Op. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Yüreğir 1 adres
- Diz Kireçlenmesi
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Menisküs Yırtığı
- Diz Ağrısı
- Kalça Kırığı
Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1, Yüreğir 01110
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
me...
Çapraz bağ ameliyatında sonra servise çıkartıldığımda dizim yine boşalma oldu ben ameliyat yenidir dedim
1sene oldu 100m yürüyemiyordum. Tekrar mr çektirdim.Dr hem kendisi hemde başka bir uzman Ameliyatımın başarılı geçmediğini greftin sabitlenmesinin tam olmamış olabileceğini söyledi. Dr iyi araştırılmalı.• başka bir yer • Diğer •
me...
Diz ağrım için gittim . Hüseyin bey basarili ve ilgili bir doktor. Derdinizi rahatça anlatabilecginiz ,iletişimi iyi bir insan .
• başka bir yer • Diğer •
K
ku...n
Ön çapraz bağlarım kopmasını müthiş ameliyatı ve ilgisiyle çözdü.
• Adana Şehir Hastanesi • Diğer •
ba...ş
Köprücük kemiğimin tedavisi ve ameliyatı için için fedakarca çaba gösteren mesleğini severek yaptığını farkettğim doktor kendisine minnetarım
• Adana Şehir Hastanesi • Diğer •
e....
Çok ilgili, güler yüzlü harika bir doktor. Diz ağrım için gittim. Dikkatle muayene etti sorduğum tüm soruları sabırla yanıtladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum
• başka bir yer • Diğer •
Hüseyin Ateş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Ateş, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Hüseyin Ateş adresi nerede?Hüseyin Ateş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi 4522. Sokak No:1 Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Ateş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Ateş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Ateş hangi dilleri konuşuyor?Hüseyin Ateş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hüseyin Ateş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Ateş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Ateş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Ateş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hüseyin Ateş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Yüreğir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Yüreğir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları