2013 yılından beri Doçent olarak çalışmaktayım. Radyoloji Uzmanlığına ek olarak Meme Radyolojisi alanında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ve İngiltere'de üst eğitim aldım. Son 10 yıldır Meme Radyolojisi ile ilgileniyorum. Ultrason, Mamografi, MR, Tomosentez gibi tüm görüntüleme yöntemlerindeki tecrübemin yanında görüntüleme eşliğinde biyopsi işlemleri, kist aspirasyonu, apse drenajı işlemlerini de yapmaktayım.
Hakkımda
- Meme Hastalıkları
- Tiroid Ultrasonografi
- Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG- MRI)
- Bilgisayarlı Tomografi (BT- CT)
Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele 41140
Radyoloji Randevusu
Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Doç. Dr. Hatice Gümüş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Hatice Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Gümüş, Radyoloji. Size Hatice Gümüş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Radyoloji Randevusu.
Hatice Gümüş adresi nerede?Hatice Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Gümüş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Gümüş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Gümüş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Başiskele civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar