Prof. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Çankaya 1 adres
1973 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Namık Kemal İlkokulu, Ankara Anadolu Lisesi (Almanca Bölümü)’nden mezun olduktan sonra 1991 yılında Ankara Üni. Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başladı, 1997’de mezun oldu. 1998 yılında Ankara Zekai Tahir Burak EAH’nde başladığı tıpta uzmanlık eğitimini 2003 yılında tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Takiben 2003 – 2004 yıllarında İstanbul Maltepe Üni. Tıp Fak. Kadın Hastalıkları ve Doğum AD’da öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2004-2005 yıllarında İzmir’de vatani görevini yerine getirdikten sonra 2005 – 2007 yılları arasında Kars Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde Kadın Doğum Uzmanı ve Başhekim (v.) olarak görev yaptı. 2007 yılında Ankara Atatürk EAH’ne Kadın Hast.-Doğum uzmanı olarak tayin olduktan sonra 2010-2015 yılları arasında aynı hastanede başasistan olarak çalıştı. Ocak 2015’te Doçent ünvanı aldıktan sonra aynı 3 yıl boyunca yine aynı hastanede eğitim görevlisi olarak görev yaptı. 2018’de Sağlık Bilimleri Üni. Ankara Zekai Tahir Burak SUAM’ne Kadın Hast. ve Doğum Öğretim Üy. Olarak atandı. Yaklaşık 1 yıl boyunca görev yaptı. Eylül 2019 itibariyle Ankara Şehir Hastanesi Kadın Hast ve Doğum Kliniği’nde çalışmaya başladı. Mart 2021’de Sağlık Bilimleri Üni. Ankara Şehir SUAM’nde Profesör ünvanı aldı.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi
Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi
ba...u
levent hocam duzceden,banu ben oncelikle,sizin nekadar bilgili hekim,oldugunuzu anlatmaya zamanim,benim degerli hocam,bugune kadar sagligimla ilgili bana cok yardimci,oldunuz size minnettarim... . hekimlik hayatinizda,basarilar dilerim.
Hüseyin Levent Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Levent Keskin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hüseyin Levent Keskin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Hüseyin Levent Keskin adresi nerede?Hüseyin Levent Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Bulvarı No:86/88 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Levent Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Levent Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hüseyin Levent Keskin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hüseyin Levent Keskin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hüseyin Levent Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Levent Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Levent Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Levent Keskin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hüseyin Levent Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları