Dyt. Hatice Özdemir

Diyetisyen daha fazla

Kahramanmaraş 1 adres

Dyt. Hatice Özdemir, İstinye Üniversitesi'nden 2021 yılında onur derecesi ile mezun olmuştur. Şuan Dyt. Hatice Özdemir Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde hizmet vermektedir.

Dyt. Hatice Özdemir Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Hürriyet mah. Kuzey Çevre Yolu Blv. Doğuş Park Sitesi A Blok No:69 K:1 D:2, Onikişubat, Kahramanmaraş

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Bağışıklık Güçlendirici Diyetler +29 daha fazla

Bebek Beslenmesi

Bölgesel Zayıflama

Detoks Diyeti

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Hürriyet mah. Kuzey Çevre Yolu Blv. Doğuş Park Sitesi A Blok No:69 K:1 D:2, Kahramanmaraş

Röportaj

Arkadaşımın vesilesiyle tanıştığım çok sıcakkanlı, çok samimi biri Hatice hanım.
Dengesiz beslenme gibi bir problemim vardı, bu süreçte çok güzel düzenlemeler yaptık, saatlerine kadar düzenli beslenmeyi alışkanlık haline getirebildim hem de hiç aç kalmadan. Stresli zamanlarda daha iyi beslenemesem de bunların normal olduğunu söyleyip içimi hep rahat tuttu. Böylece daha sağlıklı bir süreçte ilerledik.
İyi ki tanıştık ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturduk. Bana kazandırdığı bu güzel yaşam tarzı için çok memnunum, iyi ki var.

Hatice Hanım'la cihazlarına olan popüler bir ilgi alakayı çevremden duyarak danışmanlık almaya karar verdim. Çok da memnun kaldım. Emzirme dönemindeyim ve sütüm zaten az olduğu halde sütüme etki etmeyen bana özel esnek bir programla çalıştık ve gerçekten bu başarımdaki payı büyük. Verdiği ekstra özel tarifler alelade tarifler olmadığı o kadar belli ki sürekli aynı yemeği yemek zorunda kalmayarak zayıflamak motive ediyor beni. Ramazan dönüşü tekrar devam edeceğim ve çok seviyorum naifliği ile verdiği pozitif enerjiye, mesleğine saygısı takdire şayan. Cihazların 3'ünü de denedim ve her birinin ayrı ayrı etki alanına kendim şahit oldum.

T

Hocamla bir danışanı aracılığıyla fazla kilo sorunum olması dolayısıyla iki buçuk ay önce iletişime geçtim. İyi ki de geçmişim. Mesleğine olan aşkı, pozitif enerjisi, alanında kendini sürekli yenileyen vizyonuyla hem ruh hem beden sağlığıma çok iyi geldi doğrusu. Canım hocamın hep güler yüzlülüğünden iyi bir dinleyici olmasından bahsetmiyorum bile. Benim gibi kilo sorunu yaşayan kişilere kendilerine bir iyilik yapıp hocamla tanışmalarını tavsiye ediyorum. Sevgiler

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dyt. Hatice Özdemir Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu

Hatice hanıma 2 aydır gidiyorum ve toplamda 8 kilo verdim cihazları ile birlikte çok güzel yol katediyoruz etmeyede devam edeceğiz inşallah

Hatice Hocam'la 3. ayımıza girdik. Nezaketi ve işine olan sevgisi danışanlarına da sirayet ediyor, diye düşünüyorum. Sadece bir dönemlik, uzun vadede nasıl beslenmem gerektiğini öğrendim. İyi ki var, tavsiye ederim.

K
Telefon numarası doğrulandı

Hatice hanımla arkadaşlarım vesilesiyle tanıştım ve aç kalmadan 1 ayda 8 kg verdim. Diyet listemizde yasaklı yiyecek yok herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir liste .Hatice hanım çok naif kibar bir insan ve çok güzel yönlendiriyor.Hatice hanım ile iyiki tanıştım

4 aydır Hatice Hanım'la beraber çalışıyoruz. Harika bir süreçti, kısıtlama olmadan her şeyi yiyerek sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Diyetin bozulacak bir şey olmadığını, sağlıklı beslenmenin ne olduğunu bana öğretti. Herkese tavsiye ediyorum.

Hatice Hanım'la akrabalarım sayesinde tanıştık. Çok saygılı, seviyeli ve düşüncelidir. Danışanların diyet dışına çıkmasını engellemek için kandil gecesinde diyet keki yaparak danışanlarına hediye vermek kadar düşüncelidir. Diyetlerinde engellediği pek bir şey yok, sadece miktarı azaltarak çok güzel kilo verdim. Tanıştığıma çok mutlu oldum ve kesinlikle tavsiye ederim.

Ben yaklaşık üç ay önce Hatice Hanım'la bir arkadaşımın önerisi ile tanıştım. İlk başta tereddütlerim vardı, hem cihazlar hem de diyet süreci konusunda endişelerim vardı. Ama Hatice Hanım'la tanıştığımda o kadar sıcak kanlı ve samimi birisiydi ki, sanki onu daha önceden tanıyormuşum gibi hissettim. Bana o kadar sıcak geldi ki, şimdi onu çok seviyorum. Diyet sürecine gelince, gerçekten hayatım boyunca en uzun süre yaptığım bir diyet süreci oldu, bu da Hatice Hanım'ın sayesinde. Tam 97 kiloydum başladığımda, şu an 82 kiloya düştüm ve gerçekten aç kalmadan, kendimi yormadan ve strese girmeden geçti bu süreç. Onun sayesinde daha özgüvenli ve daha mutlu hissediyorum. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle...

Z

Hatice Hanımla 1 ay gibi bir sürecimiz oldu. Bu süreçte kendisinden çok şey öğrendim. Sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda nasıl bir yol izlemem gerektiğini, öğünlerimi nasıl dengelemem gerektiğini öğrendim. Her hafta değişim sürecimizi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Güler yüzü ve ilgisi için ayrıca çok memnun kaldım.