- Sigortası olan hastalar
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
PROMPT Yöntemi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
hu...s
Iyi ki tanismisiz. Eger cocugunuzun gelisim, davranis, konusma gibi durumlarin da birseyler eksik ya da fazla gibi ise, ne yapacagim diye dusunuyorsaniz kendisine bir danisin derim. Her randevuda ebeveynlerin eslik ediyor olmasi cok dahice
bir stil.Sayesinde oglumda cok guzel gelismelere sahit olduk.Artik tam bir oyun meraklisi. Cumleler basladi. Sohbet ediyoruz. Gelisimde sekteye ugrayan basamaklari hizlandi. Kelimeler arttikca arkadas edinme olanagimiz artti. Bu gibi guzel gelismeler oglumu cok mutlu ediyor.
b....)
Çocuğumda konuşma gecikmesi vardı, bu sebeple kendisine gittik. Heyecanlanıyordu, mutluluğunu ve hüzünlendiğini belli edemiyordu. 7-8 seans oldu, çok memnunuz Kemal Bey'den. Yaklaşımı ve tutumu iyiydi, bana da çok iyi geldi. Bana iyi yönde rehberlik etti. İyi ki kendisi ile tanışmışız. Güzel sonuçlar aldık, sürecimiz devam ediyor.
Ö
ö....)
Tavsiye üzerine otizmli oğlum için 8 senedir kendisine gidiyoruz. Sürecimiz gayet iyi geçiyor. Her seansında verim alıyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Çok memnunuz kendisinden.
I
i̇...)
Oğlumun dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu için başvurduk. 4 aydır gidiyoruz, olumlu sonuçlar almaya başladık. İbrahim Bey alanında iyi ve yetkin bir uzman. Çocukla etkileşimi çok iyi.
a...
6 yaşında otizmli bir oğlum var. Kemal Bey'le yaklaşık 3 yıldır iletişim halindeyiz ve çocuğumuzla nasıl sağlıklı bir iletişim kurabiliriz ile ilgili neredeyse birçok şeyi kendisinden öğrendik. Yaklaşımı, tarzı, oyun odaklı oluşu, çocuklarla olan ilişkisi muazzam. Ailesi olarak biz çok memnunuz, oğlum zaten ona bayılıyor. Çevremizde birçok kişiye tavsiye ediyoruz, etmeye de devam ederiz.
s...
Alanında çok uzman bir hoca Kemal Hoca'ya çok severek gidiyoruz hala. Kızım 8 yaşında gelişim geriliği teşhisi var. Kemal Hoca ile karşılaşana kadar kızımıza konulan yanlış teşhisler ve onca hayal kırıklıkları ile başladık. Kemal Hocam sayesinde hem psikolojik anlamda hem de ruhsal anlamda rahatladık, kendi ailemizden biri gibi oldu. Çocuklarla iletişimi bilgisi ve aileye yönelik desteğiyle çok yol aldık, hâlâ almaktayız. Kızım koşa koşa gidiyor seanslarımıza, bize ve çocuğumuza olan desteğinden çok memnunuz. İyi ki yollarımız kesişmiş, keşke daha erken karşılaşsaydık. Bugüne dek doğru bildiğimiz yanlışları bize gösterip yolumuza ışık tuttu. Ayrıca seans sırasında içtenliği, sevecenliğiyle eşimle biz bile özlüyor, seans zamanlarını iple çekiyoruz. (Tarçınlı çayının lezzetiyle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz, tadını asla unutamam.) İyi ki var ve hep varsın, hayatımıza çok önemli katkıları oldu.
e...
