Hürriyet mah. Kuzey Çevre Yolu Blv. Doğuş Park Sitesi A Blok No:69 K:1 D:2, Onikişubat, Kahramanmaraş
Diyetisyen Randevusu
Hürriyet mah. Kuzey Çevre Yolu Blv. Doğuş Park Sitesi A Blok No:69 K:1 D:2, Kahramanmaraş
Bağışıklık Güçlendirici Diyetler
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
e...
Arkadaşımın vesilesiyle tanıştığım çok sıcakkanlı, çok samimi biri Hatice hanım.
Dengesiz beslenme gibi bir problemim vardı, bu süreçte çok güzel düzenlemeler yaptık, saatlerine kadar düzenli beslenmeyi alışkanlık haline getirebildim hem de hiç aç kalmadan. Stresli zamanlarda daha iyi beslenemesem de bunların normal olduğunu söyleyip içimi hep rahat tuttu. Böylece daha sağlıklı bir süreçte ilerledik.
İyi ki tanıştık ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturduk. Bana kazandırdığı bu güzel yaşam tarzı için çok memnunum, iyi ki var.
b...
Hatice Hanım'la cihazlarına olan popüler bir ilgi alakayı çevremden duyarak danışmanlık almaya karar verdim. Çok da memnun kaldım. Emzirme dönemindeyim ve sütüm zaten az olduğu halde sütüme etki etmeyen bana özel esnek bir programla çalıştık ve gerçekten bu başarımdaki payı büyük. Verdiği ekstra özel tarifler alelade tarifler olmadığı o kadar belli ki sürekli aynı yemeği yemek zorunda kalmayarak zayıflamak motive ediyor beni. Ramazan dönüşü tekrar devam edeceğim ve çok seviyorum naifliği ile verdiği pozitif enerjiye, mesleğine saygısı takdire şayan. Cihazların 3'ünü de denedim ve her birinin ayrı ayrı etki alanına kendim şahit oldum.
t...
Hocamla bir danışanı aracılığıyla fazla kilo sorunum olması dolayısıyla iki buçuk ay önce iletişime geçtim. İyi ki de geçmişim. Mesleğine olan aşkı, pozitif enerjisi, alanında kendini sürekli yenileyen vizyonuyla hem ruh hem beden sağlığıma çok iyi geldi doğrusu. Canım hocamın hep güler yüzlülüğünden iyi bir dinleyici olmasından bahsetmiyorum bile. Benim gibi kilo sorunu yaşayan kişilere kendilerine bir iyilik yapıp hocamla tanışmalarını tavsiye ediyorum. Sevgiler
fa...i
Hatice hanıma 2 aydır gidiyorum ve toplamda 8 kilo verdim cihazları ile birlikte çok güzel yol katediyoruz etmeyede devam edeceğiz inşallah
g...
Hatice Hocam'la 3. ayımıza girdik. Nezaketi ve işine olan sevgisi danışanlarına da sirayet ediyor, diye düşünüyorum. Sadece bir dönemlik, uzun vadede nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim. İyi ki var, tavsiye ederim.
kü...ı
Hatice hanımla arkadaşlarım vesilesiyle tanıştım ve aç kalmadan 1 ayda 8 kg verdim. Diyet listemizde yasaklı yiyecek yok herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir liste .Hatice hanım çok naif kibar bir insan ve çok güzel yönlendiriyor.Hatice hanım ile iyiki tanıştım
s...
4 aydır Hatice Hanım'la beraber çalışıyoruz. Harika bir süreçti, kısıtlama olmadan her şeyi yiyerek sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Diyetin bozulacak bir şey olmadığını, sağlıklı beslenmenin ne olduğunu bana öğretti. Herkese tavsiye ediyorum.
a...
Hatice Hanım'la akrabalarım sayesinde tanıştık. Çok saygılı, seviyeli ve düşüncelidir. Danışanların diyet dışına çıkmasını engellemek için kandil gecesinde diyet keki yaparak danışanlarına hediye vermek kadar düşüncelidir. Diyetlerinde engellediği pek bir şey yok, sadece miktarı azaltarak çok güzel kilo verdim. Tanıştığıma çok mutlu oldum ve kesinlikle tavsiye ederim.
g...
Ben yaklaşık üç ay önce Hatice Hanım'la bir arkadaşımın önerisi ile tanıştım. İlk başta tereddütlerim vardı, hem cihazlar hem de diyet süreci konusunda endişelerim vardı. Ama Hatice Hanım'la tanıştığımda o kadar sıcak kanlı ve samimi birisiydi ki, sanki onu daha önceden tanıyormuşum gibi hissettim. Bana o kadar sıcak geldi ki, şimdi onu çok seviyorum. Diyet sürecine gelince, gerçekten hayatım boyunca en uzun süre yaptığım bir diyet süreci oldu, bu da Hatice Hanım'ın sayesinde. Tam 97 kiloydum başladığımda, şu an 82 kiloya düştüm ve gerçekten aç kalmadan, kendimi yormadan ve strese girmeden geçti bu süreç. Onun sayesinde daha özgüvenli ve daha mutlu hissediyorum. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle...
z...
Hatice Hanımla 1 ay gibi bir sürecimiz oldu. Bu süreçte kendisinden çok şey öğrendim. Sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda nasıl bir yol izlemem gerektiğini, öğünlerimi nasıl dengelemem gerektiğini öğrendim. Her hafta değişim sürecimizi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Güler yüzü ve ilgisi için ayrıca çok memnun kaldım.
Hatice Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Özdemir, Diyetisyen. Size Hatice Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kanserde Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme.
Hatice Özdemir adresi nerede?Hatice Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet mah. Kuzey Çevre Yolu Blv. Doğuş Park Sitesi A Blok No:69 K:1 D:2 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Özdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hatice Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, Hatice Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kahramanmaraş Şişmanlık (Obezite)
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Aşırı Kilo Alımı
Kahramanmaraş İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom