Psk Hilal Gül, lisans eğitimini Namık Kemal Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimi süresince alanında sağlam bir akademik altyapı kazanmış, teorik ve uygulamalı derslerde başarılı bir performans göstermiştir. Lisans eğitiminin ardından mesleki bilgi ve deneyimini artırmak amacıyla çeşitli sağlık kuruluşlarında staj ve görevler almıştır.
Profesyonel kariyerine Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde devam etmiştir. Bu süreçte, sağlık sektöründeki güncel gelişmeleri yakından takip etmiş; hasta memnuniyeti, ekip çalışması ve etik değerlere bağlılık konularında kendini sürekli geliştirmiştir. Görev yaptığı süre boyunca hem mesleki becerilerini artırmış hem de multidisipliner ekiplerle etkili bir şekilde çalışarak önemli tecrübeler edinmiştir. Kariyerine sağlık alanında katkı sağlama motivasyonuyla devam etmekte olan Hilal Gül mesleki gelişimine önem vermekte, bilimsel çalışmaları ve eğitimleri yakından takip etmektedir.
- Depresyon
Stres Yönetimi
Tematik Algı Testi (TAT)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
i̇...ş
Hilal hanım çok iyi dinleyip analiz ediyor sayesinde fark edemediğim bir sürü şey öğrendim.Sorunlarınızı çekinmeden anlatabileceğiniz en iyi psikolog
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
e....a
Hilal Hanıma başvurduğumda kendimi yetersiz, değersiz hissediyordum. Üst üste yaşadığım sıkıntılar ve sorumluluklar çok gelmişti. Ben demeyi unutmuşum. Önceliğim hep başkaları olmuş. Ama daha terapiye başlayalı 1 ay oldu ben kendimde gözle görülür değişimler hissediyorum ve sadece ben değil etrafımda ki insanlarda fark ediyor. Hilal Hanım sayesinde önce ben demeyi ve kendimi yeniden keşfetmeyi öğreniyorum. İlk psikolog deneyimim iyi ki siz
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
C
c.....
Evliliğimde yaşadığım sorunlar beni çok yormuştu. Çoğu zaman duygularımı bastırdığımı ne hissettiğimi ne istediğimi fark edemeden hayatıma devam ediyordum. Hilal Hanım’la görüşmeye başladığımda, ilk defa kendimi yargılanmadan anlatabileceğim bir alan buldum. Sorunları sadece eşime yüklemek yerine, kendi sınırlarımı, ihtiyaçlarımı ve katkımı fark etmemi sağladı. Seanslarda kendime dair çok şey öğrendim: hangi davranışlarımın bana zarar verdiğini, hangi duygularımı görmezden geldiğimi ve aslında nasıl bir ilişki istediğimi. Hatta sevgimi gösterdiğimi sanarken, sevgiyi gösterme biçimimin benim sevgi dilim olduğunu eşimin sevgi dilinin farklı olabileceğini. Bu farkındalıklar, hem evliliğime farklı bir gözle bakmamı sağladı ve bu süreçtr daha anlaşılabilir bir evlilik süreci yürütmemde bana yardımcı oldu bu nedenle Hilal Hanım’ı özellikle de benimle benzer sorunlar yaşayan kişiler için kesinlikle tavsiye ediyorum
Yorumunuz için teşekkür ederim
d....a
Terapiden önce kendimi oldukça çaresiz ve çıkmazda hissediyordum. Açıkçası ilk kez bir uzmana başvurduğum için çekincelerim vardı neyin nasıl olacağını bilemiyordum. Ancak Hilal Hanım’ın sakin, anlayışlı ve yargılamayan tavrı sayesinde daha ilk görüşmede kendimi ifade etmenin rahatlığını yaşadım. Bu zamana kadar insanlara anlattığımı sandığım dertlerim hep yargılanarak dinlenmiş bunu fark ettim. Hilal Hanım sorunlarıma farklı bir gözle bakabilmem için bana güçlü sorular sordu, bazen hiç düşünmediğim noktaları görmemi sağladı. Seansların ilerlemesiyle birlikte hem duygularımı tanımayı hem de onları ifade etmeyi öğrenmeye başladım. Kendi değerimin farkına vardım. Bu nedenle kesinlikle tavsiye ediyorum
Yorumunuz için teşekkür ederim
fa...
Daha başlangıçtayız ama şunları söyleyebilirim Hilal hanım bazı şeyleri farketmemde katkı sağladı. Dinleyici yanı çok güzel bana kendimi iyi hissettiriyor
d...
Sosyal medya hesabından paylaşımlarını takip ediyorum. Paylaşımlarında kendime ait bir şeyler bulduğum için başvurdum. Depresyon, kaygı, anksiyete bozukluğu, duygu karmaşası gibi durumlardan dolayı başvurdum. Güvenilir bir şekilde ilerliyoruz. Anlatıcı taraf olmama rağmen Hilal Hanım'ın bir sorusunda kendime ait cevabı bulduğum oldu, o nedenle memnunum şu an için. Tavsiye ederim.
d...
Hilal Hanım'ın sosyal medyadaki bir postuna denk gelmiştim. Okuduğumda ne kadar ben diye düşünerek kardeşime atmıştım. O da benim görüşme ihtiyacım olduğunu biliyordu. Kendisi Hilal Hanım'la iletişime geçip görüşmemizi sağladı. Hilal Hanıma duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Henüz 1 aydır görüşüyoruz ama ben kendisiyle görüşmemin bana iyi geldiğini ve ilerleme kaydettiğime inanıyorum.
T
t...
Psk. Hilal Hanım'a sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Çok fazla değersizlik ve öfke duyguları beni yordu. Bu sebeple kendimi sevmek, kendime dönmek için başvurdum. Bu süreçte Hilal Hanım bana hem çözemediğim durumlarla baş etmeyi hem de asıl hissettiklerimi ve gerçekte olanı görmeme yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum, insanın kendine yapacağı en büyük ikram ruhuna inmesi, kendini tanıması ve hayatının en lezzetli duygularını çözmesi ve kendini sevmesi. Bu sebeple tavsiye ediyorum.
Psk. Hilal Gül
Kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim
Hilal Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Gül, Psikoloji. Size Hilal Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Tematik Algı Testi (TAT), Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi, Koçluk Hizmetleri, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Online Terapi, Ebeveyn Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık.
Hilal Gül adresi nerede?Hilal Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocaeli Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hilal Gül uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hilal Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hilal Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Gül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hilal Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hilal Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Gül hangi sigortaları kabul ediyor?Hilal Gül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.