Kl. Psk. Hilal Toprak Derici

Psikoloji · Daha fazla

Bornova 1 adres

Uzm. Kl. Psk. Hilal Toprak Derici

İzmir, Bornova

Hilal hanimla tavsiye uzerine tanistik ve 5 6 aylik bir surecimizde hic pisman olmadik.kizimdaki ozguven problemindeki gelisimi cok fark edilir dereceye geldi kendiisine tesekkur ediorum ilgisi icin guler yuzu icin samimiyeti icin....

• K

Kendimi sevmeyi öğrettiğiniz için teşekkür ederim. Kısa bir zaman diliminde görüşmüş olsak dahi, birçok konuda aydınlandım. Devamını da bekliyorum ilk fırsatta sabırsızlıkla..

• Uzm. Kl. Psk. Hilal Toprak Derici Diğer  •

Hilal hanıma bir intörn arkadaş sayesinde ulaştım.Oğlumun bir takım sıkıntıları için .Şu ana kadar ki süreç güzel gidiyor .İnşallah daha iyi olacak çok iyi ve ilgili.Kendisine teşekkür ederim ve daha iyi yerlerde olmasını dilerim.

• Uzm. Kl. Psk. Hilal Toprak Derici Diğer  •

Hilal Hanım ile sınav senemde tanıştım. Sınav kaygımı ve sürecimi yönetmemde çok yardımı dokundu. Şimdi ise sosyal kaygımı yenmek üzerine seanslarımıza devam ediyoruz. Kendisinden çok memnunum.

• M

Hilal Hocamla oğlumun anaokulu öğretmenin tavsiyesi üzerine ulaştım. 6 yaşındaki oğlum arkadaşlık kurmada problem yaşıyordu. Okulda yalnız kalıyordu. Evde de bir şeyler ters gitmeye başlamıştı. 4 aydır alt ıslatma problemi başlamıştı. Hilal hanım önce ebeveyn olarak bizimle görüştü sonra da oğlumla oyun terapisi yaparak ilerledi. Şu an terapinin sonlarına doğru yaklaştık. Çocuğum artık dışlanmıyor, daha sosyal ve artık alt ıslatmada sona erdi. Hilal Hocam işini severek yapan, oldukça profesyonel şekilde yaklaşan bir psikolog. Kendisini bir çok kişiye tavsiye ettim. Her zamanda edicem.

• Uzm. Kl. Psk. Hilal Toprak Derici Diğer  •

Hilal Hanıma yakınımın tavsiyesi üzerine, kızımın yaşadığı sınav kaygısını üzerinden atabilmesi adına gittik. Bu 3. seansımız olmasına rağmen kızımın seanslar sonrasında kendine güveni gelmiş şekilde odadan çıktığına ve daha umutlu olduğuna şahit oluyorum. Hilal Hanım çok özverili ve samimi bir psikolog. ihtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.