- Diş Gıcırdatma
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Hilal Kizirgil Eroğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Gömülü Diş Çekimi
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Tam Diş Protezi
si...
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. Daha önce gittiğim hekimler dişimin yüzde 25 veya 30 kurtulma oranı olacağını söylemesine rağmen hilal hocam bunun kurtulabileceğini ifade ederek dişimi kurtardı. Oldukça zor yerde en arkada bulunan dişime kanal tedavisi yaptı. Hem benim hocayı zorlamam (dilin verdiği durum ve ağızı açamam) hem de çok dar alanda çalışmasına rağmen oldukça iyi bir iş çıkardı. Dişimin durumu ve apseli olmasından dolayı 3 defa gelmek zorunda kaldım. Kanal içlerinin çok iyi bir şekilde temizleyip dezenfekte ettikten, dolgusunu oldukça iyi yaptıktan sonra kanal tedavisini tamamladı. Kanal tedavisi sonrası hiç bir ağrı çekmedim. Yapılan dolgu ise orjinal gibi durmaktadır.
• Hilal Kizirgil Eroğlu Muayenehanesi • Diğer •
ga...e
Diş estetiği konusunda endişelerim vardi ancak işlem sonucu o kadar doğal oldu ki dişlerim bu endişelerimin çok gereksiz olduğunu Hilal hanım sayesınde anlamış oldum.Çok iyi bir titiz çalışmayla çok güzel sonuç aldım.İlgi ve alakası konusunda çok memnun kaldım
• Hilal Kizirgil Eroğlu Muayenehanesi • Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları •
s...
Tavsiye üzerine doktorumuza gittik. İki kızımın da dişlerinde sıkıntı vardı. Küçük kızım küçükken parmak emdiği için diş yapısı bozulmuştu. Bunun için doktorumuz, damağında daralma olduğu için şeffaf damaklık tedavisi başlattı. Yaklaşık bir yıl içinde diş yapısı ve damağı düzeldi, bizi ileride oluşacak büyük bir dertten kurtardı. Yine büyük kızımın eksik diş nedeniyle diş yapısı bozulmuş, bunun için planlama yaptık. Bu yaz onun tedavisine başlayacağız. Çocukların dilinden anlayıp onları korkutmadan yaklaştı. Hilal Hocam'la yollarımız kesiştiği için çok mutluyuz.
ak...v
I went to the doctor with a toothache and increased sensitivity in my gums. She found that I had a cavity. She started the root canal procedure and filled my tooth. Everything was done to the highest quality. She is very pleasant to communicate with, and I am grateful to her for the high level of service.
• Hilal Kizirgil Eroğlu Muayenehanesi • Diş Dolgusu •
Dt. Hilal Kizirgil Eroğlu
Thank you very much for your kind feedback. I’m really happy to hear that you during your treatment and satisfied with the results. Your trust means a lot. If you ever need anything or have any questions in the future, I am always here to help. Wishing you healthy and happy days ahead!
İşini layıkıyla yapan hastasının sağlığını ve memnuniyetini ön planda tutan bir doktor annem diş implantı yaptı ve çok memnun şuan
• Hilal Kizirgil Eroğlu Muayenehanesi • Tam Diş Protezi •
Dt. Hilal Kizirgil Eroğlu
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Tedavi sürecinizden memnun kalmanız ve güzel sonuçlar almanız beni çok mutlu etti. Her zaman sağlıklı ve güzel bir gülümseme için yanınızdayız. Tekrar görüşmek üzere, sağlıklı günler dileriz…
Z
z.....
Hilal Hanım eli hızlı, estetiğe önem veren bir doktor. Elinden geldiğince acı hissettirmeden tedavimi uyguluyor. En son dolgu tedavimi uyguladı. Tedavimden memnun kaldım.
f.....
Ben çok memnun kaldım. Temizliği, hijyeni ve ilgisinden aşırı memnun kaldım. Dolgu, köprü ve kanal tedavimi yaptırdım. Neredeyse 1 yıl olacak şu anda hiçbir sorun yaşamıyorum.
ha...e
Hijyenik ve ferah bir klinik.Çalışanlar ve hilal hanım güler yüzlü.dis eti ve dis taşı temizliği yaptırdım.Ilk muayenem için iyi bir deneyimdi.Tavsiye ederim
• Hilal Kizirgil Eroğlu Muayenehanesi • Diş Hekimi Randevusu •
me...e
Hilal Hanım 2 dişime dolgu, 1 dişime kanal tedavisi ve 3 dişime kaplama yaptı. Her birinden ayrı ayrı çok memnunum. Çok pratik olmakla birlikte her bir dişim için büyük bir özen göstermiştir. Ayrıca iki kez yaptırdığım diş taşı temizliğinden de çok memnun kaldım. Başarılarının devamını diliyorum.
• Hilal Kizirgil Eroğlu Muayenehanesi • Diş Hekimi Randevusu •
s....)
Hilal Hanım gayet mütevazi, gayet düzgün bir doktor. Kızımın dişlerini yaptırıyorum ve kızım çok memnun. İlgisi, alakası, el becerisi maşallah. Kızımın dişleri doğuştan kötüydü bütün dolguları yapıldı. Kendisi sağ olsun ciddi anlamda ilgilendi. Şu anda tel tedavisine başladılar.
Hilal Kizirgil Eroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hilal Kizirgil Eroğlu, Diş Hekimi. Size Hilal Kizirgil Eroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Eti Estetiği, Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma, Tam Diş Protezi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Çekimi, Diş Teli Tedavisi.
Hilal Kizirgil Eroğlu adresi nerede?Hilal Kizirgil Eroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi Çalışkan Sokak No:6 AB Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hilal Kizirgil Eroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hilal Kizirgil Eroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hilal Kizirgil Eroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hilal Kizirgil Eroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hilal Kizirgil Eroğlu hangi dilleri konuşuyor?Hilal Kizirgil Eroğlu ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hilal Kizirgil Eroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hilal Kizirgil Eroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hilal Kizirgil Eroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Hilal Kizirgil Eroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hilal Kizirgil Eroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Hilal Kizirgil Eroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.