Şemikler Mahallesi 6182. Sokak No:71-B, Karşıyaka
Ş
şe...k
Hazel Hanım ha ri ka bir doktor, sıfır acı ile yarısı kırık olan dişime kanal tedavisi uyguladı. Eli çok hafif ve kendisi çok kibar. Daha önce Özel klinikte yaşadığım kötü bir de deneyimden sonra oluşan dişçi korkumu yenmemi sağladı. Yanında çalışan sekreter hanımda çok kibar. ellerine emeklerine sağlık
• Hazel Karaca Muayenehanesi • Diğer •
T
to...l
Kendisine dolgu işlemim için gittim. Yapılan dolgu çok yüksek oldu. Dolgunun hemen arkasındaki çürüğün görülmediğini ifade etti. Memnun kalmadım.
• Hazel Karaca Muayenehanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
h....d
Kendisine köprü değişimi için gitmiştim.Her zaman benim için sıkıntı olan ölçü alma işleminde bile en ufak bir sıkıntı yaşattırmadı kendisi.İşini düzgün yapan,nazik kibar,hanımefendi bir insan.Sonsuz başarılar kendisine..
• Hazel Karaca Muayenehanesi • Diğer •
Hazel Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hazel Karaca, Diş Hekimi.
Hazel Karaca adresi nerede?Hazel Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemikler Mahallesi 6182. Sokak No:71-B Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hazel Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hazel Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hazel Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hazel Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hazel Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hazel Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hazel Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
- Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri