Böbrek Ultrasonu
Prostat Biyopsisi
Prostatektomi
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Medova Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Üroonkoloji
k....n
Oğlumun sünneti için doktor beye başvurduk . Kendisi çocuklarla iyi iletişim kurabilen tamamen hastalarının yanında olan bir doktor . Aklımızda hiç bir soru işareti kalmayacak şekilde işlemi bize anlattı . Bu süreci çok rahat ve konforlu atlattık.
ah....
17.02.2024 tarihinde Medova hastanesinde Ibrahim Buldu hocam ile başarılı bir HoLEP ameliyat geçirdik. Hocamızın ve ekibinin ilgisi ve bilgilendirmesi çok güzeldi. Hastanede 1 günlük kaldığım sürede ilgilenen hemşireler ve temizlik görevlileri ayrıca çok ilgiydi. Hijyen ve güler yüz son derece mükemmeldi. Herkese tavsiye ederim.
t....b
6 ay 15 günlük oğlumun sünnetini ibrahim hocama gözü kapalı güvenerek yaptırdık
Iyiki de öyle yapmışız o kadar ilgili bir doktorki bütün süreci bize anlattı ve daha sonrasındada bütün sorularımıza yanıt bulduk oğlumun genel durumu iyi ve iyileşme de 2 gün içinde oldu
o.....
İdrar yollarındaki yanma için gittim Çok samimi Çok ilgili Meslegini Gerçekten iyi yapan Bir Doktor İbrahim Hoca..İnşallah Tedavide Olumlu Olur..
i̇...s
Cuma günü oğlumun sünnetini yaptı kendisinden çok memnun kaldık güler yüzüyle insanı daha çok rahatlatıyor ilgisi alakası konuşması çok ilgiliydi
fa...
Babamın prostat rahatsızlığı için basvurduk. Ve bir kaç doktorla görüştükten sonra İbrahim hocama gittim en ince ayrıntısına kadar incelemelerde bulunup gerekli açıklamaları yaptı ve babamın 10 senelik izdirabini 2 saatte holep tedavisi ile çözdü. Ve kesinlikle gözü kapalı hiç düşünmeden direk gidebilirsiniz. Sağda solda başka hekimlerle vakit kaybetmeyin. Güler yüzlü, ameliyat sonrası hastasıyla telefonla iletişimi kesmeden durumunu takip etmesi ve bu işte gerçekten ilgili ve alakalı olması son derece bizi memnun etmiştir. Kendisine çok teşekkür eder ve diğer sağlık çalışanlarımızın İbrahim hocamızı örnek almasıni isterim.
z.....
Gebelikte yaşadığım idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle başvurdum. Hayatımda ilk defa bir doktora yorum yazdıracak kadar mükemmel özverili ve hastasiyla ilgili bir doktor. Gözünüz kapalı gelebilirsiniz.
Oğlumuzun sünneti için başvurduk. İbrahim hocamız akşam 5:00 te gitmemize rağmen o gün ve saat bize uygun olduğu için bize vakit ayırdı ve operasyonu gerçekleştirdi. Gerek bilgilendirmesi, gerek ilgisi , gerekse operasyonundan çok memnun kaldık , iki saat içinde hastaneden ayrıldık, kendisine çok teşekkür ediyoruz , çok ilgili hasta odaklı bir hekim , başarılarınızın devamını diliyoruz dr bey
Çok ilgili elhamdülillah çok iyi bir kişiligi var alanında iyi olduğu belli herkese tavsiye ederim 8 yıllık bir idrar yanması geçmişim var Allah razı olsun hocamız diger doktorlara göre çok daha tecrübeli bir açıklama yaptı tekrar teşekkür ederim
hk...g
İbrahim Hocamla babamın prostat şikayeti ile tanıştık. Gerek doktor kimliği gerekse insanlığı ile bulunmaz bir doktor. En ince ayrıntısında kadar herşeyi sabırla anlatan ve her defasında kendisine ulaşabilip sorularımın cevabını veren bir doktor. Kendisinden Allah razı olsun, işi gücü rast gitsin inşallah.
İbrahim Buldu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Buldu, Üroloji, Androloji. Size İbrahim Buldu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endoüroloji, Laparoskopi, Üroonkoloji, Randevu, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Laparoskopik Cerrahi, Prostat Biyopsisi, Prostatektomi, Nefrektomi.
İbrahim Buldu adresi nerede?İbrahim Buldu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Buldu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Buldu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Buldu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Buldu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İbrahim Buldu hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Buldu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Buldu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Buldu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Buldu hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, İbrahim Buldu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Buldu hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Buldu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ürologlar