Ankara
?
??...?
tek kelimeyle süper bir doktor allah onu başımızdan eksik etmesin susurluk devlet hastanesi için bulunulmuycak bir nimettt lütfen herkes kıymetini bılsın o olmasaydı şuan ölmüştüm onun sayesınde hayattayım herkese tavsiye edrim
ha...9
DOKTOR BEYİ BOR DEVLETTEN TANIYORUM,YAPTIĞI AMELİYATTAN VE TEDAVİDEN ÇOK MEMNUN KALDIM.BURADAN GİTTİĞİNİ DUYDUM.ÜZÜLDÜM.KENDİSİNE ÇOK BAŞARILAR DİLİYORUM.
he...i
Sayın Dr. Hüseyin Bey,sizleri tanıdığımıza çok memnun olduk iyiki varsınız,iyiki sizleri tanıdık sizin sayenizde çoğu şeyi atlattık çookk teşekkürler..Bütün herkese tavsiye ederim arkadaşlar gerçekten ben çok fayda gördüm darısı size ..
Hüseyin Surat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hüseyin Surat, Genel Cerrahi.
Hüseyin Surat adresi nerede?Hüseyin Surat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hüseyin Surat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hüseyin Surat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hüseyin Surat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hüseyin Surat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hüseyin Surat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hüseyin Surat hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hüseyin Surat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.