Op. Dr. Hatice Can İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup. Hastalarına Özel Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesinde Kadın Hastalıkları Ve Doğum Alanında Hizmet Vermektedir

Yetişkin
Çocuk

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Röportaj

• B

Hatice hanımla geçen yıl çocuk sahibi olma isteğiyle tanıştığımızda bende PCOS olduğunu öğrendim. Kendisinin doğru teşhisi ve uyguladığı tedavi planı sayesinde çok bekletmeden bu yıl bebeğimize kavuştuk Hem teşhis aşamasındaki uzmanlığı hem de hamilelik ve doğum sürecindeki desteği için minnettarım. Bilgisi ve tecrübesiyle her aşamada kendimi güvende hissettirdi. İyi ki yollarımız kesişmiş, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• G

Doktorumuz çok sıcak kanlı birisi. Aylık kontrollerimizi kendisi ile gerçekleştireceğiz

• B

Hatice Hanım'la 1 buçuk sene öncesinde tanıştım hamilelik sürecinde o günden beri ona gidiyorm kendisi naif çok kibar insanı insan yerine koyup çok güzel herşeyi detaylandiran ve hastasına değer verip saygı duyan bir doktor..Sadece kendi isteklerini onemsenmesini isteyen bir Doktor'un aksine hastasının isteklerine de kulak verip doğru olanı yapan bir doktor.. Kendisine bu yorumu borç bildim..

• G

Bugün muayene oldum. Gayet detaylı bilgi veren ve alanında gerçekten çok iyi bir doktor olduğunu hissettiren biri. İzleyeceği yolları tek tek anlatan donanımlı bir hekim.

• H

Hamilelik gibi hassas bir dönemde aradığım o samimiyeti ve güveni fazlasıyla buldum. Sizi sabırla dinleyen, her sorunuza içtenlikle cevap veren çok ilgili bir hekim.

• C

23 subat pzt spinal sezaryan oldum
    Hatice hocayı hamileliğimin 6. Ayda geç buldum maalesef dogum oncesı o kadar korkuyordum ki ilk dogumumdaki kotu tecrubemden dolayı. Ameliyata girerken beni anladi korkularimi anlayıp sakin kalmamı ameliyatta bile nasıl olduğumu sordu. Hatice hoca da ameliyat ekibi de cok iyiydi. Korkumun yersiz oldugunu anladım. İyi ki bulmuşum Hatice hocayi

• F

Hatice hoca her zaman çok ilgili ve çok güleryüzlü, sorduğumuz her soruya çok ayrıntılı bir şekilde cevap veriyor.

• D

Herşeyi detaylı anlattı ilk gelişim güler yüzlü hoş sohbetliydi

• R

Gebeliğimin 16.haftasında tanıştım Hatice hocayla. Yorumlara bakarak tercih etmiştim. Kendinden emin duruşu, detaylı açıklamaları, muayeneyi aceleye getirmemesi bana tüm süreç boyunca güven verdi.
    Başarılı bir sezaryen geçirdim ve doğum sonrası kontrolümde de gayet sıcak ve ilgiliydi.

• Özel Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Güler yüzlü ve donanımlı bir doktor. Kendimi çok rahat hissettim. Ufak ayrıntılara kadar aktarımı ve samimiyetinden çok memnun kaldım.