İzmir Yolu Görükle Kampüsü, Nilüfer 16059
mu...r
sakin hastasını dinleyen,kibar,güler yüzlü genç bir doktor.muayene aşaması,ve istediği tetkikler sonrasında tedavimize başka bir hastanede devam ettik .ilgisine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.(kızı Nermin Alp)
ab...n
kendisine 8 defa muayene oldum. ilk 3 seferinde çömez asistandı, kendisini ön plana çıktığında tanıyabildim. son derece ılımlı, yardımsever, anlayışlı bir hekimdir. işine aşık. alanında kariyer yaparsa son derece başarılı olacaktır.
Ş
şi...a
Şeker mi şeker, sevimli mi sevimli bir araştırma görevlisi kendisi. Babaannemin 3 aylık tedavisi boyunca ilgi ve alakasıyla diğer tüm doktorlardan çok farklı hizmet sundu kendisi. Buradan da yine çok teşekkür ediyorum kendisine.
Hazım Avşaroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hazım Avşaroğlu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Hazım Avşaroğlu adresi nerede?Hazım Avşaroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir Yolu Görükle Kampüsü Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hazım Avşaroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hazım Avşaroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hazım Avşaroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hazım Avşaroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hazım Avşaroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hazım Avşaroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hazım Avşaroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları