Atıfbey, Akçay Cd. No:266, Gaziemir 35410
Atıfbey, Akçay Cd. No:266, Gaziemir
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi
L
l....k
Kıl dönmesi operasyonumu gerçekleştirmişti. Memnun kaldım
Y
y.....
Endoskopi sürecindeki ilgi hem de bilgilendirme açısından çok memnun kaldım
a....g
Endoskopi işlemi yaptırmıştım. doktor bey çok ilgiliydi,memnun kaldım
O
o....d
Kolonoskopi işlemi için çok endişeliydim. Doktor bey o kadar açıklayıcıydı ki tüm korkum geçti. Hem profesyonel hem de çok sakin bir yaklaşımı var
b....m
Endoskopi sürecimde ilgisi beni çok rahatlattı. Süreci en ince ayrıntısına kadar anlattı. Çok memnun kaldım.
P
p....y
Karın ağrısı nedeniyle muayene olmuştum. Gerekli tetkikler sonrası tedavim düzenlendi
he...i
gaziemir cerrahi tıp merkezinde endoskopi oldum. öncesinde ve sonrasında ilgisi ve bilgilendirmesi muhteşemdi doktorumuzun.kesinlikle güvenerek tedavi olabilirsiniz
n....e
DR İLKER Beyle perianal apse rahatszılığımda tanıştım çok ilgili ve sıcak kanlı davrandı.yapmış olduğu amaliyatla ve düzenlemiş olduğu tedavi sürecinde kendimi çok iyi hissettim.
d....y
Genel Cerrah Doktorunuz İlker Beye Muayane oldum geçmeyen gastrit şikayetim mevcuttu yapılan endoskopi işlemiye ilaç tedavisi uygulandı şikayetlerim İlker Beyin sayesinde geçti.Herkese tavsiye ederim.
Z
z.....
Troıd nodülleri mi ile ilgili şikayetimden dolayısı muayene oldum daha sonra doktor bey biyopsi ye karar verdi . Ağrısız şekilde biyopsi alındı sonuçlarım iyi çıktı
• Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi • Diğer •
İlker Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlker Özdemir, Genel Cerrahi. Size İlker Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
İlker Özdemir adresi nerede?İlker Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atıfbey, Akçay Cd. No:266 Gaziemir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlker Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlker Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlker Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlker Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlker Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İlker Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, İlker Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.