Op. Dr. Hatice Can İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup. Hastalarına Özel Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesinde Kadın Hastalıkları Ve Doğum Alanında Hizmet Vermektedir

Yetişkin
Çocuk

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Röportaj

• R

Gebeliğimin 16.haftasında tanıştım Hatice hocayla. Yorumlara bakarak tercih etmiştim. Kendinden emin duruşu, detaylı açıklamaları, muayeneyi aceleye getirmemesi bana tüm süreç boyunca güven verdi.
    Başarılı bir sezaryen geçirdim ve doğum sonrası kontrolümde de gayet sıcak ve ilgiliydi.

• Özel Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Güler yüzlü ve donanımlı bir doktor. Kendimi çok rahat hissettim. Ufak ayrıntılara kadar aktarımı ve samimiyetinden çok memnun kaldım.

• F

Hatice hocayla tüm hamilelik takibimi ve doğumumu yaptım, o kadar muayene kontrol vs gittim kendisine hiç bir tanesinde hiç bir sorun yaşamadım buraya gönülden yazıyorum. Tek tek şöyle iyiydi böyle iyiydi diye başlık başlık yazıp uzatmama gerek yok hala bir sorun olduğunda direk kendisine giderim hiç bir doktor araştırmam. İyi ki var

• Özel Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa Randevu  •

Güler yüzlü ve ilgiliydi çok memnun kaldım kendisine tavsiye üzerine geldim 6 aylık hamileyim ve sanırım Hatice hanımla devam edeceğim yoluma

• Ö

2. Hamileliğimde yine Hatice Hanım’ı tercih ettım. Onun profesyonelliği, sıcak yaklaşımı ve hastasını düşünmesi beni mutlu ediyor. Mutlu anne mutlu bebek demek :)

• M

Doktorumuz Hatice hocam bizimle çok ilgili ve güler gülü ilgileniyor. Tüm sorun işaretlerimi tek tek açıklıyor. Biz çok memnunuz

• Özel Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Çok iyi bir ilk görüşmeydi. Sıcak ve samimi , tüm gerginliği ortadan kaldıran bir doktor :)

• D

2 yıl önce ilk gebeliğimi yaşadım ve sayesinde hem vajinal doğum yaptım hem de travmasız güzel bir doğum hikayem oldu. 2023 yılı Kasım ayında bebeğimi kucağıma verdi Hatice Hanım'ın verdiği güven ve stressiz cümleler sayesinde sürecimi rahat tamamladım. Doğum sonrası rutin kontrollerde de sizi tercih ediyorum ve edeceğim. Hala aynı enerji, aynı samimiyet ve müthiş tecrübe. İyi ki varsınız

• T

Gebeliğim süresince harika tavsiyeleriyle her zaman en büyük destekcim oldu Hatice hocam,harika bir doğum sürecinden sonra rutin kontrollerimizle devam etmekteyiz tanıdığım en samimi doktorlardan kendisi.

• R

Gayet ilgili ve güler yüzlüydü memnun kaldım. Sorularıma cevap verdi ve açıkladı