Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İzmir Yolu Görükle Kampüsü, Nilüfer 16059
i̇...n
10 Kasım 2025 Uludağ üniversitesınde Sayın Hocamızın sayesınde İşitme kaybımın oldugu Sol kulaktan amelıyat oldum..Sayın hocama öncelıkle ilgi ve alakasından dolayı minnetterım .12 yıldır süren işitme problemımı uzman ekıbı ıle basarılı bir amelıyatla çözdu. Uludağ universitesı KBB polıkılinıgı mükemmel,Sevgı ve saygılar
s....t
Hasan hocam annemin beyin tümörü ameliyatını yaptı. Ameliyat çok başarılı geçti sonrasında da ilgisi de çok iyiydi hastalarına çok güzel moral veriyor. Annem sayesinde sağlığına kavuştu
ce...ş
Annemin 2024 yılı Aralık ayında beyin tümörü teşhisi alması ile hocamla tanıştık. Başarılı bir ameliyat sonrası sağlığına kavuştu. Kendisine minnettarız.
ze...y
Doktor Elif hanima tiroid degerlerim icin gittim. Ilk andan itibaren sicacik gulumsemesiyle bir karsilama ve sonrasinda muayene ve tetkikler.. her seyi o kadar guzel anlatiyor ki kendinizi cok rahat hissettiginiz bir muayene odasinda buluyorsunuz. Artik rutin kontrollerimin adresi kendisidir. Boyle doktorlarimiza minnetariz iyi ki varlar
uf...l
Annemin boyun şah damarında tıkanıklık vardı, nöroloji servisinin farklı görüşlerine rağmen kendisinin görüşlerini tercih ederek çok başarılı bir ameliyat gerçekleştird. Güler yüzlü, mesleğine aşık. Annem ameliyatla ilgili karar aşamasında ağlayınca anneme sarılıp telkinde bulundu. Her boşlukta ziyaretini gerçekleştirdi. Ve ne sorarsanız cevabı hastasından esirgemeyen mükemmel bir doktor. Tek kelime ile bu ülkenin büyük bir değeri.
f....ç
Mart ayında mastektomi ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi.işine olan ilgisi alakası hastalarına da yansımakta.aklınıza takılan herşeyi sorup cevabını alabileceğiniz bir doktor.babacan, güleryüzlü, sıcak kanlı. İyi ki yollarımız size çıkmış.bu süreçte her daim yanımızda olduğunuzu bilmek bizi güçlendiriyor.size çok minnettarız.o bir kahraman
ni...n
Hasan bey 19 yıldır tanıdığım bir doktor, çok nazik, hatırlı ve eski hastaları hatırlayan bir doktor. Anevrizma ameliyatında oda ekipteydi,
se...t
Babamı bel fıtığı patlamasından dolayı ameliyat etti, ameliyat sonrası gün içi ve sonraki gün bir kaç defa gelip ayrıca kontrol etti, bu kadar ilgi ve alaka beklemiyorduk.
m....ç
Özgen Hoca ,annemin kalın bağırsak ameliyatını gerçekleştirdi.Ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirmesi çok yeterliydi.Ameliyattan çok memnun kaldık.Alanında uzman bir hekim.Doğru bir karar vermişiz.
gü...n
Babamın çok rısklı beyin tümörü vardı. Vardı diyorum çünkü 29 Nisan da Selçuk Hocamın ve ekibinin sayesinde 5 mayıs da sağlıklı bır şekilde taburcu oldu babam.Ameliyatının çok riskli olmasına rağmen tüm tümörü temızlenmiş şekilde yürüyerek hastaneden çıktık. Selçuk Hocam için söylenenler azmış bile. Selçuk Hocama ve tüm ekibine minnettarız.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Patolog, Acil Tıp Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nefrolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Gastroenterolog, Mikrobiyolog, Ürolog, Psikiyatrist, Aile Hekimi, Çocuk Cerrahı, Fizyolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Spor Hekimi, Hematolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Onkolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Psikiyatristi, Genetik Uzmanı, Neonatolog, Tıbbi Ekoloji Ve Hidroklimatoloji Uzmanı, Farmakolog, El Cerrahı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Romatolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Algoloji Doktoru, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Çocuk Romatoloğu, Halk Sağlığı Hekimi, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Üroloğu, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Onkoloji Cerrahı, Adli Tıp Doktoru.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 634 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Fana(Antinükleer Antikor), Çocuklarda Allerjen İmmunoterapi, Solunum Fonksiyon Testleri, Hemaferez, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Allerjik Deri Testleri, Provokasyon Testi, Desensitizasyon, Alerji Testi, Subkütan Immünoterapi.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 242 hasta/danışan, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi İzmir Yolu Görükle Kampüsü Nilüfer şeklindedir.