Kemal Hoca ile 2021 yılında yollarımız kesişti. Muğla'da yaşıyoruz. O dönem Floor time terapisi ihtiyacımız hasıl olmuştu. Muğla Dil ve Konuşma Terapisi Kemal Bey'i önermişlerdi. Sonrasında kendisiyle birkaç seans yapma fırsatımız oldu. Ebeveynlere ve çocuklara yaklaşımı klasik özel eğitim & duyu bütünleme terapisi yaklaşımından farklılık gösteriyordu. Mücadelesini verdiğimiz konularda bize rehberlik etti, çocuğumuzla olan ilişkimizde farklı bir perspektif kazandırdı bize. 2022 yılından bu yana düzenli olarak kendisinden seans alıyoruz. Oğlum da kendisini çok seviyor. Kendini sevdiren biri olması, işine duyduğu saygı, çocuklara bakış açısı ve hayatınızı kolaylaştırmak adına verdiği öneriler gerçekten geleneksel yöntemlerin dışında olmakla birlikte çok kıymetli bilgiler. Kendisine ve emeklerine saygı duyuyor, çevremde çocuklarının iletişim problemleri olduğunu düşünen aile dostlarımıza mutlaka öneriyorum.
3 yaşından beri aralıklarla geliyoruz Kemal Bey'e.Çocukta çok büyük değişimler gördük. Takipte kalan, ilgili bir danışman.Çocuklarla iletişimi çok güzel.Araştırarak bulmuştum kendisini.Çocuğum çok mutlu olarak gidiyor.Danışman olarak değil de bir amcası, abisi olarak görüyor.Uzun yıllar danışmanlık aldık kendisinden.Çocuğumuzda güven duygusu oluştu, konuşma eksikliğimizi kapattık.En güzeli de çocuğun güveni geldi, güven duygusu gelişti.Çevremizdeki herkese öneriyoruz kendisini.
Kendisine gitmeye başlayalı 6 ay kadar oldu. Konuşma sıkıntısıyla alakalı ilk başladığımızda 3 ay boyunca her hafta sonu gittik.Şimdi 2 haftada bir gidiyoruz.Pandemi nedeniyle şu an devam edemiyoruz.Kemal Hoca'nın ilk başta söylediği; oğlumuzun kendisine, insanlara güveni arttığı zaman konuşmaya başlıyacak oldu.İlk önce buna eğilim sağladı.Oğlum kendine çok fazla güvenmiyordu.Birşey yapacağı zaman korkuyordu.Bununla ilgili seanslarımız oldu.Oğlum konuşmaya, kelimeler söylemeye ve şarkı söylemeye başladı.Oğlumun şimdi kendine olan güveni, yaklaşımı çok iyi.Çocukların dilinden çok iyi anlıyor.Nerede duracağını, çocukları yönetmeyi biliyor. Çocukla çocuk olabiliyor. Fazlasıyla memnunuz kendisinden.
Kemal Bey'i internet üzerinden araştırdık.Çocuğum orta otizmli.İletişim kurmak biraz zor, yavaş ilerliyoruz bu yüzden.Kemal Bey seansların tamamını tam bitirmeye çalışıyor.Çocuğun aklından geçenleri okuyabiliyor.Bir hareket yapacağı zaman söylüyor ve çocuk gerçekten o hareketi sergiliyor.Deneyimli bir danışman kendisi. Şu an orta düzeyde ilerliyoruz.Kendisi çok sabırlı ve anlayışlı, sizi dinleyebiliyor ve soru sorduğumuzda çözüm üretebiliyor. Şu an hala devam ediyoruz kendisiyle.
İbrahim Kemal Colay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Kemal Colay, Dil ve Konuşma Terapisi. Size İbrahim Kemal Colay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Online Terapi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi.
İbrahim Kemal Colay adresi nerede?İbrahim Kemal Colay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik, 296/1 Sk. No:11 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Kemal Colay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İbrahim Kemal Colay uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İbrahim Kemal Colay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Kemal Colay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
İbrahim Kemal Colay hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Kemal Colay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Kemal Colay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Kemal Colay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Kemal Colay hakkında ne düşünüyor?Toplam 87 hasta / danışan, İbrahim Kemal Colay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Kemal Colay hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Kemal Colay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri