- Burun eğriliği
Dolgu
Dudak Dolgusu
Dudak ve Yüz Dolgusu
İbrahim Orak Estetik Cerrahi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gıdı Estetiği
Karın Germe
İbrahim Orak Estetik Cerrahi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Meme Büyütme
Meme Estetiği
Meme Küçültme
Meme Protezi
İbrahim Orak Estetik Cerrahi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Yanak Dolgusu
Yağ Dolgusu ile Yüz Gençleştirme
Yüz Estetiği
İbrahim Orak Estetik Cerrahi
Mimar Sinan Mah. Alparslan Bulvarı No:23 Park Apt. B Blok D:1, Atakum, Samsun 55200
- Sigortası olan hastalar
6 ay önce burun ameliyatı oldum. Burnumdan çok memnunum. Doktorum hala kontrollerimi yapıp özenle ilgileniyor. Ameliyat öncesi ve sonrası her soruma sabırla cevap vererek sürecin kolay geçmesine yardımcı oldu.
Çok teşekkür ederiz.
ga...
Bir ay önce ameliyat oldum burun estetiğinden çok memnunum İbrahim hocayla ilk görüşmemde ameliyat kararı verdim ameliyat sonrası çok rahat geçti dört günde iyileştim hiç ağrı acı çekmeden atlattım burnum çok doğal çok güzel oldu bantları çıktıktan sonra kimse ameliyat olduğumu anlamadı
O
or...
14 ay geçti ve burnumdan cok memnunum Doktorun en iyi yani ameliyat cok sorunsuzdu.Neredeyse hicbir şişme morarma yoktu. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederiz
Bir buçuk ay önce İbrahim hocama burun estetiği oldum doktorumun ameliyat öncesi ve sonrası gösterdiği ilgiden çok memnun kaldım
T
t.....
Merhaba
İbrahim Hocam ile görüştükten sonra ameliyat kararını hemen aldım. Revizyon burun ameliyatı olacağım için hekim seçimi çok önemliydi. İbrahim Hocam ilk görüşme de o güveni verdi ve sonuçtan çok da memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim, özellikle revizyon konusunda da çok başarılı,• İbrahim Orak Estetik Cerrahi • Burun Estetiği •
Çok teşekkür ederiz
31 yaşındayım ve ikinci burun estetiği ameliyatımı geçirdim. Ameliyat süreci oldukça rahat geçti. Ameliyat öncesi nefes alma sorunları yaşıyordum ve bu ameliyat sonrasında estetik görünümümdeki iyileşmenin yanı sıra nefes alma konusunda da büyük bir rahatlama yaşadım. Bu yorumu yapmadan önce 3 ay bekledim çünkü sonuçları daha objektif bir şekilde değerlendirmek istedim. Ameliyatı gerçekleştiren doktorumdan ve ekibinden çok memnun kaldım. Hem estetik kaygılarımı giderdiği hem de nefes alışverişimi düzelttiği için kendilerine minnettarım. Herkese tavsiye ederim.
fa...
2.5 ay önce ibrahim hocama revizyon burun ameliyatı oldum. Ameliyat olmaya ilk randevuda karar verdim. Ameliyat ve daha sonraki sürecim çok rahat geçti. nefes alma şikayetim yok oldu, şeklinden rahatsız olduğum burnumun yerini mükemmel bir burun aldı. ibrahim hocam sayesinde küskün olduğum aynalarla barıştım. Doğal ve rahatlıkla nefes alabildiğim harika bir burna kavuşturdu beni. Kendisi gerçekten çok ilgili güvenilir bir doktor gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebilirsiniz.
g....ç
İbrahim hocam ile görüşmeden önce ameliyat ile ilgili çok korkularım vardı.hocam ile görüştükten sonra en ince ayrıntısına kadar bana bilgi verdi gerçekten çok güler yüzlü ve ilgili birisi ameliyat sonrası ise dedikleri dışında herhangi birşey olmadı çok rahat bir şekilde atlattım şuan 3 ay geçti ve burnum bekledigimdende güzel oldu.Benim gibi korkuları olan kişiler ibrahim hocama bir görüşün zaten görüştükten sonra tamamen rahatlıyorsunuz.Son derece başarılı ve iyi bir dr gönül rahatlıgıyla gidebilirsiniz
Ş
ş.....
İbrahim hocayı bir arkadaş vesilesiyle tanıdım. Güleryüzlü , insanı bu zorlu süreçte ilgisi ve konuşmasıyla rahatlatan bir hekim. Benim revizyon ameliyatı olduğu halde rahat ve konforlu bir süreç geçirdim. Kendisi burun estetiği konusunda yönlendirmesiyle , yüze uygun doğala yakın burunlar yapmasıyla mutlaka çalınması gereken bir kapı. İyi ki yollarımız kesişmiş.
O
o....y
1 yıl önce rinoplasti ameliyatı oldum ve korktuğum bir durumdu ta ki İbrahim hocamla tanışana kadar öyle profesyonel ve güler yüzle süreci bana aktardı ve ve benim korkumu yenmem de yardımcı oldu. Ameliyat öncesi gibi sonrasında da ilgi ve alakası ile güzel bir sonuç elde ettik. Burun estetiği olmak isteyen herkese gönül rahatlığı ile öneriyorum
Çok teşekkür ederiz
İbrahim Orak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Orak, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size İbrahim Orak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği.
İbrahim Orak adresi nerede?İbrahim Orak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mah. Alparslan Bulvarı No:23 Park Apt. B Blok D:1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Orak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İbrahim Orak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İbrahim Orak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Orak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
İbrahim Orak hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Orak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Orak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Orak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Orak hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, İbrahim Orak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Orak hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Orak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Samsun bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra