1973 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Namık Kemal İlkokulu, Ankara Anadolu Lisesi (Almanca Bölümü)’nden mezun olduktan sonra 1991 yılında Ankara Üni. Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başladı, 1997’de mezun oldu. 1998 yılında Ankara Zekai Tahir Burak EAH’nde başladığı tıpta uzmanlık eğitimini 2003 yılında tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Takiben 2003 – 2004 yıllarında İstanbul Maltepe Üni. Tıp Fak. Kadın Hastalıkları ve Doğum AD’da öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2004-2005 yıllarında İzmir’de vatani görevini yerine getirdikten sonra 2005 – 2007 yılları arasında Kars Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde Kadın Doğum Uzmanı ve Başhekim (v.) olarak görev yaptı. 2007 yılında Ankara Atatürk EAH’ne Kadın Hast.-Doğum uzmanı olarak tayin olduktan sonra 2010-2015 yılları arasında aynı hastanede başasistan olarak çalıştı. Ocak 2015’te Doçent ünvanı aldıktan sonra aynı 3 yıl boyunca yine aynı hastanede eğitim görevlisi olarak görev yaptı. 2018’de Sağlık Bilimleri Üni. Ankara Zekai Tahir Burak SUAM’ne Kadın Hast. ve Doğum Öğretim Üy. Olarak atandı. Yaklaşık 1 yıl boyunca görev yaptı. Eylül 2019 itibariyle Ankara Şehir Hastanesi Kadın Hast ve Doğum Kliniği’nde çalışmaya başladı. Mart 2021’de Sağlık Bilimleri Üni. Ankara Şehir SUAM’nde Profesör ünvanı aldı.

Yetişkin
Çocuk

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi

Mevlana Bulvarı No:86/88, Çankaya

• B

levent hocam duzceden,banu ben oncelikle,sizin nekadar bilgili hekim,oldugunuzu anlatmaya zamanim,benim degerli hocam,bugune kadar sagligimla ilgili bana cok yardimci,oldunuz size minnettarim... . hekimlik hayatinizda,basarilar dilerim.

•  •