Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
- ACE European Sigorta A.Ş. – CGM (ÖSS)
- ACN Türk (TSS)
- ADAC
- AIG Sigorta
- AK Sigorta (TSS)
- AP Companies
- AXA Global
- Ace European Sigorta
- AcnTURK Sigorta A.Ş.
- AcnTürk Sigorta A.Ş. (TSS)
- Acıbadem (TSS)
- Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
- Aegon Emeklilik ve Hayat
- Anadolu Hayat Ve Emeklilik
- Anadolu Sigorta
- Anayasa Mahkemesi Başkanlığı
- Ange Assistance
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (TSS)
- Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi (ÖSS)
- Ankara Sanayi Odası
- Ankara Sigorta
- Ankara Ticaret Odası
- Antlink
- Areti Assistance
- Arex Sigortası
- Asya Emeklilik Ve Hayat
- Ata Destek Hizmetleri A.Ş.
- Aveon Sigorta
- Aveon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Aviva Sigorta
- Bupa Global
- Bupa International
- Büro Memur-Sen
- CEGA Assistance
- CGM Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM Check-Up) (ÖSS)
- CPP Group Sigorta
- Care & Create
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Cigna International
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Coris Assistance
- Corpus Sigorta
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Demir Hayat (Lastik-İş)
- Demir Hayat Sigorta
- Demir Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Deutsche Assistance
- Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ)
- Diyanet-Sen
- Diğer (İade)
- Dolunay Özel Kara Hava Deniz Ambulans Hizm. Anonim Şti. (ÖSS)
- Doğa Sigorta Kooperatifi
- Dubai Starr Sigorta
- ECK Sağlık ve Asistans Hizmetleri San.Tic. A.Ş.
- Ekinoks Grup (ÖSS / TSS)
- Emaa Sigorta
- Enerji Bir-Sen
- Ergo Sigorta
- Ethica Sigorta
- Ethica Sigorta A.Ş. (TSS)
- Eureko Sigorta
- Euro-Center
- Eurocross
- Eurocross Assistance Czech Republic
- Eurocross Assistance Sağlık Turizmi Destek Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (ÖSS)
- Eurocross Mideast Assistance
- GIG Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- GMMI
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası (TSS)
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Generali Sigorta
- Generali Sigorta A.Ş. (TSS)
- GeoBlue
- Global Assistance (Czech Republic)
- Global Assistance (Poland)
- Global Voyager Assistance
- HanseMerkur
- Healix International
- Henner
- Hepiyi Sigorta
- Hepiyi Sigorta A.Ş. (TSS)
- Hür Sigorta
- International Medical Group
- International SOS
- Iris Global Solutions
- Katılım Emeklilik Ve Hayat
- Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
- Konya Sanayi Odası
- Liberty Sigorta
- MSH International
- MUTAS
- Magdeburger Sigorta
- Magdeburger Sigorta A.Ş. (TSS)
- Malteser Assistance
- Medigo
- Medilab Assist
- Medilink International
- Medisa Sigorta
- Medisa Sigorta (ÖSS / TSS)
- Medisa Sigorta A.Ş. (TSS)
- Medisa Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Medlife
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- MetLife Emeklilik ve Hayat A.Ş. (TSS)
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı
- NN Hayat Ve Emeklilik
- NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- Neova Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Neova Sigorta
- Net&Risk Yönetimi ve Destek Hizmetleri A.Ş.
- New Life Assistance
- New Life Yaşam Sigorta
- Orion Assistance
- PTT
- PTT Sigorta
- Prive Sigorta
- Prive Sigorta A.Ş. (TSS)
- QLM
- QNB Finansbank Sigorta
- QNB Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş. (TSS)
- Quick Sigorta
- Quick Sigorta A.Ş. (TSS)
- RBK
- Ray Sigorta
- Ray Sigorta A.Ş. (TSS)
- Ray Sigorta A.Ş. (ÖSS)
- Reborn Assistance
- Redstar Havacılık
- Referans Sigorta
- Referans Sigorta A.Ş. (TSS)
- Remed Assistance
- Remo Assistance Destek Hizmetleri A.Ş.
- Resmî Kurum ve Kuruluşlar
- Roland Assistance
- Romoy Assistance
- SGK
- SGK Anlaşması Yoktur
- Safe Assistance
- Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sağ Asistans Hizmetleri A.Ş.
- Sağlık-Sen
- SenCard (TSS)
- Sencard NW3 Sigorta
- Servotel Assistance
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Check-Up (ÖSS)
- Sompo Japan Sigorta A.Ş. – Fiba (ÖSS)
- Sompo Sigorta
- Sompo Sigorta A.Ş. (TSS)
- Standart Grubu Danışmanlık İç ve Dış Ticaret A.Ş. (ÖSS)
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- TZH Vakfı (Ziraat ve Halk Bankası Mensupları)
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Toç Bir-Sen
- Trabzon Ticaret Borsası
- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
- Türk Exim Bankası
- Türk Hava Yolları A.O. (THY)
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Nippon Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası A.Ş.
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Katılım Hayat Sigortası
- Türkiye Katılım Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Sigorta A.Ş. (TSS)
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası A. Ş. Genel Müdürlüğü (ÖSS)
- Türkiye İş Bankası A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Ulaştırma Memur-Sen
- Unico Sigorta
- Unico Sigorta A.Ş. (TSS)
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mensupları Yardım ve Emekli Sandığı Vakfı
- Yargıtay Birinci Başkanlığı
- Zilveren Kruis
- Ziraat Hayat Ve Emeklilik
- Ziraat Sigorta
- Ziraat Sigorta (TSS)
- Zurich Sigorta
- Zurich Sigorta A.Ş. (TSS)
- Zurich Yaşam ve Emeklilik
- Zurich Yaşam ve Emeklilik A.Ş. (TSS)
- senCard
- Çarşamba Ticaret Borsası
- Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası
- Ünye Ticaret Borsası
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
b....t
Ameliyat sürecim çok kolay ağrısız ve acısız geçti sonraki kontrol süreçlerinde şehir dışında geldiğim için her zaman yardımcı oldular herhangi bir problem yaşamadım
ce...r
Prof.Dr Selçuk Bey ve ekibi annemin çok kritik yerde (göz sinirleri üzerinde) beyin tümörünü (menenjiyom) çok başarılı bir 8 saat süren operasyon ile gerçekleştirdi annem tekrar eski sağlığına kavuştu yürüyerek hastaneden çıktı kendisine çok minnettarım
ha...u
Hoca oğlumu 12 yıl takip etti ve şimdi 22 yaşında gayet sağlıklı alanında bence Türkiye de tek
i̇...ı
Benim tüp bebek transferimi yaptı ve tek seferde tuttu eli çok hafifti
e....e
Sevgili Ercüment hoca, 2 hafta önce annemizi ameliyat etti. Pankreasındaki kitleyi başarılı bir şekilde alarak annemizi sağlığına kavuşturdu. İnsülinoma tanısıyla uludağ üniversitesi tıp fakültesinde geçen 2 aylık misafirliğimiz hocamın başarılı operasyonu ile son buldu. Güler yüzü, samimiyeti, hastasına verdiği desteği, hasta yakınlarına karşı duyarlı yaklaşımı şahane… Doktorumuza minnettarız. Alanında uzman referanslara sorduğumuzda duyduklarımız “Ercüment hocaya güvenebilirsiniz”, “bu ameliyatı Ercüment hoca yapabilir” cümleleriydi. Ekibinin ilgi ve alakası bile ayırt edici güzellikteydi. Annemin her zaman dualarında, bizlerinde kalbinde yerinizi aldınız hocam. Dokunduğunuz herkese şifa vermeniz dileğiyle.
ni...k
2008 de bandırmada koyulan yanlış teşhisin verdiği etkiyle fakültede tesadüfen tanışma şansımız oldu Enver Hocamla ülseratifkolit teşhisi konuldu kendisi tarafından 2013 ten beride kendisiyle sürekli kontrollere devam etmekteyiz. Sayesinde 2. Kez tekrarlanan ülseratif kolit hastalığımı kontrol altına alındı.Ayrıca muayene esnasında ki psikolojik yaklaşımı da hastalığımı atlatmam açısından da çok önemli rol oynuyor. Alanında son derece uzman bir doktor. Çok sancılı olan hastalık sürecimin en hızlı ve kolay şekilde atlatmam kendisi sayesindedir iyi ki yollarımız kesişmiş.
mu...y
Yaklaşık 15 yıldır ülseratif kolit hastalığını yaşayan biriyim birçok doktora gittim taki Enver hoca ile tanışana kadar doktor seçimi o kadar önemli ki belki bu yazimi okuyan olursa bi nebze bile olsa yardımcı olmuş olurum hocam hem hekimliği hemde kişiliği olarak dört dörtlük bir insandır ben kendinisi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum iyiki tedavimi onunla devam etmişim ve ediyorum şu an onun sayesinde gayet iyiyim
y....ş
Değerli hocamı saygıyla selamlıyorum. Karanlığa düşüp ışık ararken kendısını bulduk. 11-12 yıl oldu. İlk tahlilinde gaytam bir kaşık kan idi. Bitmiş ve tükenmiştim.
Vatanıma 25 yıl şerefimle hizmet etmiş bir askerim. Fakat hastalık tüm aile yaşantımızı altüst etti. Hocam bizi bir sağlık yolculuğuna çıkardı. Nasihatiar verdi. Moral verdi. Kendisinin.bize çizdiği rotayı harfiyen takip ettik. Arada o kadar günler yaşadık ki iyilikleri sayfalara sığmaz. Bugün hocamın sayesinde hastalığım sanki hiç yok gibi yaşıyorum. Ama bugün devlet kademesinde bir yetkili bürokrat olsaydım. Hocam gibi medyatik olmayan sadece hastaları tarafından bilinen hocam gibi değerlerden beyin takım oluşturur nice nesillerin yetişmesinde emeklide olsalar imkan verirdim. Çünkü insanların kendileri hakkında duydukları muayene sonrası güzel iyi neticilerin maddi karşılığı olmadığını gördüm. .Hocam sağlık ve mutluluklar sizin ve ailenizin olsun.
ay...a
Crohn hastası olarak selim hocaya gittim, 25 kg kaybetmiştim ayakta duramıyordum, allah razı olsun uludağ tıp fakültesine yatışımı yaptı, 10 gün tedavi gördüm,hayata döndüm allah razı olsun
i̇...n
10 Kasım 2025 Uludağ üniversitesınde Sayın Hocamızın sayesınde İşitme kaybımın oldugu Sol kulaktan amelıyat oldum..Sayın hocama öncelıkle ilgi ve alakasından dolayı minnetterım .12 yıldır süren işitme problemımı uzman ekıbı ıle basarılı bir amelıyatla çözdu. Uludağ universitesı KBB polıkılinıgı mükemmel,Sevgı ve saygılar
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Patolog, Acil Tıp Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nefrolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Gastroenterolog, Mikrobiyolog, Ürolog, Psikiyatrist, Aile Hekimi, Çocuk Cerrahı, Fizyolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Spor Hekimi, Hematolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Onkolog, Göğüs Cerrahı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Çocuk Psikiyatristi, Genetik Uzmanı, Neonatolog, Tıbbi Ekoloji Ve Hidroklimatoloji Uzmanı, Farmakolog, El Cerrahı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Romatolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Algoloji Doktoru, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Çocuk Romatoloğu, Halk Sağlığı Hekimi, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Üroloğu, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Onkoloji Cerrahı, Adli Tıp Doktoru.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 637 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Alerjen Immünoterapisi, Alerji Testi, Allerjik Deri Testleri, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez, Solunum Fonksiyon Testleri, Subkütan Immünoterapi, Besin Yükleme Testi, Çocuklarda Allerjen İmmunoterapi.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 251 hasta/danışan, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi İzmir Yolu Görükle Kampüsü Nilüfer şeklindedir.