Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi
- Anadolu Sigorta
- Ankara Sigorta
- Aviva Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Diğer (İade)
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- Türk Nippon Sigorta
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
g.....
Mantar ve akıntı sorunum için muayene oldum. Muayenesinden memnun kaldım. İlaçların etkisini gördüm
n....m
Gebelik rutin tetkiklerim için gidiyordum. Doktor hanımın muayenesinden memnunum
z....b
Sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum.muayene oldum. Uygulanan tedaviyle şuan çok iyiyim
e....h
Over kistim nedeniyle muayene olmuştum. Düzenlemiş olduğu ilaç tedavisiyle iyileştim.
b....m
Adet düzensizliğim ve rutin kontrol için muayene olmuştum. Açıklamalarıyla beni çok rahatlattı.
t....ı
Adet düzensizliğim nedeniyle muayene olmuştum. Doktor hanım sayesinde düzene girdi
d....v
Genel muayene için gitmiştim kendisine. Çok ilgili, ulaşılabilir bir doktor.
Tekerlekli sandalye ile gittim yürüyerek çıktım L4 L5 fıtığının sinirlere baskı yapmasıyla sol bacağımı kullanamıyordum ağrısından acısından günlerce yattım Yusuf hocam kendi uyguladığı tekniklerle ve ilaçlarla ağrılarımı dindirdi umarım herkese şifa olur
ha...r
38 yaşımdayım 19 yaşımdan beri psikiyatri tedavisi görüyorum Erdal hocamla tanışana kadar umudumu yitirmiş rahatsızlığımin ve anlasılamamanın tükenmişligi içindeydim...Erdal hocam beni kurtardı.Dinleyerek,dogru tanı ve ilaç tedavisi ile artık nefes alabiliyorum,yaşıyorum.İyiki var iyiki böyle önemli ve işinin ehli bir doktorla sonunda tanısabildim
İyiki varsınız çok değerli doktorum Dr.Erdal PAN
l....k
Oğlumun sünnet ameliyatını yapan doktor. Çok memnun kaldık
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi, Gaziemir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi, Gaziemir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Psikiyatrist, Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Radyolog, Kardiyolog, Nörolog, Dermatolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi, toplam 159 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Büyüme Hormonu Testi, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Denver Gelişim Tarama Testi, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları izleme.
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 275 hasta/danışan, Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi hangi sigortaları kabul ediyor?Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Ergo Sigorta, Inter Partner Assistance Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi nerede?Özel Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi adresi Atıfbey, Akçay Cd. No:266 Gaziemir şeklindedir.
- İzmir bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
- Konak bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri