazırlıyor.
"Diyetisyen Hatice Büşra Çelik ile
tanışmak, sağlıklı yaşam yolculuğumda
aldığım en doğru kararlardan biri oldu. Bilgi
birikimi, mesleğine olan tutkusu ve
danışanlarına gösterdiği özen gerçekten
takdire şayan. Bana yalnızca bir diyet listesi
sunmadı, aynı zamanda sağlıklı alışkanlıklar
kazanmam ve sürdürülebilir bir yaşam tarzı
oluşturmam konusunda da rehberlik etti.
Her görüşmemizde sabırla sorularımı
yanıtladı, motivasyonumu yüksek tutmam
için beni destekledi. Kendisiyle çalışan
herkesin hayatında olumlu bir fark
yaratacağına inanıyorum. Kesinlikle tavsiye
ederim!"• Dyt.Hatice Büşra Çelik Kliniği • Kilo Alma Diyetleri •
Dyt. Hatice Büşra Çelik
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim
Büşra hanımla beraber kilo vermek için çalışmaya başladık. Takviye ve probiyotiklerle beraber sağlıklı, hazımsızlık yaşamadığım bir serüven geçirdik. Alerjik hastalıklarım için eliminasyon diyeti yaptık ve yıllardır geçmeyen alerji ve egzamam gıda kaynaklı olduğunu öğrendim. Bedenime zararlı olan besinleri öğrenmem yaşam kalitemi çok arttırdı. Kilo verme sürecinden sonra da kilomu koruma rutinlerini de başarılı bir şekilde tamamladık. Büşra hanımın sağlığıma katkısı çok fazla oldu, çevremdeki herkese de onu öneriyorum.
Dyt. Hatice Büşra Çelik
Bu süreçte beraber yürüdük benim çabam kadar sizde büyük çaba sarfettiniz
b...
Hatice Büşra Hanım'ın yaptığı işleri zaten takip ediyordum. Kendisi bana fayda sağlamak için kilolarımdan kurtulmam için gereken tüm desteğini gösterdi. Doğru zamanda doğru hamleler yapıp istediğimiz sonuca ulaşmış oldum. Çevremdeki kişilere tabii ki tavsiye ederim, kendime özgüven kazanmamı sağladı, sağlıklı yaşamaya başladım.
Dyt. Hatice Büşra Çelik
Ne güzel diyetle insan hedefe ulaşınca kendine güveni de geliyor önemli olan yola çıkmak
Hatice Büşra Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Büşra Çelik, Diyetisyen. Size Hatice Büşra Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama.
Hatice Büşra Çelik adresi nerede?Hatice Büşra Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Büşra Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Büşra Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Büşra Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Büşra Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hatice Büşra Çelik hangi dilleri konuşuyor?Hatice Büşra Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Büşra Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Büşra Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Büşra Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Büşra Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Hatice Büşra Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Büşra Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Büşra Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.