İç Hastalıkları, Novi Beograd, Antalya
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Hematoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji · Daha fazlaAnafartalar Cad.Üçgen Mevkii No:100, Muratpaşa • Harita
Antalya Atatürk Devlet Hastanesi
Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaOba Mahallesi Fidanlık Caddesi No:19, Alanya • Harita
Alanya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Antalya Özel Anadolu Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi farmakoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaÇaybaşı Mahallesi 1352. Sokak No:8, Muratpaşa • Harita
Antalya Özel Anadolu Hastanesi
Mimar Sinan Mah. Hasan Fehmi Boztepe Cad. No:157, Antalya • Harita
Özel Hisar Tıp Merkezi
Orta Mah. Antalya Cad., Antalya • Harita
Antalya Merkez Altınova 20 Nolu Koyunlar-Hüseyin Alıcı Sağlık Ocağı
Yeniköy Mahallesi 106.Sokak No:11 07190 Döşemealtı/ ANTALYA, Döşemealtı • Harita
Özel Termessos Hastanesi
Güvenlik Mah.279 Sok., Antalya • Harita
Müftülük Reviri
Yüksekalan Mah. 487 Sok.No:2 D:21 Reşitkınay İşhanı Sarıgül Apt., Antalya • Harita
Ahmet Ateş Muayenehanesi