Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir 35340
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
he...i
Hariaka bir doktor ve harika bir cerrah beni ameliyat edip sağlığıma kavuşturdu teşekkürler hocam teşekkürler harika cerrah. Beni ameliyat yapmasaydınız şimdi yaşamıyor olacaktım teşekkürler harika cerrah.
ne...v
İşinde uzman bir cerrah. Annemin karaciğer naklini gerçekleştiren ekibe başta İbrahim hocam ve asistanları Çiğdem hanım, Emre bey, Tarkan bey olmak üzere teşekkür ediyorum. Dokuz Eylül Genel Cerrahiye başarılar diliyorum.
İbrahim Astarcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Astarcıoğlu, Genel Cerrahi.
İbrahim Astarcıoğlu adresi nerede?İbrahim Astarcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Astarcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Astarcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İbrahim Astarcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Astarcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İbrahim Astarcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İbrahim Astarcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İbrahim Astarcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